Dear Αngmar αν κ στην πλειοψηφία των ποστ συμφωνώ μαζί σου έχω να παραθέσω (κ όχι με τη μορφή λίστα του Σίντλερ αυτη τη φορά) τα εξης…:Το να κατηγοριοποιείς τις γυναίκες ή τους άνδρες βάσει προσωπικών βιώματων κ εμπειριών είναι στην καλύτερη περίπτωση άδικο…Δε νομίζω οτι ανήκω στις εξαιρέσεις γι αυτό κ το 3 μπορώ να το γυρίσω καθρέφτη στο φύλο σας…Αν αρχίσω να γράφω ποιά είναι η προσωπική μου εμπειρία με κάθε άνδρα που έχω γνωρίσει ,θα αρχίσω να κατηγορώ όλο το αντρικό φύλο για τρελό σταρχιδισμό ,αναξιοπιστία,κτλ…Οι σχέσεις έχω γράψει κ πιο πάνω είναι δυναμικές κ οτι δίνεις παίρνεις…Ότι και να είναι το άλλο φύλο , στο τέλος μένεις μόνο με τα συναισθηματα σου τα δικά σου λάθη κ τις δικές σου παραλείψεις,οπότε εκεί πρέπει να κοιτάμε…Όι “γκαντεμιές” όταν έχει κάτι βάσεις κ είναι υγιώς δομημένο νομοτελειακά αποκαθίστανται…Τέλος όσοι έχουν γράψει στο τοπικ κρίνουν εξ ιδίων ,οπότε κ εγώ παραθέτω τη δική μου άποψη,που σαφώς κ δε χρειαζεται να είναι αποδεκτή,σορυ για το ύφος γιατί αναγνωρίζω οτι φαίνεται εριστικό…Δεν είναι παρόλαυτα…Μου φαίνεται πιο απόλυτο το “οι περισσότερες γυναίκες δε ξέρουν τί θέλουν” γιατί για μένα υπάρχουν απλά ατέλείς άνθρωποι κ όχι γυναίκεςή αντρες…Δε μας περνάνε στο DNA την πουστιά…
p.s.Το get a fucking life έχει να κάνει με την προσκόλληση στο παρελθόν κ όχι με το περιεχόμενο της ζωής σας γιατί απλά δεν το γνωρίζω…
Γενικά μιλάω…σαν άνθρωποι…όχι ειδικά για γυναίκες.Δεν ξέρω αν είμαστε πιο κυκλοθυμικές…
Και αυτό που θα πω τώρα το λέω σοβαρά, νομίζω εσείς μπορείτε καλύτερα να το δείτε αυτό.το θέμα της κυκλοθυμίας δλδ…
Αλλά όταν λες κυκλοθυμία αναφέρεσαι στο moodswings ή στο change of heart?
ΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ! Το θεμα ειναι οτι ακουσαμε κατι κουφα λες και επρεπε να μας αρεσει και μας!
Ακομα και η συγχηση ειναι αναφαιρετο προσωπικο δικαιομα του καθενος…
Εχει φυγει το καμμενο τοπικ!
Μουντ-σουινγκς. Αν και καμια φορα το ενα επιφερει το αλλο, με (καποιες φορες - αναλογως το ατομο & την περιπτωση) τη δικη μας μλκια να παρεμβαλλεται ενδιαμεσα.
[ol]
[li]Χμ, τουλαχιστον εμεις δεν βγαζουμε σπασμενα στην επομενη σχεση…
[/li][li]Σωστο. But what’s your point? Ο σεβασμος δεν ειναι στατικο πραγμα. Αμα γινει η (χοντρη) στραβη παυει να υφισταται και σεβασμος
[/li][li]Το μας φτυσει ομως ενω το επειζε κολακευμενη απο το ενδιαφερον ειναι ξεφτιλα δικη της και μονο…
[/li][li]Νταξ αυτο βασικα το κανουν οι γυναικες. Αυτες ειναι που θα γυρισουν πισω στην πλειοψηφια…
[/li][li]Αυθαιρετη σκεψη. Μπορει να αξιζε και να εληξε λογω αποστασης η αλλων συγκυριων. Ο,τι ειπε κι ο Ανγκμαρ πριν…
[/li][li]50-50 το φταιξιμο…
[/li][li]It costs too much!
[/li][li]Toτε γιατι ειναι Η αναξιοπιστια και Η κατινια και οχι Ο κατινισμος ας πουμε?
[/li][/ol]
Προφανώς δεν έχεις δει την επεξήγηση του ποστ πιο κάτω…Ελα ρε Chris καταλαβαίνεις ποιο είναι το point μου…Εμένα πχ όλα αυτα μου τα έχουν κάνει άντρες…Τί είναι? οι εξαιρέσεις στον χρυσούν κανόνα???Έλεος με τα κλισέ πια …Δεν είμαστε 15…όχι όλοι τουλάχιστον:p
Τα λάθη μας κοιτάμε πρώτα.κι επείδη τα κοιτάμε,μας κοιτάνε κι αυτά,και γενικά κοιταζόμαστε.
Ε,κι εκεί στο κοίταγμα είναι που θα βρει την ευκαιρία να μας αγκαλιάσει η καλή μας και να μας πει
“βρε!μάντεψε,βρήκα άλλον!”
και συνεχίζεις να κοιτάς τα λάθη σου.