Η καλυτερη ροκ ταινία ειναι

Μα καλα κανενας δεν εχει αναφερει την απολυτη ροκ ταινια ολωνε των εποχωνε?Ποια?Μα φυσικα το Pick Of Destiny!!!

http://www.imdb.com/title/tt0365830/

[SIZE=“5”]blues brothers [/SIZE]

:lol: :lol:

Αυτη ειναι η καλυτερη μπλουζ ταινια ολων των εποχων ρε!!:stuck_out_tongue: (εχει ομως πολυ “rock” καταστασεις μεσα!)

Εγω θα ριξω την ψηφο μου στο μυθικο Spinal Tap.Η επιτομη του mockumentary…Τι θεικα σκηνικα…

Δυστυχώς δεν παρατήρησα Τhe Wall, Spinal Tap, δεν μου πέρασε από το μυαλό ούτε το Pick Of Destiny ούτε το School Of Rock και έτσι έριξα την ψήφο μου στο Detroit Rock City.:stuck_out_tongue:

Rockstar ρε…

Almost Famous …!
Καθε φορα που την βλεπω ποναω και θελω να γυρισει ο χρονος πισω και να βρεθω στα 60’ς και στα 70’ς …!
Φυσικα και Blues Brothers!
Kαι το School Of Rock γιατι ο Jack δινει το σωστο προτυπο στα παιδια !
:smiley:

Airheads και τα μυαλά στα κάγγελα!!! Και τον Lemmy να δίνει ρέστα σε μικρό ρόλο!!! I was editor in a school magazine!!!:smiley: :lol: :smiley: :lol:

Singles!!!

Ωπ! Ξεχασα την ταινιαρα Hedwig And The Angry Inch. Αυτη ειναι η καλυτερη ροκ ταινια…

η καλυτερη ροκ ταινια που εχω δει ειναι μια…

ελα μωρη TENACIOUS :smiley:

Eτσι ετσι!!!Πεστα!

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε πιο πριν (δεν διάβασα ολόκληρη την συζήτηση:p )αλλά στο poll δεν υπάρχει το Easy Rider !!!

Δεν μπορούμε να μιλάμε για τις καλύτερες ροκ ταινίες και να λέιπει το αριστούργημα του Ντένις Χόππερ …

ROCK STAR…:!: :!:

rolling stones…

Αυτή είναι η καλύτερη ροκ ταινία

Spinal Tap και Pick of Destiny μοιραζονται τον τιτλο (ως νεα και παλια)

Επειδη υπαρχει κι ενα πολ ομως, ριχνω velvet goldmine

Η αλήθεια είναι πως την πικ οφ ντεστινι δε την εχω δει. Τόσο καλή είναι;

Ειναι! Κοιτα εχει πολυ γελιο σε ορισμενες στιγμες, σε αλλες ενταξει λογικο να κανει κοιλια, αλλα εχει και καποια τραγουδια που σκοτωνουν! Και η υποθεση (περισσοτερο απο την πλοκη) ειναι τελειως αντε γεια! Τζακ Μπλακ :respect:

Που ειναι ωρε το HEAVY METAL???

Επίσης ξεχάσατε την Rocking Horror Picture Show

ok. Περισσότερο μ’αρέσουν 24 hour party people, Rude Boy (The Clash) (όπου και ψήφισα), και Detroit Rock City… τρελή κωμωδία πάντως !!:lol: