Φήμες Καλοκαίρι 2008

Mην αρχίσουμε πάλι με αυτά.Αφού δίνετε ενδοσχολικές ρε παιδιά.Όσοι είστε Αθήνα τουλάχιστον,είναι γέλοίο να λέτε ότι δεν μπορείτε μην τυχόν και δεν κοιμηθήτε καλά για να πάτε να δώσέτε θρησκευτικά π.χ…
Δεν ξανα-επιστρέφω σε αυτό το θέμα .Βαρέθηκα.Τέλος.

pff τσάμπα με ανάψατε και ξαφνικά βλέπω Bon Jovi… :stuck_out_tongue:

Ο λαός απαιτεί RATM!

Δίνω τελικές εξετάσεις… Φυσική :wink:

Anyway…να κάνω και μια ερώτηση σχετικά με το θέμα…Rockwave η ξεχωριστή μέρα;;;

Ελα μωρη αρρωστια… Bon Jovi!!! Αυτα ειναι!!!

shot through the heart and you’re to blame δηλαδη???

αυτα ειναι!!! :smiley: :smiley:

Φίλε Drifter, το καλό που σου θέλω οι πληροφορίες σου να είναι ακριβείς, γιατί ήμουν στο τσακ να κλείσω για Φρανκφούρτη… αν δεν κάτσει τελικά και τα αεροπορικά ανέβουν κατακόρυφα θα μείνω με το π**** στο χέρι… αν ισχύει, απλά θα πεθάνω

παράκληση προς μποντζοβάδες: αν παίξετε runaway, την αυθεντική εκτέλεση :smiley:

Νομίζω ότι ήδη έχει ανέβει η πληροφορία σε 2 sites…! !! :smiley:
Φαντάζομαι πως η επιβεβαίωση δε θ’αργήσει. Δε γίνεται να κάνουν και τα δύο sites λάθος!
MASSIVE & GOGOL!!! WOW!!!

BON JOVI ΡΕ ΑΜΠΑΛΟΙ.

Σκέφτομαι το εξής. Το λάιβ αυτό, θα τραβήξει και κόσμο από άλλα είδη μουσικής, βλέπε σκυλάδικα κλπ. Γι’ αυτό πιο πιθανό μου φαίνεται να μη γίνει Μαλακάσα. Πχ, το ΟΑΚΑ θα ήταν ιδανικός χώρος. Δηλαδή, δεν νομίζω ο σκυλάς να τρέχει μέχρι εκεί.

Γιατί?

Γιατι τα It’s My Life και Have A Nice Day τα ακουγε ολος ο κοσμος. Δεν ειναι κακο αυτο…

Εγω παλι πιστευω οτι πολυ κοζμο(και απο “ξεμπαρκους”) θα εχει οπου και να γινει.
Προσωπικα θα προτιμουσα κανα ΟΑΚΑ.

Εδω θα παίξει η Καιλι στη Μαλακάσα, έπαιξαν τότε και οι Ντουραν Ντουράν, που αυτοί και αείχαν σκυλάδες και τρεντουρες, δεν θα παίξουν οι Μπον Τζοβι? Γιατί να χρεωθούν και άλλα όταν τη βγάζουν τσαμπαρία? Έκτός και αν δεν είναι οι Ντιντίδες στη μέση…
Αυτό το ξέρουμε σίγουρα?

οι Bon Jovi είναι αντικειμενικά ΑΚΟΜΑ μεγάλο όνομα.
it’s my life (2000) και have a nice day,who says you can’t go home(2006) είναι και τα…στοιχεία εμπορικότητας.
ό,τι βγάλουν πουλάει σαν τρελό,τα show είναι sold out και γεμίζουν αρένες.άρα,γιατί λέμε “ήταν μεγάλο όνομα”?
και δίσκο βγάζουν κάθε δυο χρόνια…
μην αρχίζετε πάλι με τους λεγόμενους “άσχετους”.σε όλα τα μεγάλα groups (metallica,maiden,scorpions,black sabbath,waters,guns) πάνε κι αυτοί οι “κατώτεροι”.

ρε μπας και θα το κανει ο βαζελος…? :stuck_out_tongue:

μια χαρα θα καθοταν η λεοφωρος για ολους(πλην των γαυρων:p )…

Έτσι. Και βασικά δεν γεμίζουν αρένες. Γεμίζουν ολόκληρα γήπεδα :wink:

:naughty:

οχι ρε δριφτερ μην μας τρελενεις…!!! 8O 8O 8O

Hmm λες???:roll: :-k :smiley:

επιβεβαίωσε εσύ για τζόβιδες κι άσε το κούνημα των φρυδιών για τους δημιουργούς του st.anger:p