Πφ. Γυναίκες!

Έχετε πρόβλημα…τελός:p

Η άλλη μου λέει θέλω να χωρίσουμε γιατί μου είπε πως είμαι πολύ τρυφερός και δεν με αντέχει άλλο… Την έστειλα με διάφορες ωραίες λέξεις και την άλλη στιγμή μου έλεγε πως με θέλει πίσω…:roll: #-o Φταίμε μετά εμείς να είμαστε γουρούνια;!!! Αντέ με τη κάθε κουλή που πάω και βρίσκω…:roll: :?

:lol: :lol: :lol:

Δεν ειμαστε ολες σαν την κοπελα σου…
Και ενταξει οκ…δεν ειστε ολοι γουτσου -γουτσου…
μονο το 99,9%:stuck_out_tongue:

Πρώην:p

care to join???

Είναι κακό να είσαι γούτσου γούτσου?:frowning: :frowning: :frowning:

Πάντως εσύ πυραμίδα παίζει να είσαι απο τους λίγους ΣΩΣΤΟΥΣ άντρες που υπάρχουν, στην ηλικία σου τουλάχιστον. Αν ήμουν γυναίκα, μα το Δία, θα σε θεωρούσα ιδανικό.

Ok τα εχετε!!!

Να ερθω για τριο? :-s :-s :-s

Αχουυυυυυ,ellanor,τι λόγια είν’ τούτα,με κάνεις και ντρέπομαι:oops: :oops: :oops:

:lol3: :lol3: :stuck_out_tongue:

μετά λέτε οτι οι γυναίκες δεν πάνε καλά…στο τόπικ τους όλα αυτά ε…

Βασικα ας ρωτησουμε τις γυναικες γι αυτο…

νταχ το tpic έγινε εντελώς gay (κυριολεκτικά …)

Ρε, ήμουν σίγουρος οτι όλοι οι κάφροι θα αρχίζατε να λέτε τα δικά σας. Κι όμως, αυτό που λέω το πιστεύω απόλυτα. Μακάρι να υπήρχαν άντρες περισσότερο ειλικρινείς, ευθείς, ανοιχτοί στην επικοινωνία, και εντάξει με τα συναισθήματα των άλλων (των γυναικών εν προκειμένη) εκεί έξω. Οι ίδιες οι γυναίκες θα μας φέρονταν καλύτερα και δε θα μας ταλαιπωρούσαν.

Αλλά ορισμένοι εκεί, ουγκ.

Οχι φυσικα!Ισα ισα που ειναι πολυ γλυκο και τρυφερο!Αλλα ξερεις τι γινεται ρε ChrisP? Ειναι και θεμα χαρακτηρα.:wink:

ellanor με συγκινεις… ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ομως!

και εγω αυτη την αποψη εχω…

Καπου εδω ακουγονται πολυαγαπημενες μπαλαντες των Σκορπιονς και δακρυζουμε ολοι αγκαλιασμενοι και συγκινημενοι…

Ξεχασες Πλουταρχο!!!

Ουγκ…:lol:

Χαχα! Αγκαλιτσες ΝΙ!:roll:

Ποιοι σκόρπιονς και ποιος Πλούταρχος,βάλτε HIM!!!