Κάλα ότι πείτε κυριοι του συμπαντος!
Μιλησαν τα ντοκουμεντα…Σιλάνς…
:lol:
καλα φιλαράκι μου , μη χαιρεσαι γιατι σε έχω πολύ άνετα!8)
Πολυ ωραιο post ακι, αν εξαιρεσουμε το παραξενες, περιεργες, αλλοπροσαλες,ζηλιαρες, υποχθονιες,διαβολεμενες!
:lol:
Δηλαδη το αλλοκοτες δεν σε πειραζει ε?:lol: :lol:
εχουνε και τα καλα και τα κακα τους…ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθο βαλετο:)
Νικος Summoning
Το αλλοκοτες οσο να 'ναι εχει και μια γοητεια!
Εσεις παντως δεν εχετε πολλες κατηγοριες… ή θα ειστε το ζωο ή το normal παιδι.Τελος.
δε τα διάβασα όλα, αλλά υποθέτω εδώ λέμε τι μας εκνευρίζει στις γυναίκες?
Λοιπόν, εμένα δε μου αρέσει που:
Σου λένε μια φράση των 5 λέξεων με ένα πολύ απλό νόημα. Στην πραγματικότητα όμως θέλουν να σου πουν 32 διαφορετικά πραγματικά, που συνήθως το νόημα τους είναι 100% αντικρουόμενο με αυτό που σου έχουν πει και στο τέλος θυμώνουν κι όλας που δεν κάθισες να μυρίσεις τα νύχια σου για να καταλάβεις τι πραγματικά εννοούσαν. Το αστείο είναι που μετά σου λένε “σου το είπα, αλλά δε με ακούς…”
(άντε να ανάψει λίγο η κουβέντα, γιατί πάλι φλωροτόπικ το κάνατε…:bleh:)
Aν ειναι ετσι τοτε σκεψου ποσες απο εσας δεν ειναι στα καλα τους για να τα φτιαχνουν με την κατηγορια ζωο των αντρων!!!γιατι μην μου πεις οτι ολες απο εσας επιλεγουν την κατηγορια νορμαλ!!!:lol: :lol:
οντως καποιες γυναικες θελουν εναν αντρα που να εχει ενα κτηνος μεσα του…δεν ξερω γιατι αυτο τις εξιταρει…γουστα ειναι αυτα:D
Νικος Summoning
Σωστο. 'Η θα ειναι μαζοχες και θα γουσταρουν τα αγρια… #-o ή απλα δεν φαινεστε απο την αρχη.Αυτο ειναι παγιδα φιλε μου!Να νομιζεις πως ο αλλος ειναι ενα normal παιδακι, ησυχουλι και ευαισθητο και να σου βγαινει το μαλακομπουκωμα!
Ειναι αυτο που λεμε… οτι σε μερικους ανθρωπους αρεσει να τους φτυνουν και να τους συμπεριφερονται ασχημα.Προβλημα στον εγκεφαλο, τι αλλο!
Ή έλλειψη αυτοεκτίμησης ίσως…:roll:
Σωστο…
Βασικά αυτό μου θύμισε ένα βίντεο που είχα δεί παλιά:lol:
εντάξει,όταν υπάρχουν τέτοια άτομα η λέξη πάτος αποκτάει καινούργια σημασία…:lol:
Το συγκεκριμένο βίντεο το έχω στα favorites μου και αντικατοπτρίζει 1000% τι εστί γυναίκα
ΤΕΛΟΣ
Manos87,:lol: :lol: :lol: ωραίο βίντεο,αλλά καμία σχέση με την πραγματικότητα…
Λολ. Τα σπαει αφανταστα. Συμφωνω, εν μέρει όμως.
Αχαχαχαχαχα. Σωστος ο Μανος!!
Και παραθετω και real-life σκηνικο:
Φιλος μου εχει κανει αγια την κοπελα του να βρεθουν, μιας και αυτη θα ειναι σε φιλη της αρκετα κοντα στο σπιτι του. “Βρε μωρο μου, παμε για ενα ποτακι, αφου διπλα εισαι, να σε δω, να μιλησουμε, ν’ αγαπηθουμε κτλ”. Εκεινη “δεν ξερω, αν θα προλαβω, εχω διαβασμα, ποναει το κεφαλι μου, το σηκωτι μου” και δεν ξερω κι εγω τι αλλο. Τελικα μετα απο κανα 2ωρο του στελνει SMS “Καλα, αμα θες ελα κατω απο το σπιτι της φιλης μου να σε δω για 10 λεπτα” (!!!). Εννοειται δεν πηγαινει ο φιλος μου…
Αποτελεσμα: Να του κραταει μουτρα επι ενα 2ημερο και να του λεει οτι δεν την αγαπαει/νοιαζεται/σκεφτεται επειδη (ακουσον, ακουσον) δεν ετρεξε να τη δει ΑΜΕΣΩΣ μολις του ειπε, ΕΚΕΙ που του ειπε, ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ, τη στιγμη που εκεινη του ειχε βγαλει την πιστη ολη την προηγουμενη μερα…
Looooooooooooooooooool!:lol: :lol:
Ο Γιαννης ο ομορφος τα εσπαγε περσι!Και εγω θα συμφωνησω εν μερει… υπαρχουν ανθρωποι (αντρες & γυναικες) που δεν ξερουν τι θελουν!Γινεται αυτο, ζητανε εκεινο.Γινεται εκεινο, ζητανε το αλλο και το παρα αλλο!
:-s
i dig you man
είναι και τόσο εγωϊστριες, απαιτητικές και πολύ σκληρότερες σε σχέση με εμάς…
αλλά από την άλλη δεν μία αγκαλιά , ένας ψίθυρος σας μας φτάνει…
Πφ.Ανδρες!
Ανδρες:1}γκρινια
2}απιστευτη ζηλια
3}εχουν στο νου τους μονο το σεξ
4}αδιαφορια για τα περισσοτερα θεματα
{τουλαχιστον σπιτιου}
5}δεν αναλαμβανουν τις ευθυνες τους…
6}αυταρχικοι…
7}ελαχιστα τρυφεροι…
8}εγωιστες οσο δεν παει…
Συμπερασμα:γουρουνια με διαφορετικη μουτσουνα…
Ακους εκει να μας βριζει το καθε γουρουνακι…γουτστου γουτσου:!: :!: :!: