<<Tι θα γινει Μποκολη?θα γαμ…σεις καμμια φορα???>>
cult θεος ο Μποκολης!! αλλα ο Γκουσγκουνης ειναι μυθος και θρυλος μαζι…ενα απο τα στοιχεια που ψαχνουν οι γυναικες σε εναν αντρα ειναι και το γκουσγκουνειο στοιχειο στο κρεββατι…για αλλες εκδηλωσεις της ζωης αυτο το Διονυσιακο οργιωδες στοιχειο μονο προβληματα φερνει!!!
Aστο καλυτερα…γιατι σε αυτο το θεμα δεν σας παιρνει και πολυ!!
τουλαχιστον δεν προκαλειτε φοβερα τροχαια οπως καποιοι βλακες που το παιζουν macho men και τρεχουν σαν παλαβοι…αλλα στις μικροσυγκουσεις ειστε πρωτες!!!
ειπα εγω πως εχω κουκλες???για ονομα!!!8O 8O 8O :lol: :lol:
[-X [-X τσ τσ τσ
δηλαδη αν τις πιεζεις στο στηθος ποσο διαφερει ο ηχος που βγαζουν οταν τις πιεζεις στους γλουτους?(sic!!)
εχει αλλη χροια και τονο ο ηχος τους? γιατι σε εμενα ολες τον ιδιο θορυβο βγαζουν!!!
Φυσικα και υπαρχει και προβαλλετα κατα κορον και ειναι το προτυπο του μετροσεξουαλ λακη .Πραγματικα ειναι εμετικοτερο θεαμα κι απ τον “Εθνικο Σταρ” Ευαγγελοπουλο ντυμενο με μπικινι να τραγουδαει Slayer.Ας ειναι κραγμενος και δηλωμενος ο αλλος,ειναι πιο εντιμο πιστευω.
Ον τοπικ.
Οι γυναικες και η μουσικη ειναι ο,τι καλυτερο.Τελος.
Πολλες φορες το ενα συμπληρωνει το αλλο.Η μονη διαφορα ειναι οτι δυστυχως δεν μπορεις να βγαλεις εξω τη γκομενα με εξοδα 6.90(η γυναικα Nice Price δεν εχει βρεθει ακομα),αλλα το καλο ειναι οτι η γυναικα δεν ειναι τυλιγμενη με 700 ζελατινες και σελοτειπ και μπορεις να φτασεις στο περιεχομενο με συνοπτικες διαδικασιες,Επισης υπαρχει και η επιλογη του αυτογδυσιματος,πραγμα που το cd δεν το χει.Σπανιζουν και αποφευγονται οι γυναικες με σπασμενα ή χωρις τα δοντακια.Κοινο και στα 2 η οπη που βοηθαει στην ευκολοτερη χρηση για την ακουστικη σας απολαυση.
Mε συγχωρεις αλλα η ανω οπη της γυναικας καλο ηταν να μην υπηρχε!! οχι απολαυση ειναι αλλα καταρα και συμφορα!! αν ανοιξει αυτον τον στομα οχι ακουστικη απολαυση αλλα ειναι ιδιο με το ανοιγμα του κουτιου της Πανδωρας!!
Δεν μίλησα ούτε για σεξουαλικές προτιμίσεις ούτε ανέφερα κάποιο τύπο ως παράδειγμα:wink: άλλωστε δεν τον ξέρω αυτόν που αναφέρεις…αλλά αλλο τύπου τόπικ είναι,οπότε δεν θα το συνεχίσω…