Φήμες Καλοκαίρι 2008

Όχι ρε! Δεν παίζει!

Meshuggah! 8O
Venom! 8O
Cradle of Filth! :lol:

Αυτή είναι η επίσημη MySpace ιστοσελίδα των Pain Of Salvation, στο site τους όμως δεν έχουν βάλει τίποτα ακόμα.

Iced Earth?? Barlow?? A question of heaven??

ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!!

Αν ισχυει θα ναι τρελη φαση.
Και κατι μου λεει οτι θα το κανουν μερα Rockwave…Αρα μαλλον αυτοι θα ειναι τα 5 απο τα 16 ονοματα που αναμενουμε ακομα.

Με κάλυψες απόλυτα!

Δεν πιστεύω να φαίνεται από το avatar… ούτε από την υπογραφή μου…ε; :roll:

rockwave ? 10 μερες μετα ? δεν ξερω κιολας αλλα μου φαινεται λιγο περιεργο …
διοργανωτρια ειναι σιγουρα η ντιντι ?

ηρην ευας4ξμα
τγς3αταβρσηε
ωεσωσω
σωσβνερξ5εθ

αυ4αςυ
ζ
αηυη
αηηαθ5
αθνψωφβασεςρ3ςτ
γΕυξνχ
νγζδε
τυ4
ηζβδζρβ β
ωβζχβζρ
Τηεα καη ν ωαοεν,ωο

α κλγαξ’γα βαν4ε’

νταξ

σιγουρα θα περιμενω να δω μια επισημη ανακοινωση
πριν αρχισω και κανω κωλοτουμπες και να βγαζω αφρους απο το στομα

αλλα μεχρι τοτε να γκρινιαξουμε λιγακι

το line up θα ναι αυτο οπως το χει στην σελιδα του myspace
δηλαδη θα βγουνε δευτεροι?
δηλαδη γυρω στο μισαωρο?
και με τι ηχο?και τι συνθηκες?
γιατι οκ εστω και ενα τραγουδι να παιξουν.νο προμπλεμ
αλλα αμα ειναι να βγω με την ξενερα που νιωθα μετα το πρωτο λαιβ των tool εδω καλυτερα να μην τους δω
(του τεστιν αμα ακουγεται χαλια ο ηχος και δεν βλεπω τιποτα)

επι της ευκαιριας να πω οτι ξεκινανε με straws pulled at random!!! και τελειωνουν κλασσικα με future breed machine!!! (αφηνεις δηλαδη και τα τελευταια σου κοκκαλα στο λαιβ)

να αναφερουμε επισης οτι στο νετ παιζει πολυ, οτι εχουν σβησει τους ministry στα λαιβ που κανουνε μαζι!

Ηι μάγγες,

Σορρυ που θα το πω αυτο αλλά θα κάνω τον συνήγορο του διαβόλου και εφαγα τον τόπο σε ολο τον ιντερνότοπο να βρω το οφισιαλ μαισπεις των πειν οφ σαβεισιον και δεν βρήκα τίποτα επίσημο παρά μόνο 2 ανεπίσημα!!!
Μπορεί καποιος να μου πει ποιο είναι το επίσημο?

Γιατί ουτε επίσημο βρήκα αλλά ούτε και ανακοίνωση εκτός από το λινκ του φίλου που έβγαλε αυτη την φήμη και επειδη όπως είπα θέλω να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου κατι τέτοιο μπορώ να φτιάξω και εγω απο μόνος μου χώρις να είναι απο την επίσημη σελίδα της μπάντας!!!
Χωρις παρεξήγηση αλλά είμαι τρομερά δυσπιστος!!!

http://www.myspace.com/painofsalvation

Είναι η επίσημη ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε πριν από λίγες μέρες, το γράφει και στο site τους.

Το myspace μήν το πολυπαίρνετε στα σοβαρά…
Και το Northfest,festival που θα γινόταν στην Αθήνα τον Φλεβάρη,φάνταζε ώς κάτι επίσημο,αλλά τελικά δέν έγινε τίποτα…
Εγώ λέω να περιμένουμε κάτι έπίσημο…

Μακάρι πάντως να είναι αλήθεια…θα είναι πολύ καλό πακέτο…:!:
:roll:

Σωστόοοοος!!!

Οπως είπε και ο φίλος προηγουμένος στο σαιτ δεν το αναφέρει και ασε που σε πολλά από αυτά που γράφει στο σαιτ τους λένε unconfirmed.

Anyway…
καλά θα ήταν να είναι αλήθεια και να γίνει.Με ενδιαφέρει προσωπικά!

Είδωμεν…

λοιπον

μετα απο τα τηλεφωνηματα που πεσανε

η φημη ενισχυεται καπως

καταλαβα οτι εμπλεκεται γνωστος διοργανωτης συναυλιων (Χ.Κ)

οπωτε απλως σταυρωνουμε δαχτυλα

Ωραιο νεο.

Αναμενουμε.

Δεν αποκλείεται να είναι το Gagarin Open Air Festival, έτσι?

Αν θυμάμαι καλά τέτοια εποχή ήταν περίπου και το προηγούμενο…

φοβερο πακετακι…και απο ολα τα ονοματα μονο iced earth θα δω κατα πασα πιθανοτητα φετος… ψηθηκα…

αντε να δουμε …

αν εχει και μια λογικη τιμη καλα θα ειναι…

Εδω ο φιλος εθεσε ενα πολυ καλο θεμα.

Εαν ειναι ακριβο, θα εχει τον κοσμο του mmd. Δηλαδη νεαρα ατομα σε ηλικια, οπαδους των Iced Earth που δε τους εχουν δει με Barlow, (οι Filth επισης χτυπαν σε αυτες τις ηλικιες) με προσελευση κοντα στα 4 χιλιαρικα max. Δηλαδη αποτυχια.

Ας παρουμε για παραδειγμα το MMD. Εαν εκεινο το line up ειχε 60 ευρω, ετουτο ποσο θα πρεπει να χει;

Για εισιτηριο της ταξης των 60 ευρω απαιτειται α) Καλος χωρος, β) Μεσα στην Αθηνα. Διαφορετικα, βαλτε το κανα 50ρι. Σε μια ενδεχομενη τριτη περιπτωση (ακα ακριβου εισιτηριου), προβλεπεται μουφιά, ακα δευτερη παραγραφος. Δε νομιζω το RW να χασει και πολυ κοσμο απο κατι τετοιο.

Edit: Δηλαδη οκ, ποσοι ειναι αρκετα πωρωμενοι ωστε να δωσουν 60 ευρω για Venom και Meshuggah;

Παιζει να ναι Gagarin Open Air? Ξερει κανεις τπτ?

Εμένα να σας πω την αλήθεια με παραξενεύει λίγο το πακέτο… Όλοι είναι αρκετά μεγάλα ονόματα για να παίξουν την ίδια μέρα. Δηλαδή οι Pain of Salvation θα βγουν πρώτοι και θα παίξουν πόσο; Κανα 40λεπτό το πολύ; Και τι θα πρωτοπαίξουν; Και αν γίνει καμια στραβή όπως πέρυσι στο Rockwave που κατέβηκα με Rock Radio και έχασα Kinetic και τους μισούς Anathema να λείπει το βύσσινο…