Φήμες Καλοκαίρι 2008

εγω παντως αυτο που θελω παρα πολυ να δω live φετος ειναι bruce springsteen…!!

αναρωτιεμαι αν μπορει καποιος εγχωριος διοργανωτης μπορει να τον φερει τωρα που θα ρθει ξανα το καλοκαιρι στην ευρωπη…:?

εντωμεταξυ το γαμωτο ειναι οτι και δεν βρισκω παρεα να παω να τον δω στο εξωτερικο…:frowning:

Ασ’ τα, κατί φίλοι μου έκλεισαν για Παρίσι. Θα πήγαινα αλλά εκείνες τις μέρες δε θα μπορώ κατά 99% :frowning:
Πάντως αποκλείεται να έρθει εδώ. Παντού παίζει σε γήπεδα, εδώ αν ερχόταν σιγά μη μάζευε πάνω από 10.000…

εγω αυτο που εψηνα ηταν για 16 ιουνιου ντισελντορφ γιατι εχω εκει και σπιτι να μεινω αλλα ρε γαμωτο το θεμα ειναι οτι ουτε κανενας γνωστος μου δεν ψηνεται αλλα και ειναι και μεσα στη εξεταστικη…:frowning:

αλλα ακομα το σκεφτομαι γι’αυτο το λογο που ειπες οτι δεν προκειται ποτε να τον δω εδω…

Eφυγες!

να ρωτήσω τ’ωρα που τους ακούω το θυμήθηκα…
οι paradise lost με τους him θα έρθουν τελικά αθήνα?μιας και θεσαλλονίκη η εταιρεία (με τα εισητήρια τότε)έιχε πει ότι θα έρθουν …

ΘΑ έρθουν κάποιοι από Ολλανδία μεριά.

Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια…

Για να σε δοκιμάσω…πες.

Within Temptation;

Πραγματικα δε μπορει να ειναι κατι αλλο. Εκτος αν δουμε Asphyx στην ελλαδα (πραγμα απιθανο δυστυχως).

Ναι, αν είναι θα έρθουν αυτοί.

Βασικα το συνδυασα με το προηγουμενο ποστ σου που ελεγες για δυο τεραστια ονοματα, οποτε μαλλον εκανα λαθος συλλογισμο:

• Ενα που εχει ερθει 3 φορες (Metallica φανταζομαι).
  • Ενα που δεν εχει ερθει ποτε (Ολλανδια -----> Van Halen ??? )

Γιατί μας πρήζεις καλέ μου???

πες τι ξέρεις να τελειώνουμε

είμαστε και μεγάλοι άνθρωποι δεν είμαστε για πολλά πολλά

πέσμα μας πληζ

Τους Within Temptation τους ανεφερα επειδη ουτως ή αλλως ειχε ακουστει κατι.

Όχι, καμμία σχέση. Το άλλο όνομα που αναφέρθηκα δεν είναι Ολλανδοί.

Πες ομως και πως πανε οι συζητησεις με τα δυο μεγαλα ονοματα…

βασικα και εμενα van halen πηγε το μυαλο μου αμεσως…

αυτοι που θα ερθουν απο ολλανδια θα ερθουν σιγουρα…? και κατι ακομα ειναι αυτοι το μεγαλο ονομα ή καμια σχεση…?

:-k

Απο μεγαλα ονοματα (που δεν εχουν αναφερθει) standar περιοδευουν Bon Jovi, Van Halen, Heaven and Hell νομιζω (ειχαν πει κατι για καλοκαιρι) και Rage Against The Machine.

Για RATM παντως το κοβω υπερχλωμο. Παντως βαζω τα ηδη ανακοινωμενα dates καλου κακου:

30 May - ELECTRIC WEEKEND

1 June - PINKPOP 2008

2 June - Antwerp Belgium

4 June - Paris France

6 June - Rock Am Ring Festival

7 June - Rock Im Park Festival

10 June - Berlin, Germany - ZITADELLE

12 June - Sweden - Hultsfred Festival

10 July - Optimus Alive!08

12 July - Scottland - T in the Park

Οι Within Temptation κάνουν κορυφαία lives! :yes:

Να έρθουν, για να το διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι! 8)

Αν και τους ταιριάζουν πολύ περισσότερο τα συννεφιασμένα και μελαγχολικά ευρωπαϊκά festivals, παρά το ηλιόλουστο Rockwave! :lol:

Πες ρε Drifter τιποτα μην μας κρατας σε αγονια,τουλαχιστον πες ποτε θα ξερουμε

Οι Van Halen κόπηκαν στις εξετάσεις, ζήτησαν πολλά και απορρίφθηκαν πριν τις γιορτές νομίζω.

Μακάρι να καταφέρουν τους Within Temptation, το τελευταίο τους άλμπουμ είναι άπαιχτο, το έχω λιώσει!