Εγώ δεν ξέρω τίποτα… :roll: :–
Σε αγαπάω, δεν παίζει!
καλά είδα τώρα τις σελίδες και έχω τρελαθεί…!!!jovi ε???
drifter για Πρόεδρος!!!
για drifter κάποιος ηχολήπτης που γυμνάζω στο γυμναστήριο μου είχε πει για Heaven διοργάνωση ότι είναι στο παιχνίδι αληθεύει???
και ακόμα λέω να κλείσω εισητ’ηρια για metallica πράγα ή σόφια , να κλείσω ή να περιμένω λιγάκι ακόμα… ???:–
Να περιμένεις.
Γιατί νομίζω θα δούμε το φαινόμενο Scorpions.
Σωστά, μου είχε διαφύγει αυτό.
Και φυσικά δεν είναι κακό το οτι θα πάνε και οι λεγόμενοι “άσχετοι” Και οι Τζόβηδες είναι μεγάλο όνομα. Όσο και αν μερικοί λένε το αντίθετο.
yes master…!patience…παιδιά να κεράσουμε τον drifter στη συναυλία τις μπύρες!!!
Αν έρθουν τελικά οι Metallica, δεν θα είναι μόνοι τους.
Οι B.J., δεν θα είναι Μαλακάσα.
Machine Head?:roll:
ΟΑΚΑ?:roll:
thnx guys!!!
Ρε δεν ξερω τι να κανω…Να χτυπηθω…??..Να φωναξω…??..Να παρω τους παντες τηλ να τους το πω…Δεν παιζει ρε παιδια η Ελλαδιτσα να κανει τετοια live…Αν τα λεγαμε αυτα πριν 4-5 χρονια θα μας εβαζαν ζουρλομανδυα…ΡΕ ΜΠΟΝΤΖΟΒΙΔΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ 'TALLICA AGAIN…YEAH…!!!
metallica
+
machine head
ετσι μαλιστα
να δω για rockwave τι θα φερουν???
drifter, αμα παιζει machine head κανε quote και πες “δεν ξερω τιποτα”.
Ετσι δεν εχεις προδωσει κανεναν. (τυπικα παντα :p)
Δεν ξέρω τίποτα 8)
σ αγαπω
Κι εγώ. Ντάξει, δεν υπάρχει αυτό το καλοκαίρι.
Παιδια ειλικρινα δεν ειμαι καλα. Θελω να κοιμηθω για να σταματησει το παραλληρημα
Παιδιά, όλα αυτά είναι υπό κάποιες προυποθέσεις, έτσι? Αλλά τα νέα θα ανακοινωθούν σύντομα!
Δεν παιζει να τελειωσω την πρωτη λυκειου με δυο φορες maiden και δυο metallica. Δεν παιζει
Αυτό το τελευταίο με 'tallica - Machine Head ακούγεται εποποιϊα, αλλά παρόλα αυτά όπως λέει και ο τίτλος του τόπικ, ΦΗΜΕΣ.
αυτο δεν το καταλαβα…