Για αρχή… γράφε αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος με ελληνικούς χαρακτήρες γιατί τα greeklish κουράζουν…
Εν συνεχεία… οι AC/DC ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΥΝ ΦΕΤΟΣ!!! Το έχουμε γράψει 15 φορές. Πως να τους φέρουν λοιπόν;
150 για golden circle παλι πολλα ειναι(για Bon Jovi)Στην Ολλανδια,επειδη το εψαξα,golden circle ειχε με 67!!!Και αν ειναι 150 παλι καλα,μην ειναι παραπανω φοβαμαι…
Drifter δεν μας νιαζει ο φλουβλης ο Jovi πες μασ για Metallica k Machine Head να γινει μακελιο!!
Πόσο δηλαδή?8O
Δεν μας ενδιαφερει. Ακουμε μονο Metallica, MH και Iron Maiden:!:
+10000000000000000000000000000000
O jovi δεν ειναι τρου!!! πειτε για Metallica, MH ρεεεεεεεεεεε
Και εμας που μας ενδιαφερει δηλαδη;Χωρος υπαρχει για ολους,υποθετω αν ηξερε κατι θα ελεγε…
1¨συγγνώμη για τα γκρικλις
2 που το ειδες ρε leris οτι εβρισα τους priest???πες μου τι ακριβώς είπα,γιατί θα τρελλαθώ…επειδή δεν γουστάρω να βλέπω τα ίδια και τα ίδια συνέχεια είναι βρίσιμο?οχι ρε φίλε,δεν θέλω να ξαναδώ ούτε priest.ούτε maiden(ήμαρτον πια!!!),ούτε όλους τους άλλους μαθουσάλες του μεταλ που τους εχουμε δει 1732 φορές!!!ναι,τους χρωσταει πάρα πολλά το μέταλ και έχουν δώσει πάρα πολλα σε αυτή την μουσική αλλα ελεος πια!!!εδω οι kiss έπρεπε να φτάσουν τα 80 για να έρθουνε,το ίδιο και οι Ac/dc,που έχουνε χρόνια ακόμα μέχρι να πατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα…μόλις αρχίσει να περπατάει ο angus με π,τοτε 8α τους φέρουνε!!!υπάρχουν πάρα πόλλά συγκροτήματα που δεν έχουν έρ8ει ακόμα,γιατί να βολευόμαστε με τα ίδια?
και 3:κάτι έγραψε κάποιος για bon jovi,έχει ακουστει κάτι?
bon jovi λέγεται πως κλείσανε για τέλη Ιούλη κ μένουν οι ανακοινώσεις.
ο λέρης είναι 15, μην σκας
- Συγχωρεμένος.
- Εγώ ως νεότερος λιώνω να τους δω, θα τους χάσω φέτος κι ελπίζω για του χρόνου…
- Ναι, ψάξε πιο πίσω μην τα ξαναλέμε…
ντριφτερ πες κατι για μεταλλικα κ μασιν χεντ!!!πλζ !!!
Πειτε το εισητηριο για Bon Jovi να παθω το εγκεφαλικο και να το αποφασισω να παω εξω…
Οπως επισης πες και για Μεταλλικα - Μασινχεντ…Εχω ενα φιλο μου εδω που περιμενει να ακουσει επιβεβαιωση…Με τα lexotanil τον κραταω…
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΩΡΕΕΕΕ! ! ! :please:
ας βγει καμια ανακοινωση,εχουμε λιωσει με τις φημες! ! ! !
(η’ ας μας μαρτηρησει κατι ο guru drifter 8) 8) )
ρε στο site της hotbeez
εχει να ψηφισεις και τους in flames!!!μπουκαρετε ρε ολοι μπας και τους δουμε ελλαδα!!!
Εγω γουσταρω metallica,machine head και ας τους ειδα περυσι,ειδικα αν γινει σε καμια Θεσσαλονικη(Καυτατζογλειο) η συναυλια θα εινα τρελα:papas:
Στην αναμονή όλοι παιδιά.
Στον Lenny ήσουν ακριβής πάλι
Τρελα απο πλευρας διοργανωτων θα ηταν να κλεισουν οποιαδηποτε μεγαλη συναυλια στην πολη μας,μια και θα χρεωκοπησουν αμεσα.Και οπως βλεπουμε,σχεδον ΚΑΜΙΑ συναυλια απ τις απειρες μικρες και μεγαλες που ανακοινωνονται φετος δεν θα γινει αντιστοιχα και δω.Τυχαιο?Μπααααα…για την απαντηση ας ψαξει οποιος θελει στην περιοχη αεροδρομιου με το που ανοιξουν οι θερινες πιστες.
Ώπα. Από Avopolis.gr:
Fly Beeyond Festival. Ημερομηνία: 14 και 15 Ιουνίου. Την πρώτη μέρα οι Bon Jovi (θεωρείστε το σίγουρο, δύσκολα θα χαλάσει κάτι), τη δεύτερη Massive Attack. Και από μικρότερα ονόματα οι Gogol Bordelo, οι National και πιθανότατα η Roisin Murphy. Τα δύο πρώτα σίγουρα, το τρίτο αρκετά πιθανό.
:-s
Αρα οι πηγες του drifter δεν ειναι απαραιτητα απο ατομο της didi :-k