Πφ. Γυναίκες!

Μάλλον είναι στη φύση μας, τί να πώ :stuck_out_tongue: αν πάντως σκεφτόμασταν όπως οι άντρες, όλα θα ήταν καλύτερα :stuck_out_tongue:

Κυριως για εμας…
No κρεβατομουρμουρα!
No περιοδο-γκρινια!
No καναπες tonight γιατι φυγανε 2 σταγονες στο καθισμα της τουαλετας!

Αλλα και παλι δε θα σας παιρναμε στο γηπεδο 8)

ναι…θα ειχε γεμισει ο τοπος με μπασταρδα,single moms and dads και οι επομενες γενιες απλα δεν θα ηξεραν τι αλλο θα ειχε μεινει για να κανουν. (περα απο φυλακη,ναρκωτικα,ψυχαναλα,χαπια και ηλεκτροσοκ)

:stuck_out_tongue:

o ναι. να καφροποιηθουμε δηλαδη:p

παντως εγω πιστευω οτι ολη αυτη η παρανοια που αποκαλειτε ειναι εν μερει ανασφαλεια και εν μερει προσπαθεια να ειμαστε σε οσα μπορουμε ενταξει.
ε τωρα εξαιρεσεις υπαρχουν πολλες

Δε νομίζω ότι με το να σταματήσουμε να κουράζουμε το μυαλό μας με περιττές σκέψεις γινόμαστε κάφροι…

στα πλαισια της πλακας το ειπα:)

προσωπικα θεωρω αυτο πιο επικινδυνο απο οποιονδηποτε τρομοκρατη :expressionless:

:|:|:p

Ρε παιδιά ολόκληρος Φροιντ και δεν μπόρεσε να βγάλει συμπέρασμα, τι να λέμε τώρα? Μπερδεύτηκε και ο ίδιος…:lol:

ρε παιδιά συγνώμη που εμείς οι γυναίκες πως να το κάνουμε είμαστε πιο έξυπνες,ταλαντούχες ικανές ,επιτυχημένες κ.α πραγματικά δε θέλουμε να σας φέρνουμε σε δύσκολες στιγμές απλά συμβαίνει τι να κάνουμε με τη δικαιολογία οτι είμαστε παρανοικές…8O:lol:

Βασικα, δε θελω να στο χαλασω αλλα η ιστορια της επιστημης, της τεχνης και γενικα η ιστορια διαφωνει καθετα μαζι σου. Οι πιο διασημοι καλλιτεχνες, επιστημονες κλπ κλπ ηταν αντρες
Μπορειτε να αρκεστειτε στο γεγονος οτι ειστε πιο ομορφες :stuck_out_tongue:

…αυτο σκεφτηκα και γω(δυστυχως…γιατι που να’μουνα και αντρας…)

…λεπτομεριες αυτα στην εποχη μας:p

Ο Bleeding History ειναι αυτο “το κατι” που θελει η Γαρμπη!

Σταματειστε γαμωτο να λετε οτι ειστε πιο ωριμες.

μήπως γιατι οι γυναίκες ήταν μια ζωή περιορισμένες με πολλά όρια και κατακρίσεις σε σχέση με τους άντρες έλεος πια.δε μπορείς να μας συγκρίνεις είμαστε κατι εντελώς διαφορετικό,εγώ μια πλάκα έκανα στο κάτω κάτω.έλεος δηλαδή μου κάνετε τους χαζούς ή είστε?και μη μου πείτε πως αυτή η προκατάληψη έχει ξεπεραστεί,αφού η Ελλαδάρα μας κατέληξε χειρότερη και από το Μαλάουι στη ισότητα των δύο φύλων και καταλαμβάνει μια από τις χειρότερες θέσεις στη ευρωπαική ένωση.
α ναι και γιατί να σταματήσουμε να λέμε ότι είμαστε ώριμες?ξέχασες ποιός μεγαλώνει και ωριμάζει πιο γρήγορα?αν δε το ξέρεις καιρός να ανοίξεις εγκυκλοπαίδεια …

συμφωνω σ αυτο για την ελλαδα.οσον αφορα τα περι ωριμανσης, κατι τετοιες στερεοτυπικες αποψεις απο καποιες γυναικες + τις φαλλοκρατικες αποψεις των αντρων διαιωνιζουν αυτη την ηλιθια “κοντρα” μεταξυ των φυλων.

