Πφ. Γυναίκες!

τσουλου του γαύρου ειναι κατάχρηση φαντασίας

[-X Πεσατε να με φατε ολοι σας.Τελος παντων.Βαριεμαι να αναλυσω τι εννοουσα.

πες κάτι για τα κορίτσια να το σώσεις.

τα αγαπάμε γιατί μας φτιάχνουν την διάθεση.

δε νομίζω να’χει κανείς την όρεξη να διεκδικήσει γυναίκα.
να την αγαπήσει ναι,να την προσέχει να την σέβεται ναι.
αλλά έχουμε και δουλειές ε,ας διεκδικούν οι αργόσχολοι

Point wrong. Ετσι χανεται το κεφι. Ειλικρινα, αν δεν εχει ενα αλφα κυνηγι προσωπικα θα βαριομουν πολυ ευκολα. Αν δε παιζει χαβας καταντα πολυ πεζο. Κοινως, αν δε θες μια γυναικα αρκετα, τοτε δε θες και να την κυνηγησεις. Εννοειται βεβαια οτι η κατασταση δε πρεπει να φτανει το αλλο ακρο - δηλαδη το ξενερωμα.

@Deathster: Όχι ότι καταλάβαμε πως το εννοούσες (βλ.χαρά,εκστασιασμός κτλ) και σου κάνουμε πλάκα… όχι :stuck_out_tongue:

o monte ειναι πολύ γλυκούλι και αγαπάει τα κορίτσα!

Σταματα να λες οτι αγαπας τα κοριτσα. Εισαι off topic.

φένια εγώ τα λέω, αλλά ποιος μακούει γμτ…

τα κορίτσια αξίζει να τα κυνηγάς, γιατί έτσι όταν τα πιάνεις είσαι ιδρωμένος κ για κάποιο περίεργο λόγο αυτό τους αρέσει.

εκείνα πάλι όσο κ να τρέχουν δεν ιδρώνουν ούτε μυρίζουν. γιατί είναι κορίτσια. κ έχουν μαγικές ιδιότητες. ανεξήγητες

Αν δε τα αγαπουσε θα ηταν γκει.

Edit: Στη Σοφι πηγαινε.

ήτανε μεταξύ σοβαρού κι αστείου το σχόλιο:wink:

αν θες μια γυναίκα κάμεις τα πάντα,εκτός απ’το να χάσεις τον εαυτό και την αξιοπρέπειά σου

Αρα σπαμαρες:!: Τσκ Τσκ Τσκ. Εισαι και moderator:!:

:stuck_out_tongue:

Εδω ο αλλος ο μοντ χαλαει το τοπικ λεγωντας καλα λογια για τις γυναικες.
Εγω δεν μπορω την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη να πω κακο λογο παντως. :roll:

Γιατι, σου κανουν τπτ περιεργο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμη?? :stuck_out_tongue:

ζω για την στιγμή που κ τα κορίτσια θα πουν κάτι καλό για τα αγόρια στο φόρουμ τούτο.

aka Λουκιανος ΜακΛαουντ from the clan ΜακΛαουντ.

άντε ρε κορίτσα, μιλήστε, ο μοντε θελει κοπλιμέντα… :roll:

εγώ θέλω κομπλιμέντα για όλα τα αγόρια φένια. όχι για μένα μόνο. δεν είμαι κ μοναχοφάης.

αλλά σε άλλο τόπικ ε

Ετσι ειναι οι αντρες. Η ιδιοτελεια ειναι στο αιμα τους. Σιγα μην εκανε καλα σχολια αν δεν περιμενε ανταλλαγμα.

Παω να ξεθαψω το τοπικ αντρες-γουρουνια.:-s

είναι γνωστό πάντως πως δεν αξίζει να τρως παντόφλα, αν δεν έχεις έξτρα παροχές…

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

τα σπασε.