Φήμες Καλοκαίρι 2008

επισης πρεπει να γινουν και τιποτα ανακοινωσεις και επισης (μας επρηξα με τα “επισης”) αν μπορουσαν να εβαζαν και ενα ακομη μεγαλο συγκροτημα για να μαζεψει οσο παραπανω κοσμο γινεται για τον φοβο των …

αντε και καλη μας τυχη…(και δεν ειναι ειρωνικο)
εχουμε δει πραγματα και θαυματα … :?

Εγώ φέτος που πήγα mmd με alone ξεκινήσαμε απο τις 2 κ 30 τα ξημερώματα και ήμασταν από την αρχή του φεστιβάλ εκεί.Κλήρωσαν και δώρα στο λεωφορείο και κέρδισα μπλούζα Testament:p.Να ξέρεις αν ξανακατέβεις, ηταν καλή φάση.

και δεν παίρνω ποσοστά ε:p

ΜΑΚΑΡΙ!!!:!: :!: :!: :metal: :metal: :metal:

μακαρι να μην ερθουν οι Iced Earth στις 20 Ιουλιου που αναφερεται πιο πριν
[-o<

ρε πουστη θελω να τους δω παρα πολυ , στο Rockwave ελατε!!!
δεν με ενδιαφερουν οι αλλοι που ειναι στις 20/07 , θελω Iced Earth στο Rockwave!!!

+1
Αν έρθουν και μόνοι τους, ακόμα καλύτερα!

Όχι σε φεστιβάλ. Όχι σε ανοιχτό χώρο. Όχι πρωί.

Στην ανάγκη βέβαια…

Αν και στις 20/7 δεν με ενοχλεί, θα ακούσω και το Nympetamine live:p

Δεν το ειχα δει οτι το κουβεντιαζατε εδω και ανοιξα θρεντ ο μλκς :stuck_out_tongue:

Αυτο μαλιστα ειναι ενδιαφερον πακετο, και Filth και PoS και Iced Earth, μια χαρουλα.
Παντως για Gagarin μου κανει, ας ελπισουμε να ειναι στον ιδιο χωρο και στην ιδια τιμη με περσυ :wink:

θα ακουστει τρομερα φιλοδοξο και λιγο ακυρο αλλα μηπως να τους βολευαν ολους αυτους (πλην P.O.S.:stuck_out_tongue: ) στις 9 Ιουλιου??
οχι ολους κανα 2-3 καλα θα ταν

REEEEEEE???

Meshuggah…

ποιοι Iced Earth, Pos, COF…αυτα τα εχουμε ξαναδει…

Οι Meshuggah και μονο φτανουν…

Χαχα.Παραληρημα Isis ζωντανα στις οθονες σας.
Παιδες περιμενουμε τις ανακοινωσεις και βλεπουμε.

Οι P.O.S. θα είναι στις 12 στο Μιλάνο (μαζί με In Flames, Opeth, Cavalera Conspiracy), οπότε μια χαρά πιστεύω είναι να έρθουν στις 9 εδώ.

Εγω δεν εχω ξαναδει PoS:p

Κι εγώ που είδα τί κατάλαβα; Αρκετά μέτριοι μου φάνηκαν… :stuck_out_tongue:

Η τελευταια εμφανιση των PoS ηταν μετρια συγκριτικα με τις προηγουμενες. Η πρωτη στο Gagarin και η δευτερη στο Ροδον ηταν… λουκουμι.

Εγω δεν εχω ξαναδει κανενα απο αυτα :stuck_out_tongue:

Πολυ μετρια θα συμπληρωνα…

ρε τι λετε???τωρα το ειδα!!!meshuggah???ποσο εγκυρες ειναι οι πηγες???αν ισχυει να παει να γαμ… το rockwave!!

ερχονται οι Μeshuggah που παιζουν απο αλλο πλανητη

και λες θα γινει ενας χαμος

οχι βεβαια

ολοι λενε για pos και iced earth

ελλαδαρα α8ανατη χωρα

μεταλ και ξερο ψωμι…

δυστυχως γεννηθηκαμε στη χωρα που μοναχα οι μεταλαδες χαιρονται καπως συναυλιακως

ολοι οι αλλοι αμα δεν παμε εξωτερικο δεν βλεπουμε ασπρη μερα

παρεμπιπτοντως κανουνε περιοδεια και οι mars volta που βγαλανε τρομερη δισκαρα

και τα παιδια παιζουνε διαστημικα και κανουνε live 3 ωρες γεματες

ωπα ξεχαστηκα…ειμαι σε μεταλ φορουμ

ακυρο…

Αποκλειστικα προβλημα του μη-μεταλλα ειναι αυτο που λες. Αν δεν ερχονται τετοια συγκροτημα ή δεν υπαρχει τετοια αφοσιωση ή πωρωση ειναι καθαρα προβλημα των “εναλλακτικων” οπαδων.

Μάλλον πήγα τη λάθος στιγμή δλδ… #-o