Πφ. Γυναίκες!

ποια είναι?:?

Απαραδεκτοι
Γιαννης Μπεζος<<Παντελης ελλειψη ευαισθησιας…παντελης!!>>
Δημητρα Παπαδοπουλου <<Παντελης?ποιος Παντελης?>>
Γιανης Μπεζος <<Ο Παντελης Βουλγαρης!!>> :lol: :lol: ασχετο και παλιο αλλα καλο!!

μα το σουτιεν το αγοραζει οχι για να μου κανει κανενα στριπ σοου στο κρεββατι αλλα για καθαρα πρακτικους και εργονομικους λογους…αρα λοιπον γιατι τοση ωρα για μια γυναικα να διαλεξει ενα σουτιεν ,περα απο το μεγεθος βεββαια(μην ειναι και κορσες!!αν μην τι αλλο ενα καλο στηθος πρεπει να δειχνει!!:wink: ),απο πλευρας μοδας ή αισθητικης…ειναι σαν να ψαχνω εγω μια ωρα να διαλεξω χρωμα σε μποξερακι ή σλιπακι ,αφου ξερω οτι την καταλληλη στιγμη θα αφαιρεθει σε χρονο dt!!!απλως με την ανδρικη λογικη μου δεν μπορω να το εξηγησω…[-X [-X [-X :-s

Νικος Summoning

Συμφωνώ στο μοίρασμα των υποχρεώσεων απλά πρόκειται για το άρρωστο παιδί τους… κι αν δεν υπήρχε κάποια σημαντική υποχρέωση δεν βρίσκω λόγο γιατί να μην βρίσκεται μαζί του…

Δηλαδή αν έβλεπες μια μητέρα με το παιδί της θα αναρωτιόσουν πού είναι ο πατέρας; (με την προϋπόθεση της μη-ύπαρξης κάποιας σημαντικής υποχρέωσης πάντα). Μόνο σε αυτή τη περίπτωση είναι δεκτό αυτό που λες.

A! τι να σου πώ για μας το εσωρουχα ειναι σημαντική υπόθεση , γιαυτο κάνουμε και τόσες 'ωρες για να σας διαλέξουμε σώβρακο! χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Mε βαση την στερεοτυπη παλαια αντιληψη το πρωι ο αντρας δουλευει και η μαμα μενει σπιτι να προσεχει το παιδι και το νοικοκυριο…ηταν μια εικονα που την προλαβα και εγω αρχες του 80 στην επαρχια…τωρα τα πραγματα εχουν διαφοροποιηθει…αν και στον πολυ κοσμο εδω στην επαρχια υπαρχει ακομα η αντιληψη οτι η μαμα παει το παιδι στο γιατρο ,μιας και μπορει να περναει πιο πολλες ωρες μαζι του ,να μην εργαζεται τουλαχιστο οσο ο αντρας, και συνηθως οχι ο μπαμπας λογω δουλειας…ειναι πιο λογικη η ερωτηση που ειναι η μαμα παρα που ειναι ο μπαμπας…
Νικος Summoning

Πολλές φορές τυχαίνει να βλέπουμε κάποιο σκηνικό, ή κάτι στον δρόμο, και να το παρατηρούμε επειδή μας κάνει εντύπωση, βγάζοντας τα δικά μας συμπεράσματα… Και λέω δικά μας, γιατί δε γνωρίζουμε την προσωπική ιστορία όλων αυτών των ανθρώπων που παρατηρούμε… ποιός ξέρει ποιά ήταν η ιστορία του πατέρα με το παιδί που πρόσεξες? Μπορεί η μητέρα να εργαζόταν και να μη μπορούσε να έρθει, ή να ήταν άρρωστη και εκείνος να προσφέρθηκε… μπορεί να έχει μοιράσει αυτό τον ρόλο με τη μητέρα… μπορεί να είναι αυτό που νομίσες…

Το ξέρετε οτι έχουν υπάρξει κοινωνίες που ο πατέρας ασχολείται με την ανατροφή του παιδιού, και όχι η μάνα? Δε λέω οτι είναι “πρότυπο” αυτό, μη παρεξηγηθώ, απλά θέλω να τονίσω τη σχετικότητα κάποιων πραγμάτων και τον ρόλο της κοινωνικής ανατροφής.

(ορίστε, έγραψα “σοβαρό ποστ” αν και δεν είχα πρόθεση…) :smiley:

Ακομα ενας λογος για να κοψουμε τις φλεβες μας με εσας διπλα μας για ψωνια!!!:lol: :lol: :lol:

Νικος Summoning

Ο κόσμος δε θα γυρίσει πίσω.Κινείται συνεχώς και αυτή η κίνηση είναι προς τα μπροστά.Είναι στο χέρι του ζευγαριού να βρει τη φόρμα (τον τρόπο)που τους εξυπηρετεί καλύτερα και να πορευτούν σύμφωνα με αυτό…

Όχι, δεν θα αναρωτιόμουν πού είναι ο πατέρας. Εαν όμως αυτή η μητέρα ήμουν εγώ, θα ήταν σίγουρα και ο πατέρας μαζί (εκτός κι αν υπήρχε κάποια άλλη σημαντική υποχρέωση). Ειδικά στο ‘θέμα’ παιδί πιστεύω οτι θα πρέπει να υπάρχει αμοιβαίο και έμπρακτο ενδιαφέρον κι από τους δύο γονείς με τον τρόπο του ο καθένας, διότι πρόκειται για τον δημιούργημα της αγάπης τους. Ναι, είναι εντελώς υποκειμενική η θεώρηση.

