Πφ. Γυναίκες!

Χαχαχαχα αυτές οι αναλύσεις επί του θέματος μου φάνηκαν πιο ενδιαφέρουσες από τη μαθηματική ανάλυση που προσπαθούσα να διαβάσω! :stuck_out_tongue:
Αλλά για να μην ξεχνάμε το σκοπό μας… “Πφ. Άντρες!” [-X

Κανόνισε ε, αν την περάσεις κερνάς καφέ όλους τους πολυτεχνίτες του rocking

Edit: Γνώμες περι καμμένων θεμάτων από next week. Δίνω αντοχή πλοίου, το πιο δύσκολο μάθημα ever μέχρι τώρα :stuck_out_tongue:

Εδιτ 2: Χαχα μόλις παρατήρησα ότι πριν άκουγα το from sinking από isis. χαχα τυχαίο?

Πφ. Άντρες!
Ναι, έχω διαβάσει 15 σελίδες και γράφω τη Δευτέρα :stuck_out_tongue:
Τα έχω βάλει εγώ τα στοιχήματά μου…άλλοι θα κεράσουν μετά την εξεταστική…ε karvou? :lol:

προκλήθηκα και απαντώ

α) για t=γάμος η συνάρτηση είναι ασυνεχής. Παρόλα αυτά για να φτάσεις εκεί, πρέπει να έχεις επιβιώσει. το θέμα το έχεις πιάσει όμως κάπως λάθος. η G(t) είναι της μορφής G(t) = -ln(t), για t<gamos, και G(t)=e^t, για μεγαλύτερες τιμές. Το καλό όμως είναι ότι για μικρότερες τιμές του σημείου καμπής, η συνάρτηση ΝΑΙ είναι φθίνουσα. το δG/δt όμως είναι απελπιστικά αργό κ επίπονο. αυτό θα πρέπει να βελτιστοποιήσουμε.

β)d : αυτό λέω. θέλω συνάρτηση. γιατί θεωρώ πως για d->0, το δικό της d->+oo, αλλά και G(t) - > 0. εδώ έχουμε ένα κενό γνώσης.

γ)συμφωνώ. αν και πιστεύω πως και το r σου είναι της μορφής -ln(t) και μετά τον γάμο παίζει να είναι r(t)=0, για κάθε t. πάντως το τραβάς πολύ. μικρά παιδιά είμαστε (ακόμα)

δ) συμφωνώ, αν κ πρέπει να θέσεις την συνάρτηση ως Ch.L (Ch.L, S.L.,p.f.), με S.L super league και p.f. πείραγμα φίλων…

Conte kapote mou eixes pei na kopso ta narkotika kai se akousa…ESY KOYFALA? :stuck_out_tongue:

σου το είπε, γιατί τα ναρκωτικά δε φτάνουν για όλους μας…

Ela apo do kai tha se ftakso esena…tha lyneis eksisoseis en ripi ofthalmou :stuck_out_tongue:

χαχα. τα έκοψα μάστορα. κάνουν κακό στην έμπνευση

KAI STO SHMEIO P

Kala ego xano ola ta epic threads telika…

Κι αλλες θα κερασουν οπως κ να χει… :roll:

Είναι. 6 μήνες έχω να τη δω και ακόμα σκαλωμένος είμαι.
Του διαόλου η μάνα είναι στο Ηράκλειο…
Το να της το πω δεν παίζει:
α περίπτωση: Ευγενική χυλόπιτα. Εγώ κλαίω.
β περίπτωση: Πσίνεται. Εγώ κλάιω επειδή είναι μακριά.
Οπότε το μπούλο.

Κρήτη α?:-k
λες ότι είναι άσκημο επειδή λιώνεις και δεν το ξέρει,ε,πες της το να φύγει αυτό το πράμα

Επεσες σε λαθος περιπτωση. Συλληπητηρια δεν εχω πεσει ποτε σε τετοια περιπτωση για να πω την αληθεια

Μπα, αφού την παλεύω μεχρι τώρα καλά είμαι… :stuck_out_tongue:
Θα δούμε…

την ζωή ενός άντρα καθορίζουν τρία πράγματα.
γυναίκες,γυναίκες,γυναίκες

Οχι εγω πιστευω οτι την καθοριζει το τριπτυχο: SEX DRUGS ROCK&ROLL

Αυτό που λέει και ο ρούντης δηλαδή.
Sex κάνεις με γυναίκα (ομοφυλόφιλο δε σχολιάζω)
Drugs κάνεις επειδή σε παρασύρει μια γυναίκα.
Rock & roll: Μάντεψε… Για γυναίκα!

Για τα δυο πρωτα συμφωνοι 100% οτι πεις αλλα δυστηχως σημερα οι γυναικες δεν πολυσχετιζονται με rock & roll οπως και γενικα αρκετοι ανθρωποι. Αυτο πως το εξηγεις?

θα αναλύσουμε στο τόπικ για τις γυναίκες γιατί δεν ακούει ο κόσμος σήμερα rock’n’roll?:lol: