Πφ. Γυναίκες!

Όταν είναι σνομπ κάποια αυτό δείχνει ότι είναι αγάμητη; :stuck_out_tongue: Μάλλον όταν είναι “κοιτάξτε με, κοιτάξτε με!” ισχύει αυτό. Απ’ την άλλη, τίποτα δεν είναι απόλυτο :wink: :stuck_out_tongue:

Αγάμητη είναι όταν είναι ντυμένη σαν “πληρωμένη” και όταν της την πέφτουν τα λιγούρια το παίζει σνομπ. Τι περιμένεις δηλαδή αμα έχεις τον κώλο έξω?
Επίσης αγάμητη είναι όταν κάποιος την πλησιάζει όμορφα και ωραία χωρίς να πει κάτι προσβλητικό και αντί να απαντήσει ευγενικά και εκείνη, κάνει λες και της έπιασε το απαυτό της.

Συμφωνω σε αυτο!Παιδια μην τα μπερδευτε τα πραγματα.Η αγαμητη την σημερον ημερα ψαχνει να παρθει…
Κυριως snob ειναι οι κοπελες που ειτε εχουν σχεση και δεν θελουν να ανταποκριθουν στο φλερτ με αποτελεσμα να πηγαινουν στο αλλο ακρο ή οι πληγωμενες.:stuck_out_tongue:

Και παραδεχτειτε επιτελους οτι μερικες φορες κανετε αθλιο φλερτ, μερικες φορες ειστε και λιιιγο προστυχοι, να τελειωνουμε!:roll:

“Κάνουμε άθλιο φλερτ”, να σαι σίγουρη πως αυτό φταίει. Εξάλλου όλα εξαρτώνται απο το τι κάνει ο άντρας, σωστά? (σύμφωνα με αυτή τη λογική τουλάχιστον). Λες και η στάση της γυναίκας δεν έχει σημασία, ή τα γούστα της.

Εγώ, που όλα αυτά τα βλέπω αλληλένδετα, και που δε θεωρώ καθόλου παθητική σε όλα αυτά τη γυναίκα, μπορώ να σου πω με σιγουριά πως υπάρχει κόσμος που κάνει “άθλιο φλερτ” και παρολ’ αυτά η γκόμενα γουστάρει, και άλλος κόσμος που έχει “τέλεια” συμπεριφορά και η γκόμενα μένει αδιάφορη. Με άλλα λόγια, αν είναι να γουστάρει η άλλη θα γουστάρει.

Όχι οτι η συμπεριφορά του άλλου δεν παίζει ρόλο βέβαια. Μερικές φορές παίζει, αρκετά σημαντικό κιόλας. Άλλες όμως δεν παίζει σχεδόν κανένα ρόλο. Τουλάχιστον εγώ αυτό παρατηρώ. Είναι πολύ σχετική η όλη φάση.

Συμφωνω… ειναι θεμα τι ζηταει η καθε κοπελα…

Και θεμα του τι θα πουν οι φιλες της…

Βασικα το πραγμα παει ως εξης:

Πρωτα την πεφτουν διαφοροι (επειδη ετσι ειναι το φυσιολογικο) σε μια γυναικα. Αυτη το παιρνει πανω της και τους απορριπτει εναν εναν. Αλλον επειδη δεν εχει κοιλιακους, αλλον επειδη δεν εχει αυτοκινητο κι αλλον επειδη ετσι λενε οι φιλες. Ετσι γινεται σνομπ και λεει συνεχως αυτην την πολυ in φραση “που χαθηκαν τα αρσενικα?”. Απο τιον πολυ σνομπισμο ομως καταληγει αγαμητη και οταν οι ορμονες βαρανε κοκκινο πεφτει με τα μουτρα στον πρωτο μαλακα που θα συναντησει. Μολις αυτος την πηδηξει και την παρατησει φτανουμε στην επομενη in φραση “ολοι οι αντρες ειναι γουρουνια!”. Στη συνεχεια πληρωνουν τα σπασμενοι οι επομενοι 2-3 ατυχοι που θα βρεθουν στο δρομο της. Μετα βρισκει ενα φανταστικο, γλυκο, σουπερ-ουαου αγορι το οποιο ομως μετα τους πρωτους 3 μηνες χωριζει γιατι “ειναι πολυ καλος για εκεινη”…

Σωστος!:stuck_out_tongue:
Αμα η γυναικα δεν ειναι ψωναρα και ξερει τι της γινεται λοιπον, δεν συμβαινει τιποτα απ’αυτα.

Καλά, ειδικά αυτή η ατάκα “που χάθηκαν τα αρσενικά” πρέπει να είναι απο τις πιο γελοίες φράσεις και αντιλήψεις που έχουν εφευρεθεί τα τελευταία κάμποσα χρόνια… Και, ω ναι, είναι τόσο trendy! Αναρωτιέμαι, αυτά τα “ιν” γυναικεία περιοδικά (τύπου κοσμοπόλιταν) είχαν ποτέ ως δώρο κανέναν “μετρητή αρσενικότητας”, να μετρήσουμε και μεις τους εαυτούς μας βρε παιδί μου να μάθουμε πόσο αρσενικά είμαστε…

Αν η άλλη φοράει μαύρα γυαλιά δε της φταίνε οι άλλοι που τα βλέπει όλα ομοιόμορφα…

Χάνουμε τη μπάλα όμως. Το θέμα δεν είναι πόσο σνομπ είναι η γυναίκα. ¶μα μας αρέσει θα πάμε και ας σπάσουμε τα μούτρα μας. Ενώ αυτές κάθονται ατάραχες.
Και εξηγούμαι: Έχετε δει στο φόρουμ (για παράδειγμα) πουθενά κανένα τόπικ “πφ. αντρες” ή “τύποι αντρών”?
Όλα τα άλλα “οι άντρες είναι γουρούνια” είναι μ@λακίες για να έχουν να λένε ότι υποτίθεται ότι βασανίζονται και αυτές…

:bow: Δεν πιστευω να εχω ξανασυμφωνησει ή να ξανασυμφωνησω τοσο πολυ μαζι σου οσο τωρα. Η περιγραφη σου ειναι χαρακτηριστικοτατη και παρα πολλες γυναικες εμπιπτουν σε αυτην την περιγραφη. Ελα, μακρια απο 'μας!

Αυτό ακριβώς.

Οπότε πρέπει κι εσείς να προσέχετε σε ποια πέφτετε, γιατί αν είναι σνομπ/κομπλεξική/ψωνάρα και δεν ξέρω τι άλλο, όταν μετά αρχίσει τα “τζουτζούκο μου, το φορντ δεν είναι για μένα, πάρε ένα κάμπριο audi που μου ταιριάζει πιο πολύ” ε μετά δε σας φταίει αυτή. Έδινε στοιχεία από την αρχή :stuck_out_tongue:

Καλά, αμα πει οτι το φορντ δεν της κάνει, τη στέλνεις στο χωριό από όπου ήρθε και είχε και κάμπριο…

Αλλού ήταν το ζουμί όμως ρε :stuck_out_tongue: Ότι αν την άλλη την κόψεις από την αρχή ότι έχει νοημοσύνη μοκέτας και μύτη ως τον ουρανό, μην αρχίσεις μετά τα “όλες οι γυναίκες είναι βλαμμένες” όταν αυτή ξεκινήσει τις χοντρές κοτσάνες :wink: Τα ήθελε ο κωλαράκος σου από την αρχή. Γιατί κυκλοφορούν και βλαμμένες και νορμάλ γυναίκες, εσύ έκανες την επιλογή :stuck_out_tongue:

Δεν είπε κανείς εδώ ότι όλες οι γυναίκες είναι βλαμμένες.
Επίσης συμφωνώ με αυτό που λες, όμως υπάρχουν και φορές που δεν φαίνεται… :wink:

Σαν το τερας του Λοχ Νες.
Ολοι λενε οτι υπαρχει αλλα κανεις δεν το εχει δει. :lol:

Ουτε καν στο θεμα της διαιτησιας στο ποδοσφαιρο δεν συμφωνουμε τοσο πολυ! :lol: :lol:

Κορυφαιο μπλουζακι panagiotis!

Kαλα, μην το ψαχνεις.:stuck_out_tongue:

Ένα πράμα μου τι δίνει στις γυναίκες, οτι, όταν είναι μικρές θέλουν να μεγαλο-δείχνουν και όταν έρθει εκείνη η ώρα που μεγάλωσαν, θέλουν να μικρο-δείχνουν. Έλεος, μεγάλωσες κυρία μου μεγάλωσες, άσε τις πλάστικες επεμβάσεις και μην προσπαθεις να δείχνεις μικρότερη απο τη κόρη σου, δεν θα γινει ποτέ αυτο.Πέρασε εκείνη η ώρα που μπορουσες να ντυθείς έξαλλα,τι να κάνουμε τώρα δηλαδη έτσι μας έκανε ο καλός Θεούλης, μεγαλωνουμε, βγαίνουν οι ρυτίδες, και όλα τα παρόμοια…

Μονάχα αυτο μου τι δίνει,γενικά, αμα ξέρεις τις γυναίκες και το πώς σκεφτονται, τι θέλουν και γιατί το θέλουν ,πάει στην αγορά και ξοδέυει πολλά λεφτα, κάνει 2 ώρες΄να ετοιμαστεί ?Δέν ξέρουν τι θέλουν γενικά? Εκει που ήταν όλα καλα είδε τι φίλη της με καινούργιο φόρεμα καλύτερο απο το δικό της και σου χάλασε όλη τη βράδια χώρις να στο πει,και εσύ ρωτάς και ξανά-ρωτας τι έχεις τι έχεις, και στο τέλος την πληρώνεις εσύ, δεν έχει ουτε <<κοκο>> ούτε τίποτα?- άμα τα πάρεις αυτα σαν δεδομένο, τότε, περνας μια χαρα με την οποιαδήποτε γυναίκα. Δέν πρέπει να μας απασχολει το θέμα, τα ξέρουμε και πράτουμε ανάλογα.

Απλά τα πράματα, έτσι ήταν έτσι είναι και, έτσι θα είναι.
Δέν ψαρώνουμε,πετάει ο γάιδαρός? Πετάει…

Υ.Γ. Και επειδή είναι τελείως διαφορετκές, καλά είναι να παίρνουμε μια γυναικία γνωμη, σε οτι-δήποτε θέμα, έτσι έκανε και ο Αρχημήδης, άκουσε την γυναίκα του και πήγε για μπανιο να χαλαρώσει, και τελίκα είπε ‘‘εύρηκα’’ και ανακάλυψε τα περί Άνωσης…

1 ώρα με στήσατε άθλιες γυναίκες… Αμάν είσαστε!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!! :stuck_out_tongue:

[FONT=“Comic Sans MS”]Σήμερα ήταν η γιορτή της γυναίκας σου λέει μετά… και εσείς εκεί… και απορείτε που το αντίστοιχο τόπικ αυτού είναι το “άντρες γουρούνια” :lol: :stuck_out_tongue: [/FONT]