Στον παραπανω φιλο.Ειδικα οι Mars Volta χαιρουν μεγαλου σεβασμου στο φορουμ μας.
Και απο εμενα.
Οπως ειπε και ο Metal_Laws οι μεταλλαδες ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα στηριξουν αυτα
τα λαιβ σε αντιθεση με τους αλτερνατιβ οπαδους που θα κανουν τους κινεζους.
E ναι, ολοι λεμε οτι γιατι δεν ερχονται οι ταδε και οι δεινα αλλα δεν φταινε οι αλλοι που εχουν αλλα ενδιαφεροντα. Φταιει το οτι δεν υπαρχουν πολλοι της “παραταξης” μας ή οτι η ομαδα οπαδων στην οποια ανηκω δεν στηριζει με πραξεις το ρευμα το οποιο υποτιθετε οτι υποστηριζει.
Γενικα κατι παρομοιο εχου ακουσει απο φαν της αλτερνατιβ αλλα και της ποπ μουσικης, “ολο συναυλιες για μεταλλαδες γινονται”. Λογικο δεν ειναι αφου ειμαστε το μοναδικο τοσο αρρωστο ειδος οπαδου?? Και δεν το λεω με επαινετικο τονο αλλα σαν κατι δεδομενο.
Εμ!Οι αλτερνατιβ τυποι που ξερω εγω ειναι αλτερνατιβ μονο στο ipod/mp3 player και στο
ντυσιμο/στυλακι και ειναι οι πρωτοι που μας λενε κολλημενους οταν τραβιομαστε μεχρι
Αθηνα επειδη ηρθε η εκαστοτε μπαντα για λαιβ.
Ετσι ακριβως! Οπαδοι του καναπε!:lol: Και 'γω σε οποιον που δεν ειναι ροκας/μεταλλας λεω μερικα απο αυτα που κανω για την μουσικη, μου λεει “εισαι τρελος”??#-o Δεν πιστευω ευκολα να μπορει να το καταλαβει καποιος αυτο αν ειναι εξω απ’αυτο.
Τεσπα! Οφ-τοπικ! Να βρουμε κανα αλλο να το συνεχισουμε.
Καποιο πουλακι μου ειπε οτι το φεστιβαλακι με Μεσουγκα και λοιπους παει για
επισημοποιηση ! :vibrate:
Kαλο πλι! Aντε χαμος γινεται φετος, οι συντριπτικη πλειοψηφια των οπαδων πιστευω οτι πρεπει να ειναι ικανοποιημενοι. (εκτος απο τους ΑΕΚτζηδες)
deathstar δεν τρεφω αυταπατες φιλε μου
αν ερ8ουν οι mars volta ελλαδα θα μπει μεσα ο μανατζερ 1000%
ποσοι θα πανε στη συναυλια ?
1000 ?(και πολλα λεω)
γι’αυτο και θα παω να τους δω εξωτερικο να φυγει το μαραζι…γιατι ξερω οτι αυτη τη μπαντα ειδικα ελλαδα δεν θα τη δουμε ποτε…
δεν παιζουν και mainstream πραγματα να πουλησουν οπως οι muse
και παραδεχομαι την μεταλ κοινοτητα που αγαπαει με τοσο παθος τους μουσικους της και ανταμοιβεται με αρκετες,για τα ελληνικα δεδομενα, συναυλιες
αλλα αμα ερθουν τελικα απο ελλαδα οι meshuggah (γιατι φοβαμαι μην ακυρωθει…) πιστευω ,εαν εχουν καλο ηχο,οτι θα ειναι η συναυλια της χρονιας
μετα τους linkin park εννοειται #-o
Παιζει να κανουν τπτ Ελληνικο οι Firewind λογω καινουριου δισκου κετς;;:-k
Πέρασαν από Αθήνα και Σαλόνικα με Kamelot…
Γούστο μου (& συνεπώς δικαίωμά μου) να γουστάρω Linkin Park και να μην αντέχω Meshuggah.
Pain of Salvation πήγα στη Θεσσαλονίκη την τελευταία φορά που ήρθανε και ήταν πολύ καλά. Για Αθήνα δεν ξέρω…
να σαι σιγουρος οτι αμα ερχονταν ποτε οι mars volta ελλαδα
αυτοι που θα πηγαιναν περισσοτεροι θα ταν οι μεταλλαδες που ακουν progressive
παρα οπαδοι οποιασδηπωτε αλλης μουσικης
Ισχυει.
Να δω λαιβ του COB κ μετα ας πεσω κ απο το μπαλκονι!!
Παιζει τπτ;
Ποιος ειναι ο COB;;:lol: :lol:
Ξυπνα!!
Πωπω ρε γμτ, τωρα που το σκεφτομαι θα δω για δευτερη φορα τους Filth και τους σιχαινομαι. Ειναι λιγο αστειο.:lol:
ελπιζω εκεινη την μερα να μην δεις την Παγωμενη Γη , γιατι θελω 9 Ιουλιου να ερθει!!!
ρε πουστη ποτε θα ανακοινωθουν οι “και αλλες μπαντες” που λεει στο site για τις 9/07?
Κατι μου λεει πως θα την δουμε τη παγωμενη γη, εκτος κι αν αλλαξει κατι. Που δε το ευχομαι.
Εγω που εχω δει 2 φορες Judas Priest τι να πω?#-o :?
Οτι μετανοεις οικτρα για την παραπανω τουτη δηλωση! Αντε γεια ρε!
Ρε ουστ, true metaller of steel ναόυμ