για πες κ τιποτα παραπανω
Δε γνωρίζω τίποτα πέραν από τις ημερομηνίες.
Ευχόμαστε να βγουν αληθινά αυτά που γράφτηκαν λίγες σελίδες πριν.
8-9-10 = τριτη - τεταρτη - πεμπτη
αν ισχυει
ελπιζω να μην φερουν τιποτα καλο,γιατι θα τους παρει και θα τους σηκωσει!!!
κ οι χαλαροροκποπάδες που γουστάρουν Αμέρικα κ 90ζ καλά θα περάσουν φέτοζ. ας μαζεύουν κανά λεφτό. γιατί πολύ μέτσαλ έπεσε…
έπρεπε να πάω εξωτερικό για να έρθουν οι Jovi ε?
ας έχει…θα τους ξαναδούμε…
αν ισχυουν αυτά που λέγονται όλεθρος.πανικός.
Το rocking να ξεκινήσει από τώρα έρανο για τα έξοδα συναυλιών των μελών του forum.
Αν έρθουν Metallica με Machine Head θα έχουμε σοβαρά προβλήματα. Εδώ πέρυσι κάψαμε όλη την χλωρίδα εκεί πέρα στα άγρια δάση, αν προηγηθούν οι Machine Head θα έχουμε θύματα.
Είναι το ονειρικότερο πακέτο και μακάρι να γίνει πραγματικότητα!
Εγώ δουλεύω 1 φίλο μου που θα χάσει Μετάλλικα - Μασίν Χεντ…:naughty:
Αν ημουν εγω δεν θα ζουσες τωρα
Κι αυτός το ίδιο με απειλεί… Του λέω ατάκες σε φάση “Έχεις παίξει Halo?”:lol:
Είδε πέρσι Μετάλλικα, άρα τον πρήζω με Μ. Χ.
Καλα ακομα δεν ειναι σιγουρο μην το δενουμε.εκτος και αν πει τιποτα ο δοκτορ drifter
Ο μπαρμπα δριφτερ τα σαββατοκύριακα αργεί, βγαίνει στα μαγαζιά νυχτερινές βόλτες…όπως και απόψε…
Οποτε απο Δευτερα ο μπαρμπα Drifter να επιστρεψει με περισσοτερες πληροφοριες επι του θεματος…please…??
@ drifter πότε πιστεύεις θα έχουμε ανακοινώσεις π.χ rockwave lineup ή τίποτα άλλες μεγάλες?
να δούμε αν θα γίνει φέτος και gagarin open air fest!!
Αν ερθουν Μetallica με Machine Head,παμε για τον χορό του Ζαλόγγου μετά…:lol:
Βασικα το πεταω οχι ως φημη ή κατι που ακουσα,αλλα ως σκεψη.
Θα αποκλειατε Iced Earth για Rockwave?Εγω καθολου.Τωρα με την επιστροφη Barlow ειδικα ειναι ιδανικη περιπτωση.
Κοζυ μην απαντησεις.
Αν δεν βγαλουν το Framing Armageddon 2 χλωμό το κοβω…:-k
Τι ειναι αυτο που διαβασα εδω??? 8O 8O 8O
Υπαρχει περιπτωση να γινει αυτο???
Πως??? που??? ποτε??? απο που το ακουσατε???
ναι καλα και μετα τους μεταλικα θα παιξουν οι παντερα με το φαντασμα του νταιμ σε στιγμες αγαπης μτ το φιλ[-X
Παιζουν Ιταλια
οπωτε το κοβω πολυ πιθανο,δεδομενου και της λατρειας που απολαμβανουν εδω
Νταβιντιαν εχουν ηδη κλεισει σε μερικα φεστιβαλ για το καλοκαιρι,πχ σημερα ειδα οτι εκλεισαν και Hellfest,αρα περιοδευουν.
Και αυτο που λεει ο Σιγκναλ ειναι αυτο που εννοω,οτι ειναι γνωστο οτι με Barlow ειδικα τους προσκυναμε εδω(κοζυ μη μιλας ειπα).
Για να δουμε.
Διάβασε λίιιγο πιο πίσω…