Φήμες Καλοκαίρι 2008

ρε παιδια μηπως το παρατραβηξαμε λιγο?αλλος λεει για led zeppelin αλλος για acdc!μα δεν υπαρχουν αυτες οι μπαντες!καλα θα ταν αλλα δεν γινεται…προσωπικα θελω slayer & iced earth να ερθουν!:metal: :metal: :metal: :metal: :metal:

Ποιος είπε για AC/DC και LZ; Είπαμε, οι AC/DC, αν έρθουν θα είναι το 2009. Το 2008 δεν θα κάνουν τουρ.
Οι Ζεπς δεν έχουν αποφασίσει καλά καλά αν θα συνεχίσουν…

Φάση έχει η όλη φημολογία… Μία παρατήρηση μόνο: Προς τί η όλη μυστικοπάθεια; Γνώμη μου είναι πως καταντάει κάπως γραφικό… (Αναφέρομαι σε διάφορα threads, απλά το γράφω εδώ)

Οτι δε βλεπεις ανακοινωμενο ειναι φημη. Και αν δεν εισαι σιγουρος, καλυτερα να εισαι ειλικρινης και να μη ρισκαρεις τον λογο σου.

Εξ ου και η μυστικοπαθεια.

Μα απ’ τη στιγμή που αναγράφεται ξεκάθαρα πως πρόκειτα για φήμες, ακόμα και ο μακαρίτης ο Hendrix να πω πως θα σηκωθεί απ’ τον τάφο για μια και μοναδική συναυλία στο μεγαλύτερο μαντρί του Αγρινίου, δε ρισκάρω το λόγο μου. Οπότε δε βλέπω το λόγο να γράφονται πράγματα του στιλ “ξέρω αλλά δε λέω”. Απλά αυτό…

Προφανως δεν αναφερομουν σε κατι τετοιο. Και καταλαβα τι εννοεις.

Drifter… Για σένα μιλάνε…:wink:

οχι αλλες φημες παρακαλω…αγχονομαι!!!
τι θα δουμε…

kiss
lepz-snake
tallica
priest
BON JOVI!!!

http://www.rocking.gr/modules/forum/announcement.php?f=31

Σκατά. Θα λείπω.[-X

πειτε κατι για μεταλλικα-μασινχεντ γ*** την τρελα μου!!!
οτι να ναι αλλα κατιιιιι:x [-o< :papas:

Oι Μεταλλικα και οι Μασινχεντ τον παιρνουν.

Στο otherside γίνεται το παρακάτω σχόλιο:

Απάντηση: Και όμως, κάτι ακούγεται και για Portishead. Είναι μία πληροφορία εξαιρετικά αχνή που είχα την τελευταία εβδομάδα και δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Ή μάλλον για να γίνω πιο συγκεκριμένος, έχουν γίνει κάτι κρούσεις από εγχώριο promoter, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχει προχωρήσει το θέμα…

συμπληρώνω τον about music, το otherside λέει ακόμα “για σημειώστε ένα όνομα: MGMT”
Ποιοι ναναι??:-k

και πότε θα βγει τελικά καμία επίσημη ανακοίνωση γαι καμία συναυλία???
drifter τίποτα από το μέτωπο??

Ίσως δεν πρόκειται για αρχικά αλλά για τους παρακάτω:

ever heard of them…

Πέσανε οι υπογραφές για Jovi…αν το νούμερο που έμαθα είναι αλήθεια, το εισιτήριο θα είναι από χρυσό.

Χε χε… thanks for the info!
Μιλάμε για Fly Beeyond τελικά; Δηλαδή ΟΑΚΑ;
Τώρα για τις τιμές… Δεν πιστεύω ότι για την Ανατολική Ευρώπη θα ζήτησαν παραπάνω από την υπόλοιπη Ευρώπη, οπότε φαντάζομαι πως οι τιμές θα ξεκινούν από περίπου 50Ε, λογικά γύρω στα 70Ε για μπροστά και καμιά 150άρα για VIP κτλ…

ναι, αλλά 70 εδώ, 50 εκεί, 65 παραπέρα, να δω τελικά πόσο κόσμο θα μαζέψουν όλοι πάλι φέτος…

paidia edw kai 5-6 meres sto www.blabbermouth.net exeoun anakoinw8ei hmerominies sinavliwn twn priest,kai erxontai sto rockwave stis 9 iouliou…pali mia apo ta idia distixws.den ftanei pou vaftizoun festival ena ektrwma me 5-6 sigrotimata(sthn evrwph afto legetai aplh sinavlia…festival exei panw apo 15-20 onomata…),den vlepoue kai kati diaforetiko!!!ferte ac/dc na ginei ths poutanas reeeeeee!!!axrhstoi!!!sabotarete to festival paidia…pali 6 sigrotimata kai 8a valoune kana eishthrio 60-70 ki 90 euro!!!na ta paroune afta kai na ta valoune ekei pou 3eroune!!!

Κανόνες του φόρουμ:

1. Μη βάζεις γκρίκλις
  2. Μη βρίζεις τους Πριστ.