Ας μην ανοιξω το στομα μου…
Δεν παίζει να θυμούνται ούτε οι scorps,ούτε οι διοργανωτές αυτό που έλεγαν στην περσινή ανακοίνωση:lol:
βασικα περυσι ηταν το πρωτο(ισως και το τελευταιο) scorpions festival…αν ξαναγινει δν θα ειναι στην αθηνα…παντως whitesnake εχω ξαναδει 2 φορες(η μια με scorpions)…η αληθεια ειναι οτι ειναι δυνατο γκρουπ αλλα τι να ακουσεις περα απο το το ομωνυμο cd τους??..
επισης ειναι μερικα γκρουπ που οσες φορες και να ερθουν ψηνεσαι να πας…βλεπε scorpions,Iron maiden…
δηλαδη αν ξαναερθουν metallica δν θα ξαναγινει χαμος???
το πιο σημαντικο ομως ειναι να δουμε κατι ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ…αν και δν γινεται με το ζορι…
τους χαλει τους red hot να μαζεψουν 40000-50000 κοσμο και 2 εκ.ευρω,το ιδιο και οι ac/dc…ελεος!!
Αυτο που πρεπει να γινει και που εχει ηδη αναφερθει ειναι να ερθουν καινουρια συγκροτηματα. Στα τελευταια rockwaves γινοταν μια προοδος. Ηρθαν Metallica, Whitesnake, Heaven and Hell, Iced Earth και τοσοι άλλοι αλλα μου φαίνεται οτι οι αρμοδιοι αρκεστηκαν στο γεγονος οτι τα ονοματα που ερχονταν αρεσαν και τα ξαναφερνουν καθε χρονο.Ετσι δουλευουν στη σιγουρια. Οσο για Red Hot και Ac/Dc μαλλον δεν τους κανουν τα ελληνικα δεδομενα. Εμεις ομως περιμενουμε.
πωπω ειδα σημερα το dvd των ac\dc στο donington το 91!
τοτε που παιζανε με σαπορτ metallica,motley crue,queensryche και black crowes!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
ας ερθουν να παιξουν αυτο το 2ωρο σετλιστ
και ας ειναι χωρις τα κανονια,την καμπανα και την rosie!!!
εννοείς το 87 μάλλον:-k
ε,slide it in,come an get it,ready an willing,lovehunter είναι αριστουργήματα
Kαι το Slip of the Tongue! :lol:
Παντως ο κανονικος τιτλος του 1987 ειναι Whitesnake! Λιγο μπ**ρδελο αλλα ενταξει. Ειμαι σιγουρος οτι σε πολλους αν πεις οτι οι Metallica εχουν ομωνυμο αλμπουμ θα σε κοιταξουν σαν εξωγηινο!:lol:
[QUOTE=METAL_LAWS;328159]Kαι το Slip of the Tongue! :lol:
Παντως ο κανονικος τιτλος του 1987 ειναι Whitesnake! Λιγο μπ**ρδελο αλλα ενταξει. Ειμαι σιγουρος οτι σε πολλους αν πεις οτι οι Metallica εχουν ομωνυμο αλμπουμ θα σε κοιταξουν σαν εξωγηινο!:lol:[/QUOT
Βασικα αν μπορουσε ο λαρς θα ονομαζε το επομενο cd τους the ulrich’s big deal…πονεμενη ιστορια
Oι AC/DC δεν περιοδεύουν αυτό το καλοκαίρι…
δε παμε λεω γω 22 μαιου να δουμε την κωλαρα της Kylie και να ησιυχασουμε… γιατι προκοπη δε βλεπω για φετος
Εννοείται ότι θα πάμε.
τι θα γινει με την ανακοινωση για τους Τζοβιδες ρε Ντριφτερ…???
Μηπως τσαμπα περιμενουμε…Αν ναι και το ξερεις πες το να προλαβω τον Maiden1979 για Βελγιο…
Ξέρω ότι είναι όλα οκ, αλλά δυστυχώς δεν βγάζω εγώ τις ανακοινώσεις. 8)
Για εκεινο το πακετο Machine Head-Metallica υπαρχει τπτ?
η’ μηπως ηταν ονειρο τελικα ? ?
Μας ειπε ο Drifter πριν μερες οτι τελικα δεν παιζει να γινει.
κλαπς…
δηλαδη πανω-κατω κλεισαμε απο ονοματα,δεν περιμενουμε κατι αλλο ετσι ?
Ναι δεν θυμαμαι τιποτα αλλο.
drifter37, η φάση με τους metallica έχει χαλάσει οριστικά και γενικά για ελλάδα?? ή παίζει να τους φέρει καμιά άλλη εταιρεία??
οριστικά, εκτός αν γίνει θαύμα.
James Hetfield ο εκ της California, αγιασθητω το ονομα σου, ελθετω εις το rockwave…[-o<