Φήμες Καλοκαίρι 2008

Μιας και βλέπω αρκετά grung-άκια να σκάνε απο τα μέρη μας…(Pearl Jam,Cornell,Foo Fighters) οι ALICE IN CHAINS ζουν ακόμα;

Αυτοί μου ήρθαν εμένα…:stuck_out_tongue:

Εμένα μου είπε 1 φίλος μου ότι του είπε 1 φίλος του ότι του είπε 1 φίλος του ότι είδε στο ΜΤΒ ότι έρχονται οι…

[SIZE=“7”][FONT=“Comic Sans MS”]ΚΙSS[/FONT][/SIZE]

MTB…?

Επειδή έτσι όπως το είπες, δε θα σε πιστέψει ούτε ο φίλος του φίλου του φίλου που σου το είπε.

Να δηλώσω ότι τους KISS τους έχω ακούσει και εγώ και έχει υπάρξει και σχετική συζήτηση σε άλλο τόπικ, όπου γράφτηκε η φήμη.

http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=298949&postcount=34

http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=300028&postcount=50

Δηλαδή αληθεύει?8O

Αν μας πουνε κ πουτο μαθανε

μαλλον εγινε παντως το σιγουρο!!! judas priest ημερα των opeth στις 9 ιουλιου για headliners ! ! sto www.metalzone.gr tο εχει στα Live dates προσθεσει…
rocking editors φωτιστε μας,ειναι 100%? ? ?

[SIZE=“5”]JUDAS JUDAS…!![/SIZE]

Εγώ γιατί δεν τοδα?

πηγενε στο www.metalzone.gr κ πατα live/report:wink:

Judas Priest Tbc λεει.
To be confirmed.

Καλα,μαλλον εννοει οτι περιμενουν να ανακοινωθει και επισημα απο τη didi.

τιποτα για within temptation κανεις??? :-k

Αυτο που ξερω εγω ειναι για Cavalera Conspiracy at Rockwave πιθανως την ημερα των Priest,δηλ. στις 9/7…Παντως μην σας παρω και στο λαιμο μου…Απλα το ακουσα τονιζω απο γνωστο με γνωστους μεσα στα πραγματα…Αυτο…

ε λογικα θα κινηθουν να τους φερουν σιγουρα.
οι cavalera ειναι μεγαλη αγαπη εδω.ιδιαιτερα ο max.το θεμα ειναι ρε μαγκες παλι 4-5 ονοματα?

δηλαδη Priest, καποιοι αλλοι ή cavalera, καποιοι αλλοι ή cavalera, Opeth, ελληνικο γκρουπ = 50-70 ευρω???
+μαλακασα?

και το χειροτερο απο ολα θα ναι το “καποιοι αλλοι” να ειναι carcass ή at the gates.
υπαρχει βεβαια και το οτι
α)αν ερθουν carcass ή at the gates θα καφρινει πολυ η μερα για την πατροπαραδοτη ελλαδιτσα
β)οι carcass παιζει να σκασουν μονοι τους

Πάλι τα ίδια πράγματα.
Και στο κάτω κάτω, οκ και οι Priest και οι Opeth έχουν ξανάρθει και σχετικά πρόσφατα.
Τόσες μπάντες οργώνουν την Ευρώπη το καλοκαίρι και δω όλο τα ίδια και τα ίδια.
¶νισα και λειψά lineups για κάτι που υποτίθεται οτι είναι φεστιβάλ. Αλλά και ο κόσμος τα θέλει και είναι έτσι η κατάσταση. Χρόνο παρα χρόνο οι ίδιες μπάντες με πανάκριβο εισιτήριο, καθημερινές και lineup που στο εξωτερικό είναι το 1/5 κάθε μιας μέρας φεστιβάλ.

Respect στους Priest (γιαυτό που ήταν κάποτε κυρίως) και το οτι βγάζουν δίσκο δεν σημαίνει σώνει και καλά οτι ΠΡΕΠΕΙ να ρθουν πάλι headliners στο rockwave. Και οι Opeth,είναι μπάντα καθαρά για κλειστό χώρο και όχι για εμφάνιση μιας ώρας με το ζόρι (μιας και ο Mikael είναι και πολυλογάς!).

¶ντε φέρτε και Radiohead γμτ.

προσωπικά λέω να κάνουμε λίγη υπομονή. ακόμα κ αυτό να είναι το μέτριο lineup, δεν είναι παρα μόνο μια μέρα από τις - λογικά - τρεις. ας περιμένουμε λοιπόν…

απορία για καβαλέρες : μόνο εγώ νομίζω ότι θα παίζουν όλο το νέο album κ 2-3 παλιά, ειδικά αν παίξουν τριτοτέταρτοι?

E λογικα κυριως τραγουδια απο το καινουριο θα παιζουν,για να το προωθησουν.
Τα παλια σεπουλτουρα θα τα παιξουν στο reunion :roll:

α καλά, τότε το λαιαπ δεν είναι μέτριο μόνο. είναι αδιάφορο.

πάω να ακούσω τον δίσκο

τσεκάρετε οι μελωδικοί κ την κεντρική μας όμως

Εγω θα παρακαλουσα τον Drifter37 μιας και ειναι ο πιο εγκυρος σε πληροφοριες εδω μεσα να κανει οποτε μπορει μια λιστα με τα συγκροτηματα που ξερει-ακουει-γνωριζει οτι ερχονται και διπλα σε καθε συγκροτημα τις λοιπες πληροφοριες που πρεπει να ξερουμε (ημερομηνια,αν ξερει-τοποθεσια)…Δεν μιλαω για τα ηδη ανακοινωμενα αλλα για τις φημες…

Νομιζω πως αυτο θα βοηθησει στην σωστη πορεια του τοπικ καθως θα εχουμε βασεις να συζηταμε και δεν θα πεταγεται ο καθενας να λεει οτι του ηρθε μολις ξυπνησε τπ πρωι…

Δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα γι’αυτο θελω και τη γνωμη των μοδερατορων…

Drifter37 if you please…

ρασπούτιν κ άλλοι ξέρουν πολλά κ όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουν.

αν τώρα ο drifter ξέρει κάτι κ θέλει να το πει, ας το πει, δεν τον κρατάμε.