κ τι θα φερουνε διλαδη αφτα που φερανε κ περση??ασ ερθουνε οι Metallica ΕΝΟΕΙΤΑΙ αλλα οχι και iced earth pali ελεος
Ακουσα κατι για Mastodon κ Dream Theater…παιζει τπτ;;
καλα τωρα μας επιασες αδιαβαστους!!!
¶κουσα για Woodstock στην Ελλάδα… ναι με τα παλιά ονόματα.
χαχα.ωραιος:p
για Porcupine Tree που για πρωτη φορα απο το 1993 μας ξεχασαν ακουσε κανεισ τπτ?
Τι διαφορά έχει να φέρουν Metallica που ήρθαν πέρυσι από Iced Earth που και πάλι ήρθαν πέρυσι? Έλεος με τα κολλήματα.
τι γιατι ρε φρεεντομ αυου εχουνε γηνει για τα πανιγιρια ο skafer kai oi ergates tou
Ντάξει, κάποιος άλλος θα σου πει το ίδιο και για τους Metallica. Γούστα.
Πάντως θα καραγούσταρα να δω Iced Earth με Barlow.
Όχι κάποιος. Πολλοί είναι που το λένε αυτό και για τους Metallica
Λεπον. Με τα τωρινα σκηνικα, στηριγμενος σε φημες και πλεροφοριες βλεπω αρκετα πιθανους για καλοκαιρακι τους Cavalera Conspiracy, At The Gates και Machine Head. 2 απο τα τρια εστω. Κατι στανταρ δε ξερουμε. Αναμενουμε.
Ας ελπισουμε!
αφου ηρθανε οι arch enemy χωρις τη Black Crusade Tour.Αμα ειναι να ερθουν οι Machine Head γιατι δεν φερνανε ολη τη Black Crusade με trivium κτλ το νοεμβρη?:-k μαλλον για ακυρο το κοβω .
Γιατί δεν συνέφερε.
μακαρι…
ρε τι ακουμε εδω μεσα??? θα τρελαθω!!
αντε να ανακοινωθει τιποτα…
Δεν ξέρω αν είναι λίγο άσχετο αλλά στο http://www.hotbeez.com/ έχει poll για ποια συγκροτήματα θα θέλατε να δείτε στην Ελλάδα. Λετε να παίζει ρόλο ή να έχει τα γκρουπ με τα οποία έχουν έρθει σε κάποιου είδους επαφές?
Mαλλον ξεμπαρκο!
Βάλτε Coldplay όλοι!
Όπου να 'ναι από μέρα σε μέρα, σκάνε οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις.
Παίζει και το όνομα του Lenny Kravitz, δεν ξέρω πόσους ενδιαφέρει αυτό βέβαια, αλλά έχω δει dvd και ο τύπος κάνει καλή δουλειά πάνω στη σκηνή.