Φήμες Καλοκαίρι 2008

Καλα τα λεει ο ThePain.Πρεπει να βγουν στην συνταξη οι Neurosis για να τους δουμε ?
Αλλα Tool,Mastodon,Isis,Pelican ειδαμε περισυ οποτε δεν θελουμε παλι.

Ποια ιερα τερατα ρε.Ε τι λεει αυτος?:lol:

και τι ειναι οι maiden k priest με 15 αλμπουμ και 30 χρονια πορεια??
γκρουπακια της γειτονιας???

τα εχουμε ισοπεδωσει ολα…:frowning:

Εσένα σε πάω.

Οντως ολοι πλην Neurosis ηρθαν περσι.:lol: Για να συμπληρωσω, γενικα (και δυστυχως) δε πολυπεριοδευουν Ευρωπη, και το ποσοστο που τους ακουει στη χωρα μας ειναι τρελα δυσαναλογο. Αρα: :frowning:

Απ την αλλη, εαν καποιος εχει παραπονο σχετικα με το τι ερχεται, τοτε ας μη πηγαινει. Δεν ειναι υποχρεωτικο.

Και για να πληροφορησω τον φιλτατο Pain, οι περισσοτερες μεγαλες & νεες μπαντες εχουν καμποσα ‘‘κλασσικοτροπα’’ ακουσματα… δεν ανακαλυψαν το metal με το που πιασαν κιθαρα…

δεν ειναι λογικη αυτη…πρεπει να βλεπουμε ολοι κατι που να γουσταρουμε…

και η αληθεια ειναι οτι πια δν κυκλοφορει το γνησιο ροκ που κυκλοφορουσε μεχρι και τα late 80’s-early 90’s…

ολοι προσπαθουν να αντιγραψουν τους παλιουσ με σαπιες καινοτομιες και αυτος ειναι ο λογος που στην ελλαδα κυβερνα η καλομοιρα!!!δεν ειναι οτι αλλαζουν οι εποχες αλλα στερευει η εμπνευση…[-X

Κοιτα, εαν το Αλφα ονομα κοψει 100 εισιτηρια, και το Βητα ονομα κοψει 500, τοτε ο διοργανωτης εννοειται πως θα προτιμησει το Βητα ονομα. Κοινως, το κοινο μας με καποιες εξαιρεσεις παραμενει ‘‘κλασσικοτροπο’’. Μιας και αναφερθηκαν, οι Neurosis δεν εχουν κοινο στην Ελλαδα. Εαν λοιπον, απο ‘‘συγγενη’’ ονοματα (βαση ιδιωματων) ένα, μετα δυό, μετα τρια live ‘‘μπουν’’ μεσα, τοτε ο διοργανωτης θα το σκεφτει πολυ να ξαναφερει κατι παρομοιο. Θα σου δωσω ενα παραδειγμα. Πλεον λιγα brutal live γινονται στη χωρα μας, και ο λογος ειναι απλος. Τη εποχη που ερχοντουσαν καποια ονοματα, η προσελευση δεν ηταν ιδιαιτερα θετικη. Και μετα γυρναμε στα λεγομενα σχετικα με το τι πουλαει περισσοτερο…

Edit: Θα μου πεις, ‘‘αφου το κοινο ειναι ‘κλασσικοτροπο’, τοτε γιατι ακουγονται παραπονα’’; Στα δεδομενα της αγορας, θεωρεισαι μερος του ακροατηριου βαση δυο χαρακτηριστικων: πωλησεις δισκων & εισιτηριων για συναυλιες…

Ισως ακουγομαι καυστικος. Δεν ειναι αυτο το υφος μου παραυτα. Απλα παρουσιαζω την πιο ‘‘ψυχρη’’ πλευρα του θεματος…

αν και δεν συμφωνω σε ολα οσα ειπες,με την επιχειρηματολογια σου κερδισες…:smiley:

Δυστυχως δε μπορουμε να βλεπουμε ολα οσα θελουμε :frowning: Το πραγμα παντως παει πολυ καλυτερα σε σχεση με 5-6 χρονια πριν.

Περαν των ‘‘κλασσικων’’ ονοματων που μας εχουν επισκεφθει, χαρακτηριστικο παραδειγμα αποτελουν οι Isis. Επι εποχης Oceanic, ουτε καν ηλπιζα πως θα τους εβλεπα στην επομενη ευκαιρια (Panopticon).

Edit: Κιε γω δε συμφωνω σε πολλα που λεω επειδη θελω να δω NEUROSIS. :stuck_out_tongue: Αλλα ξερω πως απο κατω θα μαστε 400οι καμμενοι οποτε…

angmar τι λες γι’αυτο???

βρηκα το φεστιβαλ μου!!!ναι…

παρτε λιγο ονοματα…:

ROCK AM RING - ROCK IM PARK
6TH ? 8TH JUNE 2008

Babyshambles
Bullet For My Valentine
Die Toten Hosen
Dimmu Borgir
In Flames
Metallica
Motörhead
Nightwish
Rage Against The Machine
Sportfreunde Stiller
The Hellacopters
and many more…

ρε παληκαρια δεν ειναι θεμα οτι δε προχωραει μουσικη,εσεισ δε προχωρατε και ειστε κολημενοι στα παλια.Και που ηρθαν ολι περυσι τι εγινε?Νεα συγκροτηματα ειναι τωρα πρπ να ερχονται οχι στη συνταξη για να τα ματσωσουν σαν μερικους μερικους.

Ναι πραγματι, να ξαναρθουν και ας μην κανουν περιοδεια! :lol:

καλα αυτα θελεις και τα λες??

οχι επινα κατι μπυρες πριν…

καλα την παλευεις…?

και βεβαια τα θελω κ τα λεω…εγω παντως δν ειμαι ευχαριστημενοσ απο το σημερινο ροκ
εκτος απο εξαιρεσεισ στα δαχτυλα του ενος χεριου…βλεπε mastodon,rotting christ…αμα εσυ γουσταρεις γνωμη σ…εγω δεν στην ειπα προσωπικα οπως εσυ…[-X

αναφερομουνα σε αυτο κυριως!

δεν μπορεις να το εννοεις αυτο!

Rotting Christ δεν τους λες και σημερινο. Και γενικα κι εγω αυτο πιστευα καποια περιοδο μεχρι που ανακαλυψα μπαντες τυπου Gojira και τρελαθηκα. Απλα εχει διαφορετικο ηχο…

και εγω τους γουσταρω…παραλειψη μ!:smiley:

Ρε παιδια, ο βαζελος ποιους θα φερει τελικα για τα 100 χρονια?

καλα ετσι οπως πανε αυτοι αγωνιστικα …πολυ πιθανον κ κανενα

τι γιορτη να κανουν μετα θα πεσει γιουχα…ολα εχουν σχεση

θα κανουν για τα 100 προφανως αλλα ισως μην φερουν κ κανενα