μακάρι, αλλά που ???
:? :? :? :?
μακάρι, αλλά που ???
:? :? :? :?
Αυτο πραγματι δεν ειναι ανεκδοτο. Ειναι σκηνη απο ταινια τρομου…
H μοναδικη περιπτωση πλεον για να βλεπει καποιος ρομαντικα τα πραγματα ειναι να μην την εχει πατησει ασχημα ακομα.
Μετα θες δε θες θα εισαι επιφυλακτικος/η.
Ρε συ rudolf γιατι να μην ισχυουν?Γιατι εχετε γινει ολοι τοσο ρεαλιστες πλεον?
'Η μαλλον κυνικοι.
Αχ αγαπη μου.Πεστα ρε.Πεστα!!!
Και μετα μου λες να μη μου γνωρισεις αδερφη και ξαδερφη.Ο ενας για τον αλλο ειμαστε γεννημενοι
Γιατι ο κυνισμος ειναι τροπος επιβιωσης, ο ρομαντισμος θα σε προσγειωσει ανωμαλα…
αν είναι να μας γνωρίσει το σόι του, τότε και εγώ συμφωνώ :lol:
Καλά,θα παρακαλάγατε να είχατε τη Kotoko φιλενάδα,αλλά η ζήλεια σας βγαίνει σε κακία…
Άσε που σου λέω φίλε ρούντολφ, κάτι ξέρω. Σκέψου τη μάνα, που παρέχει αγάπη και ζεστασιά στο μωρό της. Σκέψου μία άλλη, που του φέρεται διαφορετικά. Σκέψου ένα τέτοιο παιδί, όταν μεγαλώνει. Σύγκρινε ένα παιδί που μεγαλώνει σε οικογένεια με αγάπη και ένα άλλο που το δέρνουν οι γονείς του. Πως θα φέρονται αυτοί ως ενήλικες?
Το να έδωσες εσύ αγάπη κάπου και δεν πήρες (όπως και γω), αυτό εμένα δε μου λέει κάτι. Γιατί έχουμε ορισμένοι την (καθαρά) εγωιστική επιθυμία/αξίωση, απο το γεγονός και μόνο οτι “αγαπάμε” τον άλλο, να μας αγαπήσει κι αυτός. Αμ δε. Δεν αρκεί. Δεν έρχεται έτσι η αγάπη. Άσε που καλό είναι να διαχωρίζουμε την αγάπη απο το πάθος και την επιθυμία, ε?
Και αν δε σου έδωσε κάποιος αγάπη, ενώ το άξιζες, αυτό μπορεί να είναι δικό του πρόβλημα, σωστά?
Όσο αφορά το αν ανήκουμε στους “εκλεκτούς”, το αφήνω ασχολίαστο… Να πω απλά οτι γράφω όλα όσα γράφω σήμερα όντας έντονα απογοητευμένος απο το γυναικείο φύλο. Και οτι δεν έχω διάθεση για πειράγματα, γιατί είναι μια απο τις μέρες που νιώθω πολύ άσχημα.
Αυτά.
γιατί είμαστε άνθρωποι,τα συναισθήματα πάνε κι έρχονται και δεν είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι αν πεθαίνεις για κάποια/ον και σου λέει κι αυτός/ή το ίδιο,δε θα γυρίσει αύριο να σου πει ότι βρήκε κάτι άλλο…
Εσυ ανηκεις στην οικογενεια ρε,τελος!
λοκ εμ ολ
Αλλο επιφυλακτικος, αλλο προκατειλλημενος!Εχει μεγαλη διαφορα να μην τα δινεις ολα σε μια γυναικα μεχρι να διαπιστωσεις οτι σου αξιζει κι αλλο να βλεπεις παντου *ουτανες!!
Η πολλη σοβαροτητα σκοτωσε το φορουμ.
Αυτο εχω να πω εγω…
Για κανα φαντασμα σε κανα Silent Hill καλή είναι,δεν λέω…
:lol:
τρούθ χέρτς
Στο επομενο μιτινγκ θα σας φερω τον φιλο μου Μπαμπη Βιτορατο να σας λυσει ολες τις αποριες και τα προβληματα.
Χμμ, πάει και σε μένα αυτό?
Εγω θα φερω τον Γερασιμο Σπανοδημητρη και θα χεστειτε ολοι απο τον φοβο σας…
Ον τοπικ: Οι γυναικες ειναι πλασματα του Σατανα κι εμεις σατανιστες.
Γιατι ποιος σου ειπε οτι εχει σημασια η διαρκεια ή οτι θα εισαι για παντα με εναν ανθρωπο?
Για μενα σημασια εχει να ζησεις το απολυτο τωρα γιατι μετα δεν ξερεις τι θα γινει…
Αυτα θα εχεις να θυμασαι…