Πφ. Γυναίκες!

Μην τους δίνεις έτοιμες απαντήσεις!

αυτό το περιοδικό τους κατέστρεψε το μυαλό!
και το sex and the city

Και οι νοικοκυρες σε απογνωση! :stuck_out_tongue:

+1:D

http://rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=758539&pos

O:)

Εσεις μας κατηγορειτε για το ενα το αλλο,εμεις νευριαζουμε γιατι στα ματια μας φερεστε σα μωρα τελικα,ομως σας λατρευουμε και δε μπορουμε να ζησουμε χωρις εσας!!!
:stuck_out_tongue:

Είμαστε αξιαγάπητοι πανάθεμά μας.

πάντως η αλήθεια είναι ότι εμείς οι γυναίκες τα σκεφτόμαστε όλα πάρα πολύ κ προσπαθούμε με τον πιο περίπλοκο τρόπο να κάνουμε τελικά την ψυχολογία μας άνω-κάτω…ενώ τα αγόρια σκέφτονται πιο επιφανειακά, δε το κουράζουν το πράγμα :stuck_out_tongue: γι’ αυτό ίσως θα έπρεπε να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε κ εμείς κάπως έτσι, για να μη γίνουν τα νεύρα μας σμπαράλια στο τέλος :stuck_out_tongue:

Οι Γυναίκες είναι αυτοκαταστροφικές. Θέλουνε να ζούνε στην ουτοπία τους και αγαπάνε όποιον περιπλέκουν μέσα σε αυτήν.

Το καλό είναι οτι ζητάνε λίγα πράματα - σε σχέση με τους άντρες - απο έναν αντρα, να την κάνει να νοιώθει σημαντική και όμορφη, να της παρέχει ψυχολογική υποστήριξη και φυσικά να της κάνει καλό σέξ.

Όπως και να έχει, τις αγαπάμε, τις θέλουμε, τις κυνηγάμε, και προσπαθούμε να μην τις στεναχωρούμε, και τελιώνοντας, ένας Κινέζος σοφός είπε, οτι άμα δεν υπήρχαν οι γυναίκες, η γή θα ήταν σαν να φώτιζονταν με τον μισό ήλιο.

Συμφωνώ. Οι γυναίκες είναι ίσως το καλύτερο αναγκαίο κακό. Πάω στοίχημα βέβαια ότι λένε κι αυτές με την σειρά τους τα ίδια για μας. Και καλά κάνουν, όπως καλά κάνουμε κι εμείς.

:lol2::lol2::lol2:

Το σωστο:

H IP σου δείχνει ότι βρίσκεσαι σε ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ.

Manos… δεν αλλάζω άποψη :wink:

manos,τα μισα να μουλεγε :wink:

Και στο star wars στον πλανήτη που μένει ο Λουκ έχει 2 ήλιους. Βγάλτε συμπεράσματα. :naughty:

:lol: Το πφ. είναι όλα τα λεφτά :lol:

Καλύτερα όμως πφφφφφφφφ. - αποτυπώνει πιο εύστοχα το χάσμα μεταξύ γυναικών - αντρών(στη νοοτροπία) που το γεφυρώνει μόνο το καλό σεξ:lol:
Αν δεν υπήρχε το χάσμα όμως … νομίζω θα ήταν θεοβάρετα τα πράγματα:wink:

@pumpkin
προφανώς τα απίθανα συμπεράσματα στα οποία αναφέρεσαι ότι καταλήγουμε είναι αποτέλεσμα λανθασμένου τρόπου σκέψης, σωστά?άρα δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι λάθος σε αυτό που είπα. Στα υπόλοιπα δε νομίζω ότι κάνεις κάπου λάθος, είμαστε όντως παρανοϊκές :stuck_out_tongue:

Ναι αλλά αφού το παραδέχεστε, γιατί συνεχίζετε να είστε?

όταν της τα λέω εγώ…:(:(τίποτα…

Γιατι ειναι εθισμενες στην παρανοια