Φήμες Καλοκαίρι 2008

ACDC…
καλα αν ισχυει για bon jovi ειμαι ηδη εκει και δεν το ξερω…:dizzy: :bounce:
είναι οι κλασσικες φημες ή κατι πιο στανταρ?

bon jovi ειναι μικρο ονομα?:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν το λες και μεγάλο…

Ενώ οι Μέιχεμ και Ντοντχέιμσκάτιτέτοιο είναι τεράστια ονόματα :lol:

Το θέμα είναι που θα γίνει η συναυλία όμως… Μακάρι ΟΑΚΑ…

Όνειρο… αλλα που τους χωραμε?

Ούτε αυτοί είναι μεγάλα ονόματα αλλά τι σχέση έχουν με την κουβέντα?

Στο είδος τους μια χαρά ονοματάρα είναι οι Mayhem. Όπως και οι τζόβιδες στο δικό τους. Ντάξει, ας μη κάτσουμε να συγκρίνουμε σα τα παιδάκια του δημοτικού τώρα:p

ΟΑΚΑ με τίποτα. Όπου βλέπεις Didi βάζεις Μαλακάσα δίπλα.

Κανεις δεν ειπε οτι οι Mayhem ειναι μεγαλο ονομα για τα δεδομενα του rockwave.

Καμία, αλλά για σένα αυτά είναι μεγάλα συγκροτήματα χεχε. Γιατί αν το πας καθαρά στο εμπορικό, οι Jovi είναι μεγαλύτεροι και από Kiss και γενικά από ό,τι έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα πλην των Stones…

Μα, ως μεγάλο όνομα ένα γκρουπ μόνο εμπορικά αναδεικνύεται. Με κανένα άλλο κριτήριο. Και οι Jovi δεν νομίζω να είναι πιο εμπορικοί από Metallica, KISS κλπ. Ειδικά στην Ελλάδα.

+1

Αυτο ακριβως.Οι Bon Jovi αντικειμενικα-απο πλευρας πωλησεων πχ-ειναι παρα πολυ μεγαλο ονομα.
Κυριολεκτικα το μεγαλυτερο ονομα που χει παιξει εδω ειναι μαλλον οι Godspeed you black emperor ή οι black rebel motorcycle club.:stuck_out_tongue:

Ω θεε κανα καρδιακο θα παθουμε αυτες τις μερες! :drunk: :yahoo: :!:

Παιδια εγω μεγαλο μικρο δεν εχει σημασια με bon jovi καλυπτομαι πληρως…για ολο το καλοκαιρι…Please goooood…

Άλλο το “μεγάλο όνομα” και άλλο το “ήταν κάποτε μεγάλο όνομα”!
Ωραία όλα αυτά με Kiss, Def Leppard, Bon Jovi για μια μερίδα του μουσικού κοινού κτλ αλλά κανα σύγχρονο μεγάλο όνομα παίζει;

Δεν το βλέπω. Είναι η χρονιά των νεκραναστημένων… :lol:

Oι Metallica ήρθαν και πέρυσι ρε παιδιά με ένα setlist που δύσκολα θα ξαναδούμε.Και από τη στιγμή που δεν έχει βγει ακόμα το νέο αλμπουμ, δύσκολο το βλέπω πάλι.Μόλις βγεί το αλμπουμ τότε ναι.

Και όπως είπε ο Cozy όντως από πλευράς εμπορικότητας οι Bon Jovi είναι πιο ψηλά.Δυστυχώς υπάρχει πολύ κόσμος που γνωρίζει τους ΚΙΣΣ σαν “αυτους τους βαμμένους με τα περίεργα ρούχα”.
Bon Jovi αν γίνει καλή μέρα στο ΟΑΚΑ και με καλό ειστήριο, εγώ πιστεύω γεμίζει.

Οff-Topic : Και ένα flash-forward στις “Φήμες Καλοκαίρι 2009” .Τον επόμενο χρόνο θα περιμένουμε AC/DC μιάς και μάλλον μπαίνουν στούντιο.Να ανοίξουμε το αντίστοιχο θέμα από τώρα…(βλ.υπογραφή μου)

edit: Και επειδή δεν φαίνεται να εμφανίζεται η υπογραφή μου…εκεί θα βρίσκατε το εξής λινκ
http://www.acdcingreece.blogspot.com

Το μαμάτε για το ποιοι είναι μεγάλοι και ποιοι μικροί…[-X

αντε ποτε θα ερθει και η ανακοινωση… :bounce: :bounce: :bounce:

αντε μετα μονο μεταλικα μενουν απο τα μεγαλα ονοματα που θα ρθουν καλοκαρι ευρωπη…

Hahah και σήμερα συζητούσα με φίλη να κάνουμε ταξίδι έξω να δούμε Jovi και άμα γίνεται να το συνδυάσουμε με κανένα Euro και να checkαρουμε ημερομηνίες…Αλλά από οτι βλέπω δεν θα χρειαστεί:D :smiley: :smiley: Να σαι καλά drifter …:smiley: γιατί είχα φάει τρελή ξενέρα που δεν θα δω Kiss μιας και 19 δίνω μάθημα:?

Αυτά είναιιιι:D :smiley: :smiley:

Μήπως να πάω να δω έξω τους Kiss…hmmm πως πείθω την παρέα όμως που ούτε τους ξέρει…:-k

Και οι …And You Will Know Us by the Trail of Dead …