Πφ. Γυναίκες!

Παντως το πρωτο που λεει ο Voider ισχυει. Πολλες κοπελες διεκδικουν με μεγαλυτερη θερμη εναν δεσμευμενο απο οτι εναν μπακουρο. Μαλλον με την λογικη του “κατι καλο θα εχει για να εχει αυτη τη γκομενα” ή απλα την αιωνια ανταγωνιστικοτητα μεταξυ των γυναικων.

Οταν δεν ικανοποιεισαι απο κατι το εμπλουτιζεις. :wink:

Ειναι κανονας πλεον οτι οι γυναικες την πεφτουν στους δεσμευμενους απλα και μονο για να επιβεβαιωθουν.
Σου λεει:“Αν κερατωσει αυτος τη δικια του τοτε κωλομετραω,ειμαι καλυτερη απο αυτην κτλ κτλ”

Ου ρα!

Στραπον?:-s

εδώ μπορεί να φταίει το σεξάκι το ίδιο… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

τωρα σοβαρα όμως, δεν ξερω τι φταιει αλλα σιγουρα αλλος είναι ο ενθουσιασμός που εχεις τον πρωτο καιρο που εισαι με καποιον και αλλος αυτός που εχεις μετα απο καποιο διαστημα… κατι τετοιο φανταζομαι μπορεί να συμβαινει.
Χωρίς ομως και αυτό να ειναι απολυτο. Καποιοι εχουν σχεση χρόνια και δε βαριουνται ουτε στιγμή.
Εξαρταται και απο τον ανθρωπο με τον οποιο εισαι, με το ποσο σε γεμίζει πχ.

Ψηνεσαι?

Οταν δεν ικανοποιεισαι απο κατι, πρωτα σταματας αυτο που δεν σε ικανοποιει και μετα πας σε κατι αλλο και το εμπλουτιζεις και οσο θες.

Να κανω μια ερωτηση, την κοπελα σου θα την ηθελες να την δεις με αλλους 2 και με σενα μαζι?:-k
(Γενικη ερωτηση, μην το παρεις προσωπικα!)

:lol: :lol: :lol: :lol:
Πληρης γειωση!
Φενια σπερνεις…

Αχουουουου, το καημενάκι!!! Σε πονέσανε πολύ αυτές οι σκύλες; :stuck_out_tongue:

Αν ειναι κατι μεγαλο ναι.Να το φχαριστηθω τουλαχιστον

Αμα μου το ζητησει, θα το σκεφτω…

Εχετε προβλημα.Τελος.
Ρε τι ειναι αυτα που διαβαζω?Δηλαδη θα βλεπεις να *αμανε την κοπελα σου, να την παιρνουν ολοι και θα συνεχισεις να εχεις τον ιδιο θαυμασμο και ερωτα?

Μου ανεβηκε η πιεση.Τελος.

Just a different point of view :slight_smile:

Χμ,οχι ρε συ Ψυχάγκαθη μη το βλεπεις ετσι…κοιτα επειδη τα λογια μερικες φορες δεν μπορουν να περιγραψουν ακριβως την κατασταση να στο περιγραψω με εικονες…

Δηλαδη αντι γι αυτο…

δεν ειναι πιο γλυκο και χαριτωμενο να υπαρχει αυτο??

Ποσο μαλλον αυτο!!

:wink:

Ψιλοάσχετο σχετικό: στα γαλλικά chatte (γάτα) είναι ευφημισμός για το…εεεε…ναι…καταλαβαίνετε…αυτο που έχουν τα κοριτσάκια!..:stuck_out_tongue:

Tι πιο ωραιο να βλεπεις καποιον να πιπωνει την κοπελα σου και να της τα αμολαει στη μαπα!!!Γιεα!!!#-o

βέβαια, προσοχή μην καταλήξετε σαν τον Ρος από τα φιλαράκια:p

Παρα εισαι openminded παναιαμ.
Στον ερωτα πρεπει να εχεις αποκλειστικοτητα στα παντα.
Αν ειχε τετοια αποψη το αγορι μου θα ξενερωνα τρελα (χωρις παρεξηγηση) γιατι πολυ απλα θα εβλεπα οτι δεν με διεκδικει πουθενα.Anyway…

Πολυ off-topic βγηκαμε παντως.
Εδω ειναι θρεντ που κραζουμε τις γυναικες.

Μμμμ…όχι απαραίτητα! Μπορεί να διεκδικούσε το δικαίωμα να είναι πρώτος στη σειρά…:stuck_out_tongue: