Πφ. Γυναίκες!

Κι όμως… η πλειοψηφία των γυναικών εκεί έξω, δεν αξίζουν, έτσι όπως φέρονται…

Για εκείνες τις ΛΙΓΕΣ όμως, που προσπαθούν και κάνουν τη διαφορά… και για εκείνες τις άλλες, που είναι πιο άβγαλτες, πιο “αγνές” (μη φοβόμαστε τη λέξη) και προσπαθούν να υιοθετήσουν κάποιο στυλ, το να τους φερθεί γλυκά και όμορφα ένας άντρας είναι ό,τι πιο σημαντικό… γιατί αυτό θα το εφαρμόζουν μετά και οι ίδιες, απέναντι στους άλλους. Παίρνεις αγάπη, δίνεις αγάπη, έτσι πάει…

Βασικά απο αυτά που πιάνω έτσι όπως το πάτε γενικά η πλειοψηφεία και απο τα 2 φύλα δεν αξίζει με τη λογική σας…

Ναι οι πιο αγνες που λες ειναι και οι πιο επικινδυνες.Ασχετα αν αυτες νομιζουν το αντιθετο :wink:

Ο Πλουταρχος ειναι για ντερτια ρε!

Κάτσε,έτσι όπως τα λές είναι σαν να ενοείς ότι ή καθόλου αξιόλογες κοπέλες ή ακύνδινες δεν υπάρχουν ή ότι αυτές είναι ελαχιστότατες…δλδ αυτές είναι οι κακές και οι άντρακλες οι εντάξει?Δεν νομίζω ότι είναι έτσι τα πράγματα…

Υπαρχουν ελαχιστοι “καλοι” και απο τα 2 φυλα.Οσο κι αν χτυπιουνται μερικοι/μερικες οτι ειναι σοβαροι και δηθεν και τριθεν και πολυθεν.

Οχι πυραμιδα, σε καθε φυλο υπαρχουν καλοι και κακοι. ΟΚ?

ΥΓ. Ημαρτον, μην κανουμε λιγο χαβαλε εδω μεσα…

good girls get their kicks,after six…:-s

Καλά,βάλτε καμιά μπαλάντα απο Kotoko να συγκινηθούμε πάλι και ορίστε ο χαβαλές…:stuck_out_tongue:

Οντως!

ΚΟΤΟΚΟ = ανεκδοτο!

Δε κατάλαβες όμως πως το εννοώ το “αγνός”. Και επειδή δεν είμαι στην κατάλληλη διάθεση να αναλύω, το αφήνω εδώ.

το ελαχιστοι ειναι υποκειμενικο θαρρω…καθενας οριζει το ‘‘καλος-κακος’’ διαφορετικα

RESPECT!
Μπραβο ρε συ ellanor!Μπραβο!
Και εγω αυτο πιστευω για τη πλειοψηφια και των γυναικων και των αντρων.Αλλα υπαρχουν εκεινοι οι λιγοι και στα δυο φυλα που πραγματικα θελουν κατι καλο που να αξιζει.
Αυτο που ειπες οτι παιρνεις αγαπη, δινεις αγαπη ισχυει σχεδον παντα.Στη δικη μου περιπτωση, εχοντας ζησει τι ειναι να σου συμπεριφερονται πραγματικα ασχημα οταν εχεις δωσει πολλα, δεν εδωσα ο,τι πηρα απο τον προηγουμενο.Γιατι ο συγκεκριμενος ανθρωπος αξιζει τοσα πολλα που θα ηταν αδικια και αχαριστια να του συμπεριφερθω ασχημα επειδη καποιος ηταν ο,τι να ναι.Ειναι πολυ σημαντικο να μαθουμε επιτελους οτι δεν φταινε οι αλλοι, εκεινοι δηλαδη που θα συναντησουμε στο μελλον και ισως μας νοιαστουν και αγαπησουν αληθινα επειδη καναμε λαθος επιλογη στο παρελθον.

τα πιστεύετε αυτά?
δίνεις αγάπη,παίρνεις αγάπη?
πραγματικά πιστεύετε ότι ισχύουν?

Ρε ειστε σοβαροι ρε? Τι παει να πει ειναι λιγοι οι καλοι και στα δυο φυλα? Το λετε για να δειξετε οτι ειστε στους λιγους? Απορω…

Αν εβλεπες κι εσυ Λιακοπουλος θα το πιστευες οτι αυτα γινονται σε αλλες διαστασεις και κοσμους

Η αλλιώς τα σιγανα ποταμακια να φοβάσαι…:lol:

Νισαφι με τους Scorpions ωρε… :lol:

Μπααααααα.
Δεν εχω τετοια γνωμη για τον εαυτο μου πιστεψε με.Εχω αυτογνωσια :wink:

Japan Ghost Series Vol 1…