Gogol θα ειναι οντως καλη φαση:!: Μαζι σου, αν και αμφιβολο. Θα δωσω πολλα λεφτα το καλοκαιρι…
Edit: Kαλα ρε, σχημα λογου θα ταν. Τα παιρνεις και συ τοις μετρητοις. Πφ
Gogol θα ειναι οντως καλη φαση:!: Μαζι σου, αν και αμφιβολο. Θα δωσω πολλα λεφτα το καλοκαιρι…
Edit: Kαλα ρε, σχημα λογου θα ταν. Τα παιρνεις και συ τοις μετρητοις. Πφ
Αν ερθουνε οι Gogol θα ναυλωσω τσαρτερ, ελικοπτερο, κατι τελος παντων…
Ναι αλλά βάλε παραθεση ολόκληρο το έκτακτο otherside που έχει τα πιο σημαντικά…
Έκτακτο Other Side διότι οι πληροφορίες για τις συναυλίες του καλοκαιριού έρχονται σαν βροχή. Τα έχουμε γράψει άλλωστε πρώτοι εδώ - όχι πως έχει και καμία σημασία αυτό, αλλά λέμε τώρα. Ας τα βάλουμε σε μία σειρά λοιπόν μαζί με τα καινούργια νέα.
Καταρχάς τα νεότερα για το Ejekt Festival. Σημειώστε ημερομηνία (εκτός απροόπτου): 28 Ιουνίου. Και σημειώστε ονόματα (ξανά εκτός σοβαρού απροόπτου): James (σίγουροι) και Unkle με Happy Mondays. Δεν το επιβεβαιώνουν οι διοργανωτές, αλλά οι πληροφορίες μας είναι έγκυρες. ¶ντε, το πολύ πολύ να αλλάξει κάποιο από τα δεύτερα ονόματα την τελευταία στιγμή.
Προχωράμε. Fly Beeyond Festival. Ημερομηνία: 14 και 15 Ιουνίου. Την πρώτη μέρα οι Bon Jovi (θεωρείστε το σίγουρο, δύσκολα θα χαλάσει κάτι), τη δεύτερη Massive Attack. Και από μικρότερα ονόματα οι Gogol Bordelo, οι National και πιθανότατα η Roisin Murphy. Τα δύο πρώτα σίγουρα, το τρίτο αρκετά πιθανό.
Συνεχίζουμε: Κάτι άκουσα για Amy Winehouse, αλλά δεν ξέρω… Απλώς το σημειώνω, μου φαίνεται όμως πολύ καλό για να είναι αληθινό. ¶σε δε που δεν μπορείς να δείξεις εμπιστοσύνη σε αυτή τη μικρή με όσα της συμβαίνουν…
Για τον Lenny Kravitz τα γράψαμε στο Avopolis ήδη στα νέα, ενώ τη Δευτέρα οι υπεύθυνοι του Rockwave θα κάνουν ανακοινώσεις. 9 Ιουλίου σίγουρα με Opeth, Judas Priest και πιθανότατα με Cavalera Conspiracy. Θα έχει και άλλες μέρες βέβαια. Εν αναμονή.
Για Sharon Jones (μαζί με τους Dap Kings - 2 Ιουλίου), Black Lips και Spiritualized -όλα της Astra- τα ξέρετε ήδη.
Επίσης, παίζει πολύ για Holy Fuck στο Synch. Θα δούμε.
Σημειώστε ακόμα και την εξαιρετική Buika στο Φεστιβάλ Αθηνών - αν σας ενδιαφέρει.
Τα υπόλοιπα από Τετάρτη στο Other Side…
Οχι ρε γαμ… James στις 28 !!! Δεν μπορώ σίγουρα εκείνη την ημέρα…
όσο για τις φήμες για Radiohead μάλλον δεν ευσταθούν αφού σύμφωνα με δήλωση του Yorke δεν θα εμφανίζονται σε μέρη όχι φιλικά προς το περιβάλλον. Και η Ελλαδα σίγουρα δεν είναι τέτοια…
Οι Radiohead δεν θα συμμετέχουν στο Glastonbury Festival: Θέλουμε να παίζουμε μόνο όπου υπάρχουν συνθήκες που είναι φιλικές προς το περιβάλλον’.
