Υπαρχει το εξης κακο με τις γυναικες.
Οταν τους φερεσαι ομορφα τις αγαπας και δεν τους χαλας χατιρι (σαν φιλες μιλαω οχι για σχεση) εκεινες το παρεξηγουν και νομιζουν οτι εισαι τρελα ερωτευμενος μαζι τους.Μου εχψει τυχει παρομοιο σκηνικο προσφατα…
Φανταστειτε μονο να φαιρονται 10 ατομα ομορφα σε μια και να νομιζει οτι και οι 10 τσακωνονται για παρτη της ενω αντρα εχει δει μονο ζωγραφιστο.πφφφφ γυναικες…
Xaxa!Μας έχετε συνηθίσει βέβαια να μη μας βλέπετε σαν φίλες…οπότε δικαιολογημένες εν μέρει…
Το αντίστοιχο μου συμβαίνει με άντρες εμένα.#-o
E καλα εσυ εισαι ο ερωτας προσωποποιημενος
Σε αυτο που ειμαι αντιθετος ειναι το οτι εχεις ξεκαθαρισει με καποιον οτι εισαι φιλος και αυτος καθεται και νομιζει τα δικα του μεσα σε εντελως αρρωστημενες καταστασεις.Μακαρι να μη σου τυχει ποτε
Αυτό ακριβώς λέω να εχεις ξεκαθαρίσει να συμπεριφέρεσαι φυσιολογικά και ο αλλος μόνο που δε γυρίζει να σου πεί…"Σορυ κοπελια δεν είμαι σε φάση"ή να το παίζει γκόμενος /γκόμενα …I get ur point ερωτα. :lol:
τα σπαει!!! :lol: :lol:
καλα τωρα πηρα χαμπαρι το τοπικ!
επισης τα σπαει και το γραμμα χωρισμου που ποσταρε ο tolkki παλι!!
ειμαι στην δουλεια και με πηρανε ολοι χαμπαρι απο τα γελια!!! :lol: :lol:
ον τοπικ
για μενα και τα 2 φυλλα εχουνε τις “ιδιαιτεροτητες” τους.
δεν ειναι μονο οι γυναικες πουτανες αλλα και οι αντρες μαλακες!
δηλαδη οσες γυναικες ξερω που χουν κανει μαλακια στην σχεση τους
ξερω και αλλους τοσους αντρες που χουν κανει τα ιδια!
το θεμα ειναι να καταφερουμε να φτασουμε σε ενα επιπεδο που να καταλαβουμε τι ζηταμε απο τη ζωη μας!
17, 20, 22, 24 τα σπανε.
Πφ. Μη παίξετε ποτέ επιτραπέζιο, με αντίπαλες ομάδες άντρες-γυναίκες. Είναι όλα στημένα σας λέω, η συνωμοσία που έχουν κάνει οι γυναίκες για να μας καταστρέψουν φαίνεται εκεί όσο πουθενά αλλού. [-X
Χα! Πεστα!
Στα χαρτια να δεις…
Η κωλοφαρδια παει συννεφο.
'Η απλα ειναι πιο εξυπνες.
Αυτό λέγεται σεξισμός[-X
Εγω θα το ονομαζα αυταπατη…
Λεμε καμια μαλακια να περνα η ωρα.
Λοιπον, αν και δεν εχω διαβασει ολο το τοπικ απο την αρχη, θελω να αναφερω ενα-δυο φαινομενα που παρατηρω τελευταια και το εχουν οι περισσοτερες γυναικες, και θα ηθελα μια εξηγηση αν γινετε απο το μερος τους.
-
οταν εχω σχεση ή ειμαι με μια, τοτε εντελως τυχαια μου τη ψιλοπεφτουν αλλες, πχ μεστο λεωφορειο φαση με καποια που κατσε τελειως τυχαια διπλα μου, με την οθονη του κινητου προς τη μαπα μου για να δω τον αριθμο της κι αλλα τετοια τραγικα. οταν ΔΕΝ εχω καμια και ειμαι μονος μου μπακουριαζωντας, τοτε ολες σχεδον με αποφευγουν, με φτυνουν και μου συμπεριφερονται σαν να ειμαι καποιος κατω του μετριου. αναρωτιεμε το λογο που γινετε αυτο, σας τραβαει ή εχετε ενστικτο που λειτουργει οταν καποιος εχει τον αερα του πετυχημενου και βλεπετε καποιον ευτηχισμενο και θελετε να μπειτε σφηνα να του χαλασετε, ζηλευετε απλα που τον βλεπετε με αλλη και τον θελετε δικο σας ?