αυτό που νομίζω πως θέλει να πει είναι ότι δεν ήταν 1 γονιός με το παιδί του αλλά 3, δηλαδή το “παράδοξο” εις τριπλούν …

Συμφωνώ με αυτό που λες απόλυτα. Αλλά, όταν άκουσα έναν εκ των πατεράδων να μιλάει στο τηλέφωνο μαζί της και λέγοντας της ότι θα έρθει να την πάρει από το κομμωτήριο όταν τελειώσει, εντάξει…

A, και τασεις αυτοκαταστροφής! χμ:-k

Ειστε που είστε λιγότεροι από μας, αμα αρχίσετε να κοβετε τις φλέβες σας για ψυλλου πήδημα . τότε πάει!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

Princess, όπως είπα, δε ξέρουμε την προσωπική ιστορία κάθε ζευγαριού… Ποιός ξέρει. Η μητέρα με το παιδί στον γιατρό? Γιατί απαραίτητα? Το θέμα είναι να υπάρχει η προστατευτική γονεική παρουσία. Αν ένα παιδάκι πάει επίσκεψη σ’ έναν ζωολογικό κήπο, για παράδειγμα, ή σε μια παιδική χαρά, πρέπει να πάει με την μητέρα ή ΚΑΙ με την μητέρα του? Ή ο γιατρός, θα μου πεις, είναι αλλιώς?

edit: τώρα είδα το κάτω ποστ σου… (γράφουμε τόσο γρήγορα!). οκ, αυτό με το κομμωτήριο κάπως ακούγεται, χαχαα! Αλλά, οκ, μπορεί να μην είναι ο κανόνας…

Aν την ακουγε η γιαγια μου αυτη θα ελεγε<< ολο λουσα οι σημερινες γυναικες…!!μαλλι ,μ…ι και τιποτε αλλο!!>> …παραδοξως οι παλιες γυναικες θεωρουν πολλες νεες γυναικες ως κακα προτυπα και δεν συμμαζευεται…δεν τις θεωρουν καλες μανες και αγωνιστριες…ναι βρε γιαγια ομως…τι σημαινει δηλαδη …οτι πρεπει να περασουμε κατοχη για να αποδειξουν οι νεες γυναικες την αξια τους και οτι ειναι ηρωιδες…αν χρειαστει ειμαι σιγουρος οτι τουλαχιστο καποιες θα το αποδειξουν!!! και μονο το οτι σημερα μια γυναικα εργαζεται μαζι με τον αντρα και εχει και τα παιδια ειναι πραγματικα αγωνας ηρωικος!!! και αξιζουν μπραβο! αν και δεν ειναι καλο για την ανατροφη των παιδιων…τεσπα…μεγαλη συζητηση!!!

Νικος Summoning

Eλα μωρε σιγα…πως κανετε ετσι!! θα αντεξετε χωρις εμας!! λεμε τωρα…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
αν πεθανουμε ολοι τουλαχιστον θα εχουμε απαλαχθει απο εσας!!! τωρα που θα ειμαστε αυτο ειναι αλλο θεμα…εγω ξερω παντως που θα ειμαι σε 2 λεπτα…στο κρεββατι μου γιατι ειναι κιολας 3 το πρωι και εχω δουλεια αυριο το πρωι!!! ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!!!

Νικος Summoning

Το καλύτερο:wink: για να ξεφύγουν κάπως απο τον οικογενειακό κύκλο:wink: μα μπορέσει και ο πατέρας να πάρει πιο συναισθηματικό δρόμο:wink: και για να δεί το παιδί και τυος 2 γονείς να αγωνίζονται:wink:

Πολύ μεγάλη… Αυτό που δε μπορούν συχνά να καταλάβουν οι παλιότεροι (που τους σεβόμαστε βαθύτατα) είναι πως “άλλες οι εποχές σας και οι δυσκολίες τότε, άλλες τώρα”. Και, επιτέλους, η μιζέρια ΔΕΝ είναι πρότυπο ζωής, αν μπορεί να αποφευχθεί why not??! Αυτό που λες ισχύει απόλυτα, μια γυναίκα μπορεί ταυτόχρονα να είναι εργαζόμενη και να περιποιείται τον εαυτό της, και πολύ καλά κάνει…

(εμείς οι άντρες νιώθω οτι κάπου έχουμε χαθεί σ’ αυτό το τόπικ, αλλά τι να γίνει, για τις γυναίκες είναι εξάλλου…)

:lol: :lol: :lol: :lol: Eνταξει, δεν σου ξαναλεω τα προβληματα μου, νομιζω πως σε εμπνεω!!!:stuck_out_tongue:

Sorry που σας χαλασα τη ροη, παρακαλω, συνεχιστε!:slight_smile:

Ποιά ροή βρε, έχει να γραφτεί κάτι εδώ σχεδόν 10 λεπτά! Εκεί που τα ποστ έπεφταν σαν βόμβες! Και πάνω που έλεγα πως θα σημειωθεί ρεκόρ μίας βραδιάς… :smiley: