Φήμες Καλοκαίρι 2008

Μπορουν να φερουν τους Funeral For A Friend!! :lol: :lol:

in flames για rockwave…και δεν ειναι απλως φημη :slight_smile:

Θα οργανώσουν μία doom βραδιά πένθους και κατάνυξης…:stuck_out_tongue:

Anathema?

metallica, rage against the machine, offspring, serj tankian, cornell, qotsa… αυτό είναι φεστιβάλ… αλλά αν δεν κάνω λάθος πρέπει τα εισιτήρια ναχουν τελειώσει…

Eξιγισου

+100000

οι ημερομινιες ταιριαζουν απολυτα!γερμανια 5/7 και ιταλια 12/7!οτι καλυτερο πιστευω!η αληθεια ειναι πως θα τους δω και αγγλια αλλα δεν με χαλαει καθολου να τους δω στα πατρια εδαφη…τοσοα χρονια τους περιμενουμε

Πάει για ακύρωση το rockwave. Κρίμα ρε παιδιά.
Μακάρι να έρθουν επιτέλους. Βολεύουν και οι μέρες. Θαναι Ιταλία.

Πόσο έγκυρες οι πηγές ?

Φαντάζομαι head liners και θα βγούν μετά τους Priest, έτσι ?? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: (θάθελα)

edit : Άντε να χώσουν τπτ Septic Flesh να γίνει ένα πραγματικό festival και φυσικά να έχει και ένα λογικό εισιτήριο < 50αρικο

Εκτιμώ το xιούμορ σου…:stuck_out_tongue:

Κατι μου λεει οτι απλως δεν ηταν καλος στα μαθηματικα :stuck_out_tongue:

Ε πόσα να βάλω ? 60 ? 70 ? Είναι καλά ? Να τ’αφήσω ? Λίγο ακόμα ?

Ωραια η φημη που πεταχτηκε.Απο που πηγαζει θα μας πει κανεις?
Ναι ταιριαζουν μια χαρα οι ημερομηνιες.Αλλα αυτο δεν λεει κατι.

παιδια οι πηγες ειναι πολλυ εγκυρες ανθρωπος μεσα απο την didi ειπε σε ενα φιλο μου οτι εχουν κλειση…τωρα αν στραβωσει κατι στο τελος δεν ξερω το πιθανοτερο ειναι οτι θα ερθουν παντως!!

μακαρι να ρθουν

για την μερα των πριστ αναφερεται η φημη??

η για αλλη μερα…

περι inflames

ε λογικα των priest δεν πιστευω να υπαρξει αλλη metal μερα

Έτσι που τα έχουν κάνει να φέρουν Anathema, My Dying Bride, Katatonia και άλλα παρεμφερή να κάνουμε ένα ωραίο…
ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ.

Αυτοί έχουν ξαναέρθει Ελλάδα…:stuck_out_tongue: Πάντως έτσι όπως πάει η ομάδα είμαι περιέργος το τι θα ακουστεί πριν τη συναυλία…

To “Always Look On The Bright Side Of Life”…:stuck_out_tongue: