Φήμες Καλοκαίρι 2008

Ποιο το νοημα να βγαινεις και να λες “Metallica και Machine head” αλλα εγω δε ξερω τπτ?
Ή λες τις εγκυρες πηγες σου και οχι ο κουμπαρος του μπατζανακη μου ή απλα μασας και δε μιλας.
Οι φημες ειναι εγκυρες οταν λες και τις πηγες σου.
Δεν το θεωρω σωστο να μπαινεις και να πετας σποντες και μετα να κανεις το παπι γιατι απλα γινεσαι γραφικος (για εμενα παντα).
Ή λες ή δε λες.
Αυτα

νταξει εχεις δικιο…αλλα προφανως κατι ξερει

τωρα αν δεν βγουν δεν θα του παρει και κανεις το κεφαλι

δεν ειπε και σιγουρα οτι θα ερθουν

καλο ειναι που μας πληροφορει

θα ηθελα ομως να μαθω ΑΝ τελικα δεν ερθουν αυτοι που θελουμε να μαθουμε και τους λογους

Πληροφορια ειναι ο ευσεβης ποθος καποιου για να δει καποιες μπαντες?
Δε νομιζω…
Απο τη στιγμη που δε λεει πηγες δεν ειναι πληροφορια αλλα ραδιο αρβιλα κατα τη δικη μου αποψη.
Φετος ηταν 1000% σιγουρο οτι θα ερθουν οι AC DC μη ξεχναμε :wink:

δεν πιστευω ομως οτι θα μπορουσε να αποκαλυψει πηγες…αυτο δεν νομιζω να μπορει να το κανει κανεις

οντως οπως λες εδωπερα μπαινει ο καθενας και λεει οτι θελει…

απο το αποτελεσμα κρινεται ο καθενας…

αν βγουν 1-2 3 φορες τα οσα λεει σημαινει οτι δεν κοροιδευει…

οποτε ας περιμενουμε…

Δεν είμαι υποχρεωμένος να λέω τις πηγές μου (δεν αφορά κανέναν και κανείς δεν μπορεί να τις κρίνει), όπως κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να λαμβάνει υπόψη του τι λέει ο καθένας. Όπως είπε κάποιος, κρίνεσαι εκ του αποτελέσματος και το τοπικ εδώ είναι “φήμες”. Οι φήμες λοιπόν, είναι αυτές…

Ac/Dc του χρόνου, εκτός απροόπτου. Αυτός που είχε πει σίγουρα για φέτος, ας του ζητήσετε εξηγήσεις (αν και δεν βλέπω το λόγο).

Αλλάζουμε ύφος και θέμα και επανερχόμαστε με ποστ της Hot Beez σχετικά με τη φημολογία που αναπτύχθηκε σχετικά με το φεστιβαλ που διοργανώνει:

Φήμες. φήμες, φήμες

Για τις φήμες που κυκλοφόρησαν για Massive Attack και Gogol Bordello στο FBF '08 η επίσημη θέση της HotBeeZ είναι ότι δεν θα επιβεβαιώσουμε κάτι ακόμα. Πολύ πολύ σύντομα θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση μέρους του line up του FLY BEEyond Festival '08.

Ανεξάρτητα από οτιδήποτε, το FBF '08 θα είναι πολύ μεγαλύτερο από πέρυσι.

Λίγο υπομονή και σύντομα θα έχετε νέα μας.

Ευχαριστούμε πολύ

HotBeeZ Team

Συνεχίστε να τη λέτε στον Drifter και τον βλέπω να μη λέει ξανά καμιά “φήμη”…:frowning:

Μην πυροβολείτε τον Drifter…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Οσα εχει πει o Drifter εχουνε βγει μεχρη τωρα,πρωφανος κατι ξερει παρα πανω και στα @@ απο που τα μαθενει στο κατω κατω.Δεν ειναι υποχρεομενος να πει και μαλλον δεν μπορει κ ολας

ποσο πιθανο ειναι να ρθουν μεταλλικα με μασιν χεντ???

[SIZE=“7”]TΙ ΛΕΕΙ!!!:yahoo:[/SIZE] Με χάνετ…

πόσες μέρες παιζει ναναι φέτος το rockwave?:-k

που να ξερουμε αφου η Didi δεν εχει ανακοινοσει τιποτα για να κανονισουμε λεφτα κτλ,τοσες σιναβλιες εχουμε φετος

και γω αυτό σκεύτομαι dimebag , θα δουλεύω υπερωρίες!:stuck_out_tongue:

Είπαμε, το Rockwave θα έχει, μάλλον, μόνον 1 μέρα metal…

Kαμία πληροφορία σχετικά με το τι ακριβώς θα είναι οι αλλές μέρες ???:roll:

Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις για να λιποθυμήσουμε και επίσημα πλέον… 8)

Λογικά τα όσα λέτε για τον Drifter, αλλά κάποια άκρη έχει δαύτος.

oi Metallica θα ερθουνε ξεμπαρκα απο το rockwave?

βασικα καθε συναυλια μεγαλου συγκροτηματος στην ελλαδα ειναι ροκγουειβ
ετσι δηλαδη που ειναι τα ροκγουειβ των τελευταιων ετων,βασικα για τον headliner παμε ολοι
δηλαδη ποσοι ειναι αυτοι που περιμενουνε να δουνε τι σαπορτ εχει το ροκγουειβ για να πανε?
στους sabbath πχ οποιους και να ειχε θα αλλαζε κανεις αποφαση να μην παει??
metallιca περσυ οτι σαπορτ και να βαζανε,υπηρχε περιπτωση να μην πηγαινε ο κοσμος??
ετσι και φετος κακα τα ψεμματα,με αυτα που χουνε κλεισει και με αυτα που φημολογουνται
πραγματικα δεν θελω ροκγουειβ
ιδιαιτερα να κλεισουν καμια μπαντα που δεν εχω δει και γουσταρω με χιλια και να την βαλουνε αναμεσα σε opeth και priest.θα με καινε οι τυψεις μετα!

kiss και def leppard
iron maiden
και αμα επισημοποιηθει bon jovi
εχουμε κλεισει για φετος
(μαζι με boc και testament!!!)

Το rockwave θα είναι τρεις μέρες, νομίζω (αν θυμάμαι καλά) 8, 9 και 10 Ιουλίου.