Πληροφοριες καταλογου....περι συγκροτηματων!

Πρόκειται για μια από τις κλασσικές underground thrash μπάντες των 80’s. Ήταν στην metal blade και τους έχει κάνει παραγωγές ο πολύς Bill Metoyer… Thrash / speed φάση με λίγα crossover στοιχεία. Μου θυμίζουν μπάντες όπως οι πρώιμοι Exciter, οι Dark Angel του πρώτου δίσκου και Μetallica του Kill Em All και όλα αυτά με ολίγον από DRI και Anthrax. To χαρακτηριστικό τους είναι η μικρή διάρκεια των κομματιών και τα φωνητικά που μόνο για thrash δεν είναι. Είναι λες και τραγουδάει κανένα παιδάκι. Εμένα να σου πω την αλήθεια δεν μου κάνανε ποτέ ιδιαίτερο κλικ. Η συλλογή Not Dead Yet πιστεύω δίνει μια εικόνα για τα παλιά τους.
Μετά διαλύθηκαν αλλά επανενώθηκαν κάπου στις αρχές του 2000. Το αξιόλογο είναι ότι το άλμπουμ τους “The New Age Of Terror” του 2004 είναι μία αρκετά καλή δουλειά και μάλλον αυτή που ξεχωρίζω, χωρίς όμως να έχω ακούσει το σύνολο των άλμπουμ τους.

Καλησπέρα!!! Ωραίο τόπικ αυτό…Θα ήθελα στοιχεία για τους Dare και παρόμοια συγκροτήματα…Απο τους Dare έχω το Calm before the storm το οποίο το θεωρώ πολύ καλή δουλειά !!! Thanks !!!

Ωρέ αμα κατέχει κανείς, ας μου προτείνει κανέναν δίσκο του Chris Rea. Μόνο το κλασσικό του κομμάτι γνωρίζω. :slight_smile:

Έχει κανείς σας ιδέα για μια μπάντα ονόματι HOLY-ER THAN THOU?

Ψάχνω στο google και δε βρίσκω τπτ :-k

Ισως αμα εψαχνες HOLIER THAN THOU…μια σκεψη κανω:D

Όχι όπως το έγραψα είναι. Τέσπα, θενξ πάντως

Τώρα είδα την ερώτηση. Κατά την άποψή μου είναι ένας καλός κιθαρίστας (ειδικά στη slide), με όμορφη και χαρακτηριστική φωνή, αλλά μέτριος συνθέτης. Δεν τρελλαίνομαι για κανέναν δίσκο του καθώς μου φαίνονται όλοι άνισοι. Πολύ καλά τραγούδια συνδυασμένα με αρκετά μέτριες στιγμές. Γενικά η μουσική του είναι χαλαρωτική και όχι υψηλής έντασης.

Η καλύτερη λύση είναι μάλλον ένα bestάκι. Αν όμως δεν πολυγουστάρεις τις συλλογές (μαζί σου είμαι) τότε τα On the Beach, Road To Hell και Auberge είναι μάλλον τα καλύτερά του.

είπα κ εγώ… ούτε ένας να μην ακούει??? Ευχαριστώ για τις προτάσεις σου, θα τις τσεκάρω ασαπ!

Guys, πειτε μου για τους Kamelot…:-k :-k :-k

Oι Kamelot είναι οι θεούληδες εξ Αμερικής, “αρχηγός” των οποίων είναι ο κιθαρίστας Youngblood. Στα 2 πρώτα album που ήταν πιο πολύ προς τον παραδοσιακό ήχο είχαν τραγουδιστή τον Vanderbilt. Έπειτα πήγε ο τεράστιος Roy Khan (απ τους Conception) και το γύρισαν προς το πιο συμφωνικό power-prog, έβγαλαν δισκάρες και έκαναν και όνομα στο σκληρό ήχο.
Μεγαλύτερη επιτυχία τους ο προτελευταίος τους δίσκος, The Black Halo.

Εδώ άκου την κομματάρα Karma από τον ομότιτλο και αγαπημένο μου δίσκο

Eisai kala ore? Chris Rea kai ta myala sto blender!!!

http://www.youtube.com/watch?v=q8MSAqzf9t8&feature=related

Etc. etc. bariemai na postaro alla…

Thanks so much!!!:smiley: :smiley: :smiley:

Αν μπορουσε καποιος να βοηθησει…ευχαριστω…

Ψαχνω να βρω απεγνωσμενα cd των απιστευτων
MAIL MORHA…:!: :frowning:
Τους ακουσα στην συναυλια μαζι με primordial και επαθα…
Οι ανθρωπιο ειναι απιθανοι…θερω μονο οτι εχουν βγαλει δυο cdαλλα δεν μπορω να τα βρω πουθενα…:frowning: :(…Help please…!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ!!!

Εννοείς αυθεντικά ή mp3 ?

Αυθεντικα τα ηθελα…αλλα οπως βλεπω δεν εχω ελπιδα…:frowning:

Εμ γιατί δεν τα έπαιρνες απ τη συναυλία;

Σε κάποιο μαγαζί στο κέντρο υπάρχουν, αλλά δε θυμάμαι τώρα. Αν ξέρει κανείς να σ πει

Εχω ψαξει Μανο μου!!! σε ευχαριστω παντως!!!
Οσον αφορα για κεινη την μερα της συναυλιας…δεν κραταγα{βλακεια μου} πανω μου χρηματα και το αλλο , οκ πιστευα οτι θα τα βρησκα…εδω δεν τους ξερανε καν:( …και παλι ευχαριστω…:slight_smile:

Μail Morha?Η μανα τους τους ξερει?

:stuck_out_tongue:

Πιστωτικη και αγορα απο το Ιντερνετ.
Θα βρεις και σε πολυ καλυτερες τιμες.

Σε ευχαριστω πολυ Χρηστο μου!!!:smiley: τωρα το ειδα:p