Ο Thom Yorke, frontman των Radiohead, βρέθηκε αυτή τη βδομάδα στις Βρυξέλλες για την έναρξη της οικολογικής καμπάνιας Friends Of The Earth Big Ask. Εκεί ανακοίνωσε ότι οι Radiohead πλέον θα λαμβάνουν μέρος μόνο σε φεστιβάλ και events με οικολογική υποδομή. “Θέλουμε να παίζουμε μόνο όπου υπάρχουν συνθήκες που είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Επομένως δεν θα συμμετέχουμε φέτος στο Glastonbury. Ούτως ή άλλως πιθανόν να έχουν βαρεθεί να μας βλέπουν εκεί” είπε ο Yorke.
“Μία από τις προυποθέσεις για να συνεχίσουμε να περιοδεύουμε είναι η μείωση των επιπτώσεων που θα έχει αυτό στο περιβάλλον. Για να επιτευχθεί αυτό θα αγοράσουμε δύο ειδικούς εξοπλισμούς. Έναν στην Ευρώπη και έναν επιπλέον στην Αμερική για να μην τους κουβαλάμε μαζί μας παντού” πρόσθεσε. Tέλος ανέφερε πως ακόμα και ο ίδιος θα τοποθετήσει ένα ειδικό σύστημα κάτω απ’το σπίτι του που θα το ζεσταίνει με φυσικό τρόπο.
Πάντως σχετικά με τη διαφορά εξωτερικού - Ελλάδας στις συναυλίες, εντάξει, πολλά πράγματα σίγουρα είναι καλύτερα έξω (βλ. τιμές, οργάνωση, ονόματα που μαζεύονται στα φεστιβάλ κλπ.) αλλά όσο εύκολα μπορείς να ξενερώσεις με τον Χ άσχετο στην Ελλάδα, το ίδιο εύκολα μπορεί να σου συμβεί και στην Ιταλία και στην Αγγλία και οπουδήποτε.
Εξάλλου (και αυτό το λέω παρότι το κάνω και εγώ) ας μην είμαστε και σνομπ σε τελική ανάλυση… Για να πάει κάποιος σε μια συναυλία δεν είναι αναγκασμένος να είναι μέλος του fan club του εκάστοτε συγκροτήματος ούτε να ξέρει απ’ έξω κι ανακατωτά όλη τη δισκογραφία… :-s
Γιατι το λες αυτο φιλε.Αν δεν πανε Αθηνα και ερθουν μονο Θεσσαλονικη πως θα χρεωκοπησουν?Δλδ ποιο πολυ κοσμο θα μαζεψει στη Βουλγαρια?
Για τα πιο πολλά συγκροτήματα και ειδικά για τα μεγάλα συγκροτήματα ,που δεν είναι και το πιο εύκολο να έρθουν Ελλάδα, μου φαίνεται απόλυτα λογικό να είναι η 1ή τους και ίσως και μοναδική επιλογή η Αθήνα και όχι η Θεσσαλονίκη.Πολλά έρχονται και στις 2 βέβαια.Αλλά λόγω πληθυσμού και βέβαια περρισότερων και πιο οργανωμένων χώρων, είναι η σωστά δικαιολογημένη επιλογή…
Φιλικά…
Υ.Γ. Και συμφωνώ απόλυτα με ότι είπε η Fotini για το ότι δεν χρείαζεται να είσαι ο απόλυτος φαν για να πάς σε μία συναυλία.Ειδικά όταν πρόκειται για παλιό συγκρότημα με δεκαετίες εμπειρίες είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αξίζει το live.
Χαχα, για μένα είναι: Τι ωραία που η συναυλία θα είναι δίπλα στο σπίτι μου
Κοίτα, έχω πάει σε καμιά 10αριά συναυλίες έξω. Το να βλέπεις σχήματα που δεν πρόκειται να δεις εδώ είναι σίγουρα ωραία εμπειρία. Και γενικλα βλέπεις ωραία venues, άλλες συμπεριφορές κτλ. Όμως την ώρα της συναυλίας (και όχι πριν ή μετά) δεν συγκρίνω το συναίσθημα να βλέπω τα αγαπημένα μου γκρουπ εδώ (με τους φίλους μου κτλ) και έξω.
Ελλαδάρα και ξερό ψωμί
Τον μισώ αυτόν τον τύπο.
Πρωτον γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να ΜΗΝ παιξουν Αθηνα,μια και η “αγορα” ειναι μεγαλυτερη και το ρισκο μικροτερο και και κατα δευτερον στη Βουλγαρια ακομα και μια τζαζ συναυλια μαζευει καποιες χιλιαδες κοσμου,ενω εδω γεμιζει με δυσκολια αιθουσα 200 ατομων.Επισης δεν εχουν μπουζουκια.Εχουμε πολλα να μαθουμε απ τους Βουλγαρους σε θεματα διαχειρισης πολιτισμου.Εκει οι φορεις πολιτισμου κανουν κι αλλα πραγματα εκτος απο το να πηδαν οροφους και γραμματεις μαλλον.
off topic
τι ποπος ειναι τουτος!
