η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια
υπαρχει και η λυση της Βουλγαριας το παμε…
και περυσι θαυμα ηταν ομως…βασικα ρε παιδες δν πηγατε περυσι να τουσ δειτε?εγω που πηγα θα το σκεφτω να ξαναπαω ειδικά αν παίζει η ιδια τιμη…τα παιξανε ολα περυσι και με support mastodon που προσωπικα μ’αρεσουν περισσοτερο αο machine head…8)
:lol3: :lol3: :lol3:
Αν και από το Σαν Φρανσίσκο είναι απ’ ότι ξέρω.:-s
Και πού είναι το σαν Φρανσισκο;
καλα το πε ειναι απο μια πολη κοντα στο Los Angeles που ναι στην California:)
σημερα νομιζω μενει στο Los , οποτε και παλι California…
Δεν γινεται αλλιως θα βαλω deadline…
Αν δεν ανακοινωθουν εδω οι Τζοβιδες μεχρι τελος Μαρτη , Maiden1979 σου ερχομαι για Βελγιο (ελπιζω να βρω)…
Αν παλι ανακοινωθουν τους βλεπω εδω και παω Graspop για τα υπολοιπα…
Ποσο σιγουρα το ξερεις αυτο…??
Κοιτα,οσο δεν ανακοινωνονται και συναυλιες για Αμερικη εκεινο το διαστημα ειμαστε οκ.Αποκλειεται να μην κανουν τπτ απο τα δυο οποτε ας εχουμε λιγο υπομονη…
ΑΣ ΕΡΘΕΙ JON ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ 60ΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΣΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ
HAVE A NICE DAY!!!
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ: SCORPIONS/WHITESNAKE 25-45 ΕΥΡΩ
GUNS N’ ROSES 40E
MAIDEN 45
Κ.Α ΠΟΛΛΑ
ΤΩΡΑ ΝΑ Μ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ 100(ΒΑΛΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩ… Σ) :youwish:
φιλε ντριφτερ υπαρχει περιπτωση να δουμε απο’δω At the gates/carcass η πιο ευκολο ειναι να δουμε πρωταθλημα στον ΠΑΟΚ ?
To 2o…
ρε ντριφτερ μηπως ξρειε τιποτα για GUNS N ROSES ?? πλζ πες
Εεεεε???
Δεν εχεις και αδικο,αν και συμφωνα με τον ντριφτερ τα εισιτηρια θα ειναι απο χρυσαφι…Παντως,εγω οσα και να ζητησει ο Τζονακος θα τα δωσω(οχι για τον Τζονακο αλλα για τον Ριτσακο )
Όχι σε όλα.
Εκτός από JBJ
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Ο AXL ΝΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΔΙΑ ΑΜΑ ΔΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΓΑ…ΜΕΝΟ ΤΟ CD…:!:
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ CD KAI REUNION TOUR…ΕΛΕΟΣ!!!
Υ.Γ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΙΑ ZEPPELIN ΜΕ SUPORT VELVET REVOLVER ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΑ ΠΑΩ!!!ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ EX-GUNS ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑ!!
SLASH-PAGE..........................:)
Bρήκαν όλοι τρόπο να διαφημίζονται. Πρώτα οι Cult τώρα οι Velvet.
Συμφωνω.
Φερτε ρε Tool,Mastodon,Isis,Pelican,Neurosis να σπασουμε κανενα δοντι οχι αλλους πεθαμενους Maiden,Priest,Wasp,Twisted Sister…
λιγο σεβασμο στα ιερα τερατα…