Πφ. Γυναίκες!

Καλα δε νομιζω οτι ειπε κανεις κατι τοσο ακραιο αλλα τεσπα.

Στην τελικη επειδη ολα ειναι θεμα δρασης αντιδρασης μια “πουτανα” μπορει να φερθει απιστευτα καλα σε καποιον που της φερθηκε καλα,συμπεριφορα που ενδεχομενως ουτε η ιδια την πιστευει καλα καλα!Ολα σχετικα ειναι μωρε…

Παίδες, τελείωσε, αν δε γράφουμε όλο αστεία και δεν κάνουμε συνέχεια χαβαλέ δεν ανήκουμε σ’ αυτό το φόρουμ. Είμαστε παρείσακτοι και χαλάμε την πλάκα.

Όντως, οι γυναίκες είναι πλάσματα του βελζεβούλ. Καμία δεν αξίζει. Happy now?

υποννοείς κάτι για τη μάνα μου?

Eχεις δει την ταινια “7 ευχες”?
Τιποτα δεν ειναι τυχαιο Αλεξ…Τιποτα…

Αν αυτο καταλαβες παω πασο…

Ναι ρε tolkki, την έχω δει… Και μου είχε κάνει εντύπωση… Ας είχα τουλάχιστον τη Λιζ Χάρλεη στο πλάι μου τώρα, και ας ήταν ο διάβολος ο ίδιος…

+1054564654654ε654φφ64ερ6γργ654ηθ6υι5θιερςη;ιυςγεφθκλε;ρφ5γ

Karvou σου χω κρατημενη και σενα μια ξαδερφουλα ο,τι πρεπει,κελεπουρι,almost λουτρινη!

ρεαλιστικό κακό ποστ

τίποτα τίποτα,δεν ήμουνα για σένα
τίποτα τίποτα,δεν ήμουνα για σένα
πού πήγαν τόσα λόγια κρυφά ψιθυρισμένα
πού πήγαν τόσα λόγια
τα χνάρια είναι σβησμένα

Για το πρωτο δεν ξερω, μπορει να γινει και καλογερος για να προλαβει να ανταποδωσει ολη αυτην την αγαπη στον κοσμο!:stuck_out_tongue:
Το δευτερο παντως θα γινει και γαμω τα ατομα, θα φτιαξει απιστευτη Μεταλ γκρουπαρα και θα περιοδευσει υστερα απο 15 ολοκληρα χρονια σε ολοκληρο τον κοσμο παιζοντας live ενα απο τα καλυτερα concept albums που θα εχουν γραφτει ποτε!!!:metal: :metal: :metal:

είσαι θεός εσύ α8)

Την χάσαμε την μπάλα, αδέρφια!!!

MAMA! MIA ΔΕΙΝΟ-ΣΑΥΡΑ!!!8O

ΥΓ. Υπαρχουν και πολυ πετυχημενες Γιαπωνεζες αλλα θα πρεπει να μας κανεις πλακα αν μας λες οτι επιτηδες και απο ζηλεια της αποδιδουμε τον δικαιο χαρακτηρισμο της αλογομουρας! Ειναι ΜΜΜΠΑΖΟΟΟΟΟ!

Ειλικρινα θα πλήρωνα για να μη κανω σεκς μαζι της. 8O Φετα Αιγινης 100%.

Ετοιμος ειμαι να πατησω το ριπορτ ποστ :!:

