Σας αρεσει η ΚΟΤΟΚΟ?

Ειναι η μοιραια γυναικα του ροκιν φορουμ… Εχει προκαλεσει ιντριγκες, συγκρουσεις, ντιμπεϊτς.
Θυμιζει λιγο σε Τυραννοσαυρο θα πουν αλλοι και καποιοι οτι ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα Γιαπωνεζικης ομορφιας. Το ονομα της φερνει λιγο σε πτηνο αλλα και σε προϊον αρτοποιειου(τι?μονο εγω ειμαι??:? ).
Σηκωθητε ΑΥΤΗΝ την στιγμη απο κρεβατια, καρεκλες, ντιβανια, πατωματα, καμπινεδες και ψηφιστε ΤΩΡΑ για αναδειξτε την ΚΟΤΟΚΟ στην πραγματικη θεση που της αξιζει!
Τα σχολια ελευθερα.

αχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα

ον τοπικ: οχι

Προσεχε… Επηρεαζεις αρνητικα την ψηφο των συν-φορουμιτων μας…:stuck_out_tongue:
Edit:at red_pyramid

Oμαιγκαντ.
Γιατι μας τρομαζετε πρωι πρωι?
Μπαζο.Μεγαλο.

Κακώς,πάρε λίγες φώτο να έχεις…

@METAL LAWS:΄Νόμιζα οτι είχε κολλήσει μαζί της ο rp αλλα τελικά εσύ έχεις πάθει το λανθάνον πάθος που γίνεται λάθος…:lol: :lol:

Λοιπόν καθότιν δουλευω για Ιαπωνικα συμφεροντα,ρωτησα τους Γιαπωνέζους στο γραφείο αν ξερουν αυτό το φρόγκαλο…Δεν την ηξεραν και μου λένε βάλε να ακουσουμε…Βαζω απο το youtube και υστερα απο λιγο είχαν λυθεί όλοι στα γελια…:lol: Τα συμπεράσματα δικά σας…

:lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν μου λέει και πολλά,έτσι υπάρχουν και στην Ιαπωνία πολλοί που την γουστάρουνε:roll: έτσι κι αλλιώς υπάρχουν καλύτερες τραγουδίστριές εκεί…

Σαν τον μινοταυρο ειναι ελεος

για derby το κοβω

You need them:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

καλα λεει ρε τολκι ποιον μινοταυρο?

εδω ομως μοιαζει

Αν παρουμε τα μεχρι στιγμης αποτελεσματα μαλον εσυ τα χρειαζεσαι :smiley: Φαντασου τι θα γινει εδω μεχρι αυριο :stuck_out_tongue:
Σε κοβω ΗΠΑ για μεταμοσχευση κερατοειδους :lol:

Mοιάζει στον red_pyramid

ωχ αρχισαν τα χοντρα μπινελικια…

μόνο μην τα αρχίσω και εγώ…

Αφού σ’αρεσει η δεσποινίς θα έπρεπε να το εκλάβεις ως κοπλιμέντο…

απο εξυπνάδες άλλο τίποτα…