Το θεμα ειναι να κρινεται ο καθενας σαν προσωπικοτητα.Σ ολα τα θεματα.Να λεμε οι μαυροι ειναι αυτο , οι αντρες ετσι , οι γυναικες το αλλο και οι αλβανοι το παρ αλλο ειναι ατοπο.Δεν μπορεις να κατηγοριοποιεις χιλιαδες ανθρωπους.Υπαρχουν απλα καποια κοινα χαρακτηιριστικα.

Πχ αλλες γυναικες ωριμαζουν απ τα 14 αλλες στα 29.Το ιδιο και για τους αντρες.

Τα στερεοτυπα μονο για ενα λογο ειναι καλο να υπαρχουν, για τα ανεκδοτα(μαυροι, ξανθιες, ο “μαγκας” ελληνας, κτλπα).Κατα τ αλλα,bullcrap.

Ε ρε Μαλάουι που σας χρειάζεται για να δείτε τη γλύκα!

πιστεύω πως ο Earendil τα πε όλα ο κα8ένας πρέπει να κρίνεται με βάση το χαρακτήρα τέλος.:-k

Δεν ειναι κατι το σεξιστικο. Αντικειμενικα τα 2 φυλλα δεν ειναι ιδια σε πολλα πραγματα. Για παραδειγμα οι γυναικες ειναι βιολογικα ανωτερες απο τους αντρες. Ζουν περισσοτερο κλπ.
Αυτο που λεμε εμεις οι αντρες οτι οι γυναικες ειναι χειροτερες στην οδηγηση, μπορει να εχει καταντησει ενα σεξιστικο αστειο, αλλα η βαση του δεν απεχει και πολυ απο την πραγματικοτητα. Οι γυναικες εχουν οντως χειροτερη αντιληψη του χωρου, της κινησης και του προσανατολισμου απο του αντρες πραγμα που γενικα τις κανει εστω και λιγο χειροτερες στην οδηγηση. Οχι οτι δεν υπαρχουν εξαιρεσεις με αντρες που θα επρεπε να σταλουν στο εκτελεστικο αποσπασμα μονο και μονο που πιανουν το τιμονι φυσικα.

Οσον αφορα τις επιστημες, ισχυει αυτο που ειπες οτι οι γυναικες ηταν πολυ περιορισμενες αλλα αυτο δεν ειναι απολυτο. Η αληθεια ειναι οτι πολυ λιγες γυναικες συγκριτικα με τους αντρες ενδιαφερονται για τις επιστημες και ακομα και σε αυτες τις περιπτωσεις οι αντρες στατιστικα εχουν καλυτερες επιδοσεις σε αυτον τον τομεα και αυτο παρατηρειται και σημερα που η κατασταση ειναι πολυ καλυτερη για τις γυναικες οχι μονο στην Ελλαδα αλλα και παγκοσμιως. Ε μη μου πεις οτι στο CERN ειναι ολοι φαλλοκρατες εκει μεσα και ειναι οι περισσοτεροι αντρες.

Οσο για την ωριμανση, δεν το εχω μελετησει αλλα απο αυτα που βλεπω καθημερινα μονο, στις ηλικιες 16-17 τα κοριτσια ειναι ΠΟΛΥ πιο ανωριμα. Στο μαγαζι εχτες μου ηρθε μια παρεα κοριτσιων και απο τα χαζογελακια που κανανε, τους πηρε κανενα 5λεπτο να μου πουνε οτι θελουνε να κατσουνε σε υπολογιστες. Μιλαμε ητανε σα να εβλεπα τον Σον Πεν στο I am Sam. tehee!
Μπορει και να πεφτω εγω στις περιπτωσεις… Just saying…

Παντως κι εσεις, μη φερνετε το θεμα σεξισμος καθε φορα που βλεπετε ενα τετοιο θρεντ ρε γαμωτο. Και τα 2 φυλλα εχουν κουσουρια. Απλα εδω λεμε τα δικα σας. Κατευθειαν εσυ να αναφερεις τους τομεις στους οποιους ειστε καλυτερες απο τους αντρες… :stuck_out_tongue: