Στον ερωτα και στον πόλεμο επιτρεπονται ολα…
Ταδε εφη θωδη κ μετα πέθανε…
Στον ερωτα και στον πόλεμο επιτρεπονται ολα…
Ταδε εφη θωδη κ μετα πέθανε…
Ειμαι πουριτανη.Συγγνωμη…
Πεθανε η Θωδη?!?!?
Η διεκδικηση ειναι κακο πραγμα παιδια μου,γιατι περιεχει ως εννοια την εκδικηση…
…ειπε και κινησε προς το βουνο πιλαλωντας και πηδωντας απο κλαδακι σε κλαδακι σαν ρινοκερος.
:
Αμα σε μπερδευει…:ταδε εφη Σαρρη
μαλακιααααα#-o
Υποβοσκει ομως ο ποθος.8O
Και πρεπει να ειμαστε παθιασμενοι με τα παντα.
Τι λεω μεσημεριατικα η Ψυχαγκαθη!:lol:
Ακριβως.
Παθιασμενοι με τα παντα και τους παντες. Οχι μονο με μια.
Επιτελους μιλας σωστα.
Eγω δεν ειπα με τους παντες.Με τα παντα ειπα.
Αντε, οπως μας συμφερει.[-X
Μάλλον έχεις μπερδευτεί. Το σωστό τρίο δεν είναι με μια γυναίκα και 2 άντρες. Το σωστό τρίο είναι με 2 γυναίκες και έναν άντρα. Εσύ θα πρέπει να τον διεκδικήσεις. Αυτός προφανώς και δε σε μοιράζεται με άλλον.
Το ιδεατό τρίο πάντως είναι αυτό που αποτελείται από 2 κουκλάρες και εμένα…:papas:
Πφφφφφφφ…έχεις τόσο πολύ ενθουσιαστεί που θα πας ξανά για σκι που νομίζεις ότι θα σου βγούν αληθινά τα ονειρά σου και στο ξεσκί; :lol: :lol:
Dream on!
Πφφφφ. Γυναίκες!
α) είπα ιδεατό. Το ιδεατό δυστυχώς απέχει από την πραγματικότητα
β) θα πάω 3 μέρες για σκι και εσύ θα πήζεις στη δουλειά :bleh:
δε νομίζω να’χει κανείς την όρεξη να διεκδικήσει γυναίκα.
να την αγαπήσει ναι,να την προσέχει να την σέβεται ναι.
αλλά έχουμε και δουλειές ε,ας διεκδικούν οι αργόσχολοι
Σωστός ο Rudolf!
Btw, στέκει να λες πως είσαι ερωτευμένος με μία κοπέλα που δεν κάνατε ποτέ κάτι (ούτε 1 φιλί στο στόμα) αλλά ήσασταν φίλοι?
εξαρτάται τι έννοια,σημασία,βαρύτητα δίνεις στο “ερωτευμένος”.μάλλον εννοείς να σου αρέσει.
τέσπα,δεν υπάρχει θέμα “στέκει/δε στέκει”.
άνθρωποι είμαστε
Ευχαριστω ολους οσους απαντησαν στα ερωτηματα μου, και πολυ περισσοτερο την Soul_thorn που απαντησε στο καθενα. οσον αφορα αυτο:
μπα δε νομιζω να φταιει το σεξακι, μαλλον ειναι οι γυναικες ετσι μεχρι να τυλιξουν καποιον και να του κατσουν, μετα αφου τον θεωρουν δικο τους, βγαζουν τον πραγματικο τους εαυτο, κι αρχιζουν και οι ψυχρες συμπεριφορες, σιγα σιγα και το χεσιμο και η αδιαφορια μετα απο καμποσους μηνες, ειδικα αμα εχουν πολλες υποχρεωσεις που βαζουν πανω απο τη σχεση τους. περα απτη βαρεμαρα δηλαδη που ειναι ανθρωπινη και οι αντρες το νιωθουν συχνα. γενικα αυτο που παρατηρω ειναι οτι οι Αθηναιες χωριζουν για πλακα και δεν εχουν υπομονη καθολου να κρατησουν τη σχεση τους. ειναι ακριβως οπως ο τροπος ζωης εδω στην πολη, ολοι κινουνται γρηγορα κι ακριβως το ιδιο κανουν κι αυτες με τη σχεση τους.
οι γυναίκες είναι ωραίο πράμα κ τις αγαπάμε.
επίσης έχουν “το σεξ” κ αν είσαι καλό παιδί, σου το δίνουν. κ αυτό είναι ωραίο πράμα.
όποιος δεν έχει διεκδικήσει γυναίκα είναι φλούφλης. δεν ξέρει τι χάνει.
επίσης οι γυναίκες είναι μαλακές, μυρίζουν ωραία κ δεν έχουν τρίχες. άρα τις αγαπάμε διπλά.
Ωραια τα λεει ο μοντε.
Αν διεκδικησεις μια γυναικα η στιγμη που θα γινει δικια σου
ειναι σαν να παιρνει ο γαυρος το Τσου Λου.
καλά τα λες
Πφ!παλιο μοντ ! Αυτο ειναι καταχρηση εξουσιας κυριες και κυριοι.
εδώ εσύ είπες πως η στιγμή που γίνεται δική σου μια γυναίκα είναι σαν να έχουν ξεχάσει να παίζουν μπάλα και παίζουν “σούπα” όλοι οι σύλλογοι της Ευρώπης πλην του γαύρου…