Ασχολίαστη η Kotoko…:lol:
Οn topic:Εντάξει guys!!!..Καταλάβαμε …Αγαπήσατε κ φάγατε χυλοπίτα κ κέρατο…So fuckin big deal!!!Κ επειδή τα κλισε τύπου "οι γυναίκες είναι καριόλες " δίνουν κ παίρνουν προς υπεράσπισην του φύλου μου:
1.Αντί να σκέφτεστε οτι οι γυναίκες που σας την έφεραν είναι π…νες γιατί δε σκέφτεστε οτι μάλλον φταίτε που επενδύσατε σε γυναίκες σαν αυτές…?
2.Το να σεβεσαι τη γυναίκα ή τον άντρα με τον οποίον είσαι ή ήσουν σημαίνει πρωτίστως σεβασμός προς εσένα…
3.Το να σας φτύσει μια γυναίκα που αγαπήσατε και καλά σημαίνει οτι κάτι που ήθελε δεν το έβρισκε σε σας…και είναι μαγκιά και δικαίωμα της…
4.Όλα αυτά που λέτε (προφανώς για τις πρώην που σας άφησαν) αναιρούνται πάντα όταν οι πρώην επιστρεψουν κ επειδή είστε τόσο προβλεπόμενοι τις δέχεστε πάντα πίσω…Όποιος πει το αντίθετο είναι ψέματα…
(Έχω δει άντρες να αφήνουν μια νορμαλ κ δεδομένη σχέση για να γυρίσουν στην πρώην ,η οποία ποτέ δεν τους έδωσε συναισθηματικά όσα ζητούσαν )
5.Πάντα θέλουμε ,εξιδανικεύουμε και ζητάμε οτι χάσαμε χωρίς να σκεφτόμαστε οτι για να το χάσουμε μάλλον δεν πολυαξιζε…
6.Θέλει αρετή και τόλμη να παραδέχεσαι οτι ήσουν κ εσύ λαθος και οτι δε φταίει μόνο ο άλλος…γιατί κυρίως φταίς εσύ…
7. …και τελευταίο…get a fucking life…Aυτά τα ολίγα…

p.s.Oλα αυτά γιατί οι απεγνωσμένοι ,ανεκπλήρωτοι έρωτες make me sick!Τα πάντα έχουν την αξία που τους δίνουμε…Και επιπλέον η αναξιοπιστία κ η κατινιά δεν είναι γένους θηλυκού…Ότι ψάχνεις ή είσαι ,βρίσκεις…:wink:

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα…Μπορεί να του αρέσει…

1. Επειδη σε αυτες τις περιπτωσεις δε λειτουργει πάντα η λογικη (κατι κοινο και για τα δυο φύλα).

2. Και όχι μόνο… :yes:

3. Οι περισσοτερες γυναικες του πλανητη πολλες φορες δε ξερουν τι θελουν.

4. Μην εισαι απολυτη. Πολλες φορες φταινε οι συνθηκες και όχι επειδη καποιος απο τους δυο εκανε στραβη. Το αν θα δεχτεις καποιον εξαρταται και απο το γιατι χωρισατε.

5. Τσεκ 4, δε παιζουν μονο ‘‘στραβες’’. Μιλαω εκ πειρας, γκαντεμης γαρ, εις το παρελθον.

6. Παντα φταινε και οι δυο. Το θεμα ειναι πιο εχει μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης.

7. We have a fucking life. Γιεα. :stuck_out_tongue:

π.ς. Τσεκ παλι το 4, μη κρινεις μονο απ τον εαυτο σου.

Αχούυυυ,πέστε βρε Κορπσέτε,συνχίστηκα με ότι διάβασα πρωινιάτικα…

Ωχ μωρέ…
shit happens, again and again…Και μερικοί θα φερθούν σκατά και μερικοί θα πονέσουμε και θα χάσουμε την εμπιστοσύνη μας στο άλλο φύλλο ή στους ανθρώπους γενικά κλπ κλπ.
Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που νομίζει ότι μπορεί να τα γλυτώσει αυτά?Ή να τα γλυτώσει χωρίς να χάσει τη μισή του ζωή στην πορεία???Γενικά προσπαθήστε για το καλύτερο και καλό είναι να είμαστε και λίγο επιλεκτικοί…όσο κι αν καμιά φορά δεν λειτουργούμε με τη λογική σ’ αυτά τα θέματα. Το λογικό μυαλό με έμφαση δυσπιστεί στη δύναμη των συναισθημάτων αλλά καλό είναι να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα στα δυο και να χρησιμποιούμε το ένα για να φιλτράρουμε το άλλο.
Καμιά φορά δεν ξέρουμε τι θέλουμε.Συμβαίνει κι αυτό…αλλά όταν το λέμε και ο άλλος έρχεται παρόλα αυτά what then?things get screwed up και ποιός φταίει??Και γενικά γιατί υπάρχει αυτή η συγκεκριμενοποίηση στις γυναίκες και όχι στους ανθρώπους εν γένει??Αυτά είναι ανθρώπινα χαρακτηριστικά και όχι γυναικεία…

Στα παραπανω συμφωνω, μονο που:

Δε το πολυεπιασα βασικα. Εγω μιλησα απο την αποψη του οτι οι γυναικες ως ανθρωπινα οντα ειστε αρκετα πιο κυκλοθυμικες απο εμας.