Παντως 14 Ιουνιου αποκλειεται!!!Παιζουν 13 Ολλανδια,14 Βελγιο και 16 Φινλανδια!!!Αρα αυτες ειναι λαθος πληροφοριες και ελπιζω αυτο να μη σημαινει οτι ειναι “αερας κοπανιστος” οι φημες για Bon Jovi οπως και περυσι λεγανε για Pink στο Fly Beeyond και τελικα δεν ηρθε…Δλδ ελπιζω να μην εχουμε φαινομενα να χρησιμοποιουν καποιο μεγαλο ονομα σαν κραχτη ωστε να παρει ο κοσμος εισιτηρια(με την ελπιδα φυσικα οτι δεν ειναι ενημερωμενοι για τις υπολοιπες συναυλιες που κανει το γκρουπ εξω) και να τσεπωσουν λεφτα…Τελικα ολες αυτες οι θεωρειες συνομωσιας που ακουω στις ειδησεις μαλλον μου κανανε κακο ε;Χαχαχα
Ο Ιούνιος διέρρευσε από λάθος. Ιούλιο εννοούσε αυτός που έγραψε περί Ιουνίου.
Επίσης η Pink ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή επειδή ήταν άρρωστη (;)!
i pink eixe kolantero ap to splhnantero…
erxete mia mpanta - pou mamaei … mazi me mia allh pou latreuw.
chrispy, etoimasou na mhn pas…xaxaxaxaaxa ! ETSI AFTA EINAI.
ποιες μπαντες δηλαδης??? :!:
εδιτ τωρα καταλαβα γιατι δε θα απαντησει χαχα
εχασα το τζερτζελο
+1000000
Ωραία, κορυφαία εμπειρία να βλέπεις φανταστικά venues έξω αλλά αυτή η γκρίνια μας είναι απερίγραπτη…
Έρχονται φέτος του κόσμου τα ονόματα όπου στα '90s θα ήταν όνειρο και μόνο και πάλι ο κλασσικός Έλληνας βρίσκει άπειρες δικαιολογίες για να γκρινιάξει. Ξαναλέω ότι δε έχουμε ούτε υποδομές, ούτε οργάνωση όπως η Γερμανία π.χ. αλλά είναι σπουδαίο επίτευγμα που έχουμε τα ονόματα.
Τι να το κάνω να πάω έξω, να βλέπω τα απίστευτα πράγματα αλλά να 'μαι ολομόναχος… κάτι που μου 'χει συμβεί και τσίμπησα και κάτι αγκωνιές από έναν κομμάτια τελείως. :lol:
Μακάρι να είχαμε τη δυνατότητα να πηγαίνουμε σε 1-2 ευρωπαϊκά φεστιβάλ τον χρόνο αλλά αφού δε την έχουμε όλοι ας μη κλαιγόμαστε τόσο ρε παιδιά. Θα τη βγάλουμε πάλι με την ταλαιπωρία, τη σκόνη κτλ… καλά να περνάμε εκεί που πηγαίνουμε και τ’ άλλα…
Τι να πουν και αυτοί που έζησαν τη φάση τη δεκαετία του 80 δηλαδή…
Αυτό ακριβώς.
Εγώ από την άλλη, στις εντός Ελλάδας συναυλίες έχω πάει άπειρες φορές εντελώς μόνος, ενώ στις Ευρωπαϊκές εξορμήσεις η παρέα μου δεν πέφτει ποτέ κάτω από 5 άτομα…
Οπότε όλα είναι σχετικά… :yes:
Για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, έγραψα ότι έγραψα απλά και μόνο για να απαντήσω στον Cozy και τον heatseeker, που θεωρούσαν τόσο “παράξενο” το γεγονός ότι δεν θα πάω στο live του Bon Jovi στην Ελλάδα και θα τον δώ μόνο στο Βέλγιο!
μητσο θα ρθουμε με τον κοζυ και θα σε παμε σηκωτο μεχρι το οακα οταν με το καλο(:papas: ) γινει η συναυλια…
Έτσι χα χα χα
On topic: “Κρίσιμη” αυτή η βδομάδα. Αύριο μαθαίνουμε Rockwave, λογικά θα μάθουμε στα σίγουρα για Jovi αυτές τις μέρες… Αμήν!