Ναι ρε φίλε απολυτη ροκ ταινια. Και κομματάρες ετσι;
Κανα σαουντρακ παιζει αραγε;
Mια ωραια “ροκ” ταινιουλα ειναι το “Singles” του γνωστου Cameron Crow. Προκειται για μια ρομαντικη κομεντι που περιστρεφεται γυρω απο σχεσεις στο Seattle την εποχη που το Grunge ειχε τις δοξες του. Πρωταγωνιστες ειναι ο Matt Dillon η Bridgett Fonda η Kyra Sedgwick κ.α. αλλα το ωραιο ειναι οι cameo εμφανισεις στην ταινια των Eddie Vedder, Stone Gossard, Jeff Ament (Pearl Jam) και του Chris Cornell. Επίσης έχει live εμφανίσεις σε κλαμπάκια των Soundgarden, Alice In Chains.
To soundtrack ειναι ολα τα λεφτα!
“Would?” - Alice in Chains
“Breath” - Pearl Jam
“Seasons” - Chris Cornell
“Dyslexic Heart” - Paul Westerberg
“The Battle of Evermore” - The Lovemongers (Heart)
“Chloe Dancer/Crown of Thorns” - Mother Love Bone
“Birth Ritual” - Soundgarden
“State of Love and Trust” - Pearl Jam
“Overblown” - Mudhoney
“Waiting For Somebody” - Paul Westerberg
“May This Be Love” - Jimi Hendrix
“Nearly Lost You” - Screaming Trees
“Drown” - The Smashing Pumpkins
Tommy για ιστορικούς λόγους! Αν και το Almost famous είναι τέλειο.
Almost Famous + Rock Star
Παιδια μπορει να λεω και μαλακια αλλα δε γαμιεται… Τετοια ωρα, τετοια λογια…
Ειχα πετυχει μια φορα στο μεγκα νομιζω μια ταινια σχετικη με Μπλακ Σαμπαθ.
Με ενα νεαρο δημοσιογραφο που πηγαινε για ρεπορταζ στη συναυλια τους ή κατι τετοιο.
Με νιωθει κανεις ή απατος παω;Την εχει δει κανεις;
Ηταν αργα γαμω και με ειχε παρει ο υπνος…
Νομίζω είναι το Almost Famous.
Πω καλά πολύ δύσκολο να διαλέξεις…μην ξεχνάμε και τα Get Trashed και Metal:A headbangers Journey…
Φυσικά και τα Spinal Tap kai Hedwig and the angry inch(του ΘΕΟΥ john cameron mitchell)που απουσιάζουν…από το πολλ θα πω το velvet goldmine γιατί εξαιτίας του εκτίμησα αυτή τη μουσική και τότε (το 98 ε)το είχα ΛΑΤΡΕΨΕΙ κυριολεκτικα.Πάντως τρελένομαι και για Airheads,School of Rock,Detroit Rock City και δε το συζητάμε για το αριστούργημα the wall ε…
το ειπα κ πριν,μια ειναι η απολυτη ροκ-μεταλ ταινια:
o oρισμος!!!
Παντως και οι δυο ταινιες του Jack Black(School of rock, Pick of destiny) ειναι γαματες. Aξιος!
Λείπει η αγαπημένη μου.
DAZED AND CONFUSED!!!
Απ τις καλύτερες ταινίες του θεού Richard Linklater. Την τελευταία μέρα της σχολικής χρονιας του 1976 σε ένα κωλοχωρι στο Texas, κάτι καμμένα λυκειόπαιδα σπάνε πλακα κυνηγώντας τα γυμνασιόπαιδα, καταναλώνοντας επικές ποσότητες alcohol και χόρτου σε υπαίθρια και μη party, σπάζοντας τα νεύρα των “πολιτών” και ακούγοντας Aerosmith, Black Sabbath, Alice Cooper, Foghat και Peter Frampton! Απίστευτες καταστάσεις! Τρελό κόλλημα, παίζει και ο Ben Affleck σε τόσο νεαρή ηλικία που έτσι και τον δείτε θα πέσετε απ τα γέλια.
ΥΓ.: Ρε τι μου μνημονεύετε όλοι το Rock Star, αυτή τη μούφα που και οι ίδιοι οι Priest αρνήθηκαν να συναινέσουν στο να σχετίζεται άμεσα μ’αυτούς και που δείχνει ένα μέταλλο να μεταλλάσσεται σε grunge-όφλωρο;! Εσχατη προδοσία!
Οντως,το ροκ σταρ μονο σαν ταινια παρωδια βλεπετε,με παρεα κ μπυρες,ωστε να σχολιαζουμε καθε σκηνη και να γελαμε…
Αντιθετως dazed and confused οντως γ@μ@ει…δεν ειναι βεβαια ροκ ταινια ακριβως,οπως οι αλλες,αλλα εχει soundtrack ακρως ‘‘επικινδυνο’’ και οι πρωταγωνιστες ειναι κ ροκαδες,τι αλλο θες…Ειπατε πριν detroit rock city,πο ρε φιλε,αυτο πραγματικα ειναι ροκ ταινια που λυνεσαι και στα γελια…εχω να την ρε γμτ αρκετα χρονια,αλλα τα σπαει…
Almost Famous
School Of Rock
Detroit Rock City
το top-3 χωρις να τις εχω δει ολες.
Το Airheads ειναι καμενο αλλα μας αρεσει!
1.The Wall
2.Detroit Rock City (τρελό γέλιο)
Επίσης δείτε και το Heavy-The story of metal, δοκυμαντέρ του VH1,πολύ καλό.
Απο το poll ψηφιζω Tommy.Κορυφαια κινηματογραφικη μεταφορα του ομωνυμου αριστουργηματος με λαμπρο καστ(Eric Clapton,Tina Turner,Jack Nicholson μεσα και τα σχετικα).
wall αν κ την βαριεμαι…:?
Wall! Την ειχα δει πολυ πολυ μικρη και ηταν απο τις πρωτες μου επαφες με την μουσικη. Δεν θα ξεχασω ποτε την σκηνη που ξυριζει τα φρυδια του, τα κινουμενα σχεδια και την ολη ψυχεδελεια που εβγαζαν… Εννοειτε πως τοτε δεν την ειχα καταλαβει αλλα καποιες σκηνες εχουν χαραχθει στην μνημη μου. Μοναδικη ταινια γεματη ψυχαδελεια και μια κραυγη επαναστασης!!! Ιστορικη!
SOME KIND OF MONSTER
KAI
WALL
[SIZE=“4”]ROCKSTAR [/SIZE] ολη η ταινια ειναι φοβερη…(ειδικα ο πρωταγωνιστης…!!)κ τα τραγουδια που ακουγονται ειναι ολα γαματα!!!
κ γω μικρη την ειχα δει αλλα δεν μ αρεσε:wink: πω πω εκει που ξυριζει τα φρυδια του ειναι…:?
Οκ ψηφιζω school of rock. Αλλα το almost famous ειναι καταπληκτικη ταινια επισης. Θελω επισης να δω το the wall + rockstar.