Φήμες Καλοκαίρι 2008

μετα την περσινη ακυρωση οι φημες απο γνωστο φαν της θεσσαλονικης λεγανε οτι ποτε δεν θα ξαναερθει ο βλακμορ στο ελλαδισταν!
μακαρι να ελεγε ψεματα αλλα δεν νομιζω…:frowning:

Βασικά ποτέ δεν κατάλαβα και ούτε έμαθα τι έγινε πέρυσι (ή μήπως ήταν πρόπερσι; Τέσπα…)
Ανακοινώνονται οι συναυλίες, και την αμέσως επόμενη ημέρα αναβλήθηκαν χωρίς τελικά να γίνουν ποτέ :-k

Κατι ξερει…

Παραμενω ομως καπως επιφυλακτικος. Καποτε εκλεισε με χαρτια και ιστοριες γνωστο συγκροτημα και τελικα δεν ηρθε ποτε. Η φραση παντως που ειπωθηκε ειναι κατα πασα πιθανοτητα αληθης.

Ειναι και κανα δυο ακομα ονοματα που θεωρω πιθανα… βαση των dates και οσα εχουν κατα καιρους ειπωθει.

σταθης παναγιωτοπουλος???αυτον εννοεις???αν ειναι αληθεια κριμα…θα την κανω βουλγαρια στανταρ να τον δω αν παει καποια στιγμη…

Λοιπον. Αν δουμε Ministry, μη ξαφνιαστειτε. Οχι οτι εχω ακουσει κατι… λεμε τωρα.

Τους Iced Earth τους θεωρω δεδομενους για Ελλαδα (οπως ειχα και τους Annihilator θα μου πειτε, που τελικα ηρθαν κατι μηνες αργοτερα). Το θεμα ειναι αν θα ρθουν σε RW ή μόνοι τους. Και μονοι δηλ χαλαρα τιγκαρουν καταστασεις χωρητικοτητας Σπορτινγκ.

Edit: Σορρυ για την μυστικοπαθεια αλλα σε οσα εχω δηλωσει περι φημων & σχετικων εικασιων σπανια εχω πεσει εξω (κι οσες φορες εγινε, συνεβη κατα το ημιση). Προπαθω γενικως να κρατησω ενα κρεντιμπιλιτι ρε αδερφε. :stuck_out_tongue:

Edit ξανα: Σιγκναλ, κοιταγα περι Χελλφεστ κι εχουν βαλει τους Forbidden μες στο καταμεσημερο. Λογικα δε θα ναι ακριβοι. Για πε, τι ακριβως ειχες ακουσει πριν καποιο καιρο;

Τον πέτυχα πριν κάτι μήνες να βοηθάει κάτι πάνκηδες φίλους του πάιζοντας μπάσο στη μπάντα τους.
Δεν κάνω πλάκα.8)

με το καλο να πας φιλε!:smiley:
η συναυλια του 98 εχει μεινει χαραγμενη στο μυαλο μου!8)

Eγώ τον έχασα το 98 αλλά τον έχω δεί δύο φορές με Purple το 91 και Rainbow το 95 και είναι δύο συναυλίες που επίσης τις θυμάμαι πολύ καλά.
Οι Blackmore’s night δεν μου αρέσουν αλλά αν έρχονταν Αθήνα θα πήγαινα να τους δώ. Ταξίδι δεν θα έκανα.

ρε μαγκες υπαρχει περιπτωση να ρθουν οι RATM ?

Όχι.#-o

20 Ιουλίου: Pain of Salvation, Meshuggah, Cradle of Filth, Venom and Iced Earth.

Πηγή: PoS MySpace http://collect.myspace.com/index.cfm?fuseaction=music.showDetails&Band_Show_ID=30338154&friendid=365781409

8O 8O 8O 8O 8O

αααααααααααααααααααααααααααα

:!:

[SIZE=“6”]ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!![/SIZE]

Λοιπον. Αυτο που βλεπουμε κατα πασα πιθανοτητα ισχυει. Απ οτι ηξερα επροκειτο να γινει ενα ακομη fest στην Αθηνα (διοργανωτρια εταιρια δε γνωριζω), και μαλιστα ειχε ακουστει κι ενα πιθανο ονομα που τελικα εριξε ακυρο.

Τεσπα, υπεθεσα οτι τελικα δε θα γινει μιας και τιποτα ‘‘επισημο’’ δεν ειχε φανει…

Ρε. Ρε.

[SIZE=“4”]ΜΕΣΟΥΓΚΑ ΡΕ! [SIZE=“5”]ΜΕΣΟΥΓΚΑ!![/SIZE][/SIZE]

Δεν τρελαινομαι ! Τρελαθηκα ηδη ! :bounce: :bounce: :bounce: :vibrate:
Στα βουνα ρε !!! Παει πεθαναμε !
ΜΕΣΟΥΓΚΑ ΛΕΜΕ !!!

Καμιά πιό επίσημη πηγή???:-k

Όχι ακόμα, γι’ αυτό το συζητάμε σε αυτό το thread άλλωστε… Κι εγώ το είδα εντελώς στην τύχη στο MySpace, μόλις είδα Athens έβγαλα μια κραυγή μούρλια… :stuck_out_tongue: Σκέφτομαι σοβαρά να κατέβω αν τελικά ισχύει, μόνο για τους Pain of Salvation βασικά (νταξ, έχω και περιέργεια να δω τους Meshuggah)

Ανακοινωση σε επισημο Myspace γνωστου γκρουπ => συνεπαγεται προσεχη, επισημη ανακοινωση απο κάποια διοργανωτρια αρχη.

Σε κανα 10ημερο το πολυ κατι θα σκασει μυτη λογικα… Εδω εχουν αναφερει complete line - up, αρα βρισκομαστε προ τετελεσμενων γεγονοτων…

AYTA EINAI!!!
8O

Πάμε; :smiley: