Το θέμα είναι οτι ανατρέπονται τα πάντα έτσι. Ημερομηνίες, εταιρεία, φεστιβάλ. :-k
Φιλος, εμας οι machine head μας νοιαζουν
μαζι με metallica εννοειται!!! :papas: :papas: Εχουμε ελπιδες?? αυτο πειτε μονο!! Θα παρω ηρμιστικα οπως παω :lol:
Για το Fly Beeyond έχει κάνει λάθος. Ιούλιο εννοεί…
Οι Jovi θα παίξουν όμως εκεί? Δε ξέρω κατά πόσο στέκει. Επίσης το Fly Beeyond δεν είναι της Didi αν δεν κάνω λάθως ε?:-k
Εννοείται ότι είναι λάθος! :yes:
Γιατί στις 14 Ιουνίου θα τους βλέπω στο Βέλγιο! 8) :drunk:
Όχι. Είναι της Hot Beez. Πέρυσι είχε φέρει Avril, James, Tori Amos στο Fly Beeyond και George Michael μετά.
Φαντάζομαι η μία μέρα θα είναι φεστιβάλ με 4-5 ονόματα και οι Jovi λογικά θα είναι μόνοι τους (λόγω κόστους).
14 Ιουνίου θα τους δεις για προθέρμανση μαζί με τους ανύπαρκτους Βέλγους και ένα μήνα μετά θα τα σπάμε όλα στις πρώτες σειρές 8)
Μπα… [-X
Πολύ χλωμό να δώ live στην Ελλάδα το καλοκαίρι! 8)
Πέρα από τους Maiden και τους KISS (γιατί 1 φορά δεν μου φτάνει) που θα τους δω και εδώ, τους Bon Jovi, Def Leppard και Whitesnake μόνο έξω!
Ξενερώνω τρελά με την ιδέα να βλέπω “μεγάλα” lives στην Ελλάδα! :?
Καλά υπερβάλλεις. Δηλαδή, οκ, να καταλάβω για το “χωράφι”, αλλά ΟΑΚΑ… [-X
¶σε τα ψόφια λοιπόν. Θες να μου πεις ότι 14/7 εμείς θα πηγαίνουμε Τζόβι και εσύ θα είσαι σπίτι σου; Χαχα… με την καμία
Κατσε μην πεταξει οτι θα ειναι σε καμμια (βαλτε οποια χωρα θελετε) και θα βλεπει κανενα φεστιβαλ που σπαει κοκκαλα και μας κανει παλι κακους…!
και καλα… :lol: :lol: :lol:
Ναι, έξω το χώμα είναι μαγικό… :-s
Καλά, αν ήταν Μαλακάσα δεν θα περνούσε καν σαν σκέψη!
Εδώ πιθανότατα ΔΕΝ θα πάω στους Priest για αυτό το λόγο… :?
Απλά, εδώ και λίγα χρόνια με χαλάει πολύ να πηγαίνω σε “μεγάλα” lives στην Ελλάδα!
Στα μικρά - μεσαία την προτιμώ!
Αλλά στα μεγάλα δεν μπορώ!
Είναι καθαρά προσωπικός - ψυχολογικός παράγοντας!
Σχεδόν όλα τα μεγάλα groups που ήρθαν τα τελευταία 4 - 5 χρόνια τα έβλεπα 2 - 3 εβδομάδες πιο πριν έξω και μετά εδώ! Ε, οι διαφορές ήταν τεράστιες σε πολλούς τομείς που βαριέμαι να αναφέρω…
Ξενερώνω πια εδώ!
Δεν το χαίρομαι! [-X
Όσο με φτιάχνει το έξω, τόσο “αγγαρεία” νιώθω για εδώ!
Δεν θέλω να δίνω λεφτά στους Έλληνες διοργανωτές!
Μου τη σπάει που είναι καθημερινή! #-o
Θα κάθομαι να τρέχω εκεί πάνω Δευτεριάτικα; :thumbdown:
Mε πανάκριβο (από ότι ακούγεται) εισιτήριο; :-s
Mε άσχετους γύρω που θα περιμένουν να ακούσουν το “It’s My Life” και αν τυχόν παίζονταν το έπος I’d Die for You" θα κοιτούσαν σαν χάνοι; #-o
Και εξάλλου, δεν είμαι και κανένας μεγάλος fan του Jovi!
Να τον δω μια φορά θέλω για να μου φύγει και αυτό…
Eπειδή έχω όλα τα παραπάνω κολλήματα και πολλά ακόμα, θα τους δω στο Βέλγιο χωρίς να χαλαστώ καθόλου και, ναι, όταν εσείς πηγαίνετε στο ΟΑΚΑ για εμένα θα είναι μια τυπική Δευτέρα βράδυ… :dunno:
Εκτός αν πάθω τόσο μεγάλη πλάκα (πολύ χλωμό), που με αναγκάσει να τον δώ και εδώ… :-k
edit: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φαίνεται τόσο παράξενο σε μερικούς…
Το χώμα ίσως όχι, αλλά κάτι άλλο ναι…
Γι αυτό…
Όντως πολύ ωραία τα μεγάλα φεστιβάλ έξω… Αλλά άλλο αυτό και άλλο η ξενομανία (δεν αναφέρομαι μόνο σ’ αυτό το παράδειγμα, είναι γενικότερο φαινόμενο).
Πχ το live των Muse, το οποίο ήταν εφάμιλλο των έξω.
Τα μανιτάρια;
Αληθεια απο περιεργεια, ποσες φορες εχεις παει εξω σε φεστιβαλ;
Το λεω επειδη το αναφερεις ως ‘‘ξενομανια’’. Εννοειται οτι συμφωνω με Maiden με τον τροπο που το εθεσε.
Edit: Προσωπικα αν ειχα τη δυνατοτητα θα εκανα το ιδιο που κανει ο Μητσος.
Ρε αφηστε τους Μποντζοβηδες (και για μενα μια τυπικη Δευτερα θαναι, εκτος αν ειμαι σε καποιο νησι) και πειτε αν θαρθουνε οι Gogol!!
αν εισαι σε νησι πως θα πας την αλλη μερα μετα τους τζοβιδες στους γκογκολ…?