-
σχεδον οι περισσοτερες ελληνιδες (μπορει κι εξω να γινετε το ιδιο, δεν γνωριζω ακομα), το πρωτο καιρο σου δειχνουν τρομερη αφοσιωση, σε πειθουν οτι ταιριαζετε, ειναι σαν να σου ταζουν τον ουρανο με τ’αστρα ενα πραμα (με θυληκο τροπο ομως). και μετα το πρωτο σεξακι, ή οταν τελος παντων βαρεθουν, ολα ως δια μαγειας ξεχνιουνται και γκρεμιζονται, ειδικα οταν αρχισουν οι ψυχρες συμπεριφορες, το χεσιμο και να σε μειωνει ή να βρισκει λαθος οτι κι αν κανεις / πεις. αυτο παλι αγνωστο πως εξηγητε και τι λυσεις υπαρχουν ωστε να μην συμβαινει, απλα αναρωτιεμε οι γονεις μας κι ολοι οι παντρεμενοι πως αντεχουν μια ζωη με την ιδια γυναικα, αν αυτη η γυναικα μετα το πρωτο μηνα ας πουμε εχει ξενερωσει και φερετε τοσο ασχημα…
και τελος, οσον αφορα το σεξ αλλες δυο μικρες ερωτησεις:
-
γιατι το παιζετε δυσκολες κι οτι δεν θελετε, ενω κατα βαθος γουσταρετε και περισσοτερα ισως, απ’οσα εμεις φαντασιωνομαστε ? ενα παραδειγμα: καποια πρωην μου που φοβοταν και δεν γουσταρε πρωκτικο σεξ, αφου χωρισαμε και μετα απο ενα μεγαλο χρονικο διαστημα τωρα που ξαναμιλαμε φιλικα μου ειπε οτι ψινετε για τρειο, αυτοι κι αλλοι τρεις ΕΛΕΟΣ.
-
γιατι το παιζετε παλι δυσκολες αφου στη τελικη κι εσεις το ευχαριστιετε και το θελετε τοσο πολυ ? σας αρεσει να σας ανεβαζουμε το ηθικο και να τρεχουμε να το ζηταμε οπως τα μικρα παιδια τις καραμελες και τα γλυκα ή απλ γουσταρετε να υπαρχει κατι που να κανετε κουμαντο εσεις και να εχετε το πρωτο χερι και να μας ελεγχετε ?
δε ξερω αμα παρω απαντηση και ποσο n00bιστικες φαινονται οι αποριες μου, αμα απαντησει καμια thanxx προκαταβολικα :–
Αυτο ισχυει 100%! Μιλαμε τα παλιοθυληκα το μυριζοντε! Δεν ξερω τι αλλο να πω. Οταν ειμαστε σε σχεση θα πρεπει να εκπεμπουμε καποια φερομονη που προδιδει οτι ειμαστε ικανοι για ζευγαρωμα και αυτο το αντιλαμβανονται οι γυναικες. Θα πρεπει να ειναι καποιος εξελιχτικος μηχανισμος της μανας φυσης για αποτελεσματικοτερη αναπαραγωγη.
Καλα, το μαμησα.
-
Ισχυει…
-
Αυτο το κανουμε κι εμεις οι αντρες ε…
-
Το τηλεφωνο της πρωην σου αν γινεται.
-
Αυτο ακριβως
Φιλε Voider εχεις ωραιες αποριες.Let’s Begin!
A1.Eχεις τυχει σε περιπτωσεις.Πιστευω πως πρεπει να εχεις πετυχει κομπλεξικες για να διεκδικουν τους παντες οταν και οπως το θελουν επειδη δεν ειναι ανα πασα στιγμη διαθεσιμος.Μια φυσιολογικη κοπελα, οταν δει δεσμευμενο, δεν τον παρατηρει καν.Δεν υπαρχει σε καμια λιστα!
Α2.Αυτο κυριως ειναι προνομιο των αντρων, οχι τοσο των γυναικων.Νομιζω οτι δεν εχει φυλο η κακη συμπεριφορα και το φτυσιμο μετα απο λιγο καιρο.Ειναι σε τι ανθρωπο θα πεσεις… αν ειναι αγενης, αν ειναι για τον **υτσο, αν γενικοτερα δεν αξιζει.
Β1.Κοιτα, το οτι της αρεσει το τριο, δεν σημαινει οτι στο τριο θα θελει να κανει και πρωκτικο.Lol!
Πιστευω οτι καλα εκανε και σου το εκρυψε γιατι οσο να ΄ναι ειναι τελειως αντιαισθητικο, να εχεις διπλα τον ερωτα της ζωης σου και αυτη να λεει “Θελω να με απαυτωσεις εσυ κι αλλοι 2 φιλοι σου” .Και γενικα θεωρω οτι αν εχεις μια καλη σχεση (σοβαρη, δεμενη etc) ειναι αυτο που λεμε στους δυο, τριτος δε χωρει.
Γενικα αν καποιος ειναι ερωτευμενος και εχει καλη σχεση με την κοπελα/αγορι του το να θελει τριο και γενικα οργια, πρεπει να υπαρχει προβλημα…
Β2.Μας αρεσει να σας βλεπουμε λυσσασμενους. Διοτι αφου εχετε τον ρολο του κυνηγου, οσο λεμε εμεις οχι, τοσο εσεις κυνηγατε.Φυσικα ειναι ωραιο να κανουμε και εμεις την πρωτη κινηση καποιες φορες …
Να σας ελεγχουμε… δεν το εχω σκεφτει ποτε αυτο.Μαλλον δεν παιζει κατι τετοιο…Ισως να θελουμε να νιωθουμε τον ελεγχο στο ερωτικο παιχνιδι εκεινη τη στιγμη.Μονο εκει…
Τριτη ομως χωρει και παραχωρει!
Ετσι ακριβως!!!
Τοτε δεν ικανοποιειστε απο τη σχεση σας.Αρα πρεπει να χωρισετε.Λυπαμαι.
Διαλυω σπιτια!