Ανετα το the Wall!!! Ο,τι και να πεις ειναι πολυυυυυυ λιγο…
Να τα δεις οπωσδηποτε! Το Wall τουλαχιστον απλα δεν υπαρχει!!!
Ανετα το the Wall!!! Ο,τι και να πεις ειναι πολυυυυυυ λιγο…
Να τα δεις οπωσδηποτε! Το Wall τουλαχιστον απλα δεν υπαρχει!!!
+1…
Ωπα, για πείτε τι παίζει με το μούβι αυτο!
Λες και θα ξεπεταχτει ο DeΜaio ειναι …
ξεθαβω…
ειδα χθες το the rocker
απλα τα σπαααααααααααααααααααααααααααααααααει…
κατεβαστε το
ειναι και η μπασιστρια να σου τρεχουν τα σαλια…:D:D:D:D:p:p
Γιατι δεν βαλατε την ταινια των doors βρε παιδια…;
αυτο.
εγώ λέω school of rock γιατί την είχα δει στον κινηματογράφο και είχα καραγουστάρει αλλά και επειδή αγαπάμε τον black.8)
fixed…
Κατα τ’αλλα,και μενα μαρεσει αρκετα το school of rock…8)
ταινιαρα…
επισης στηριζω και heavy metal…:thumbup:
χαχ…'ντάξει δεν είναι και τόσο άθλιος.έχει παίξει και στο high fidelity που είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες.
βέβαια έχει παίξει και στο βαριά ερωτευμένος αλλά τεσπα…
+10000000 και στα δυο:D
ναι μωρε:p πλακα κανω…High fidelity,school of rock oΜορφα,απο κει και μετα,πολυ κουρασελ με τον ιδιο ρολο συνεχεια…
δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα επειδη βαριεμαι να κυτταω 20 σελιδες απλα λεω 2 πραγματα και αν εχει αναφερθει συγχωρεστε με
[SIZE=“2”]dazed and confused[/SIZE]
ροκ ταινια ως feeling και με τρομερη αναπαραστση των 70s
ομορφη,τιμια ταινια για το ποσο ροκ ειναι να εισαι 17 χρονων
και σωστο soundtrack
δειτε το.
Αυτή!
Χωρίς να έχω δει όλες όσες αναφέρονται, θα ψηφίσω Spinal Tap.
Παραφράζοντας κάποιον προλαλήσαντα πάντως, η πιο ροκ ταινία όλων των εποχών είναι το Blues Brothers.
Αυτό το έχει δει κανένας;
to spinal tap ειναι υπερταινιαρα!!! κατα τα αλλα velvet goldmine που ειναι μες στι αγαπημενες μ τανιες, detroit rock city που το ειχα ξεχασει τελειως και θα προσθεσω το προσφατο the boat that rocked που ειναι απιστευτο κ καθε φορα που την βλεπω μ φτιαχνει το κεφι.πολυ καλοι ηθοποιοι,αγγλικη παραγωγη που κανει την διαφορα, σουπερ μουσικες κ ατακες.
THE WALL :respect: αν και δε θα το ελεγα ακριβως ταινια…Eιναι μουσικο φιλμ και το χουν δημιουργησει οι ιδιοι οι Floyd.Εχει ελαχιστους διαλογους,πολλη μουσικη και πολλες εικονες αλληγορικες,συμβολικες.Αν και δεν τα εχω δει ολα απο τη λιστα,θα προσθετα τo pick of destiny εχει πλακα
Η πιό αστεία/διασκεδαστική ήταν σίγουρα το Spinal Tap… Λατρεύω βέβαια κ τον Jack Black κ τα “School of rock” κ “Pick of destiny” π αναφέρθηκαν αλλά δε φτάνουν το spinal tap.
Το “The Wall” ήταν ωραίο από καλλιτεχνικής απόψεως ως σουρεαλιστικό δημιούργημα… Ενδείκνυται βέβαια να’χεις πιει κ τπτ κ να μην το δεις τελείως νηφάλιος
“Detroit rock city” ήταν στην τρέλα της εποχής του, απλά για να το δεις χαζολογώντας λίγο κ να περάσεις καλά.
Το “Velvet Goldmine” ήταν επίσης ταινιάρα κ σου έδειχνε πειστικότατα το κλίμα μιας ολόκληρης σκηνής… Επίσης οι Placebo ήταν ΑΠΑΙΧΤΟΙ στην ταινία. Good stuff
Το “Rock Star” ήταν μάπα κ δεν το άντεξα μέχρι το τέλος, σκυλοβαρέθηκα!
Δεν ξέρω για αγαπημένη… Είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους κ άλλες πιό δραματικές άλλες πιό κωμικές. Να προσθέσω πάντως κ το ντοκυμαντέρ “Until The Light Takes Us” για τη Νορβηγική black metal σκηνή που μου’χε κάνει πολλή εντύπωση