χάζευα στο νετ και έπεσα σε αυτό…
http://www.mad.tv/news/?id=29540
ξέρει κανείς κάτι περισσότερο??? :papas:
χάζευα στο νετ και έπεσα σε αυτό…
http://www.mad.tv/news/?id=29540
ξέρει κανείς κάτι περισσότερο??? :papas:
Mακάρι να έρθει! Θα είχε πολλή φάση.
Δεν το βαζω στο thread Rockwave γιατι δεν εχει ανακοινωθει ακομα αλλα θα το ποσταρω εδω…
Σημερα εμαθα απο ραδιοφωνικο παραγωγο , του οποιου το ονομα δεν θα πω για ευνοητους λογους , οτι στην ανακοινωση της Δευτερας θα περιλαμβανονται και οι OFFSPRING σαν ενα ακομα headliner σε καποια ημερα του Rockwave…
Βεβαια μην το δεσετε κομπο απλα γραφω τι εμαθα…Υπομονη μεχρι τη Δευτερα…
8O 8O 8O 8O
άξαφνα η δευτέρα φαντάζει τόοοοοσο μακριά
πολυ γαματο αν ισχυει
αν οχι δωσε το τηλ του παραγωγου να παμε να τον σπασουμε στο ξυλο :lol:
hmm πολύ ενδιαφέρον να τιμήσουμε και τους ήρωες των παιδικών μας χρόνων:D Ηmm τα μόνα άλλα Punkiζοντα ονόματα που κάνουν tour Ευρώπη είναι οι Rise Against και οι NOFX…Α ρε didi κάνε τίποτα τρελό και φέρε και αυτούς για support!!!
αν έρθουν οι offspring, απλά θα πεθάνω. απλά
Aξίζει να σημειωθεί ότι στα Live που κάνουν απο τα όσα έχω δει έχουν εξωπραγματικό κέφι αλλά και απόδοση…
επίσης περιοδεύουν Ευρώπη και οι ημερομηνίες είναι ανοιχτές…
Ευκολα:lol:
Oftopic: Τζιγγερ ΦΥΓΕ!
Ρε φερτε NOFX ρε. Κανουν απιστευτα λαιβ.
Αυτό.
Και με σετλιστ όλο το Αμερικάνα. Τουλάχιστον8)
Και αυτούς τους θέλω. Μόνο τίποτα Greenday μη φέρουν να μας παίξουν το American Idiot .
Ωχου, οχι Αμερικανα μωρε.
Απο τα 3 πρωτα θελουμε!!
self esteem…gotta get away…come out and play
παιδικες αναμνησεις ρε
Dirty Magic :respect: :respect:
[I]
HEAVEN AND HELL, JUDAS PRIEST, MOTORHEAD: Φήμες για κοινή Αμερικανική περιοδεία…
Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα μέχρι στιγμής, υπάρχουν έντονες φήμες ότι επίκειται κοινή περιοδεία για HEAVEN AND HELL, JUDAS PRIEST, MOTORHEAD, η οποία θα λάβει μέρος προς τα τέλη του έτους και φυσικά μόνο για την Βόρεια Αμερική. Οπλιστείτε με υπομονή για την έκδοση της βίζας, σπάστε και εκείνο τον κουμπαρά που έχετε από το Δημοτικό και εφορμήστε!![/I]
Τρελό κόλλημα με το Dirty Magic κάποτε… Ω θεέ! Μακάρι να έρθουν.
Ignition, Smash, Ixnay On the Hombre, Americana, ακόμα και το Conspiracy of One είναι όλα :respect:
(το πρώτο και το τελευταίο δεν έχω ακούσει :-k )
Κρίσπη, τράβα άκου το Αμερικάνα ε. :evil: Στο 'χω πει εδώ και μήνες! [-X
ρε είμαστε πολλοί τελικά ! offspring foreva