Φιλία άνδρα-γυναίκας

Ναι ρε παιδί μου δεν λέω, απλά είναι η φάση :" στρατόπεδα" και σου την είπε γιατι πιστευει ότι πήγες με το αντίπαλο στρατόπεδο!:wink:

δεκτό φίλη witch γιατί νόμισα πήγες με το μέρος της…:stuck_out_tongue:
αλλά κατάλαβα είσαι μαζί μου…

δεν υπάρχη κολλητηλίκι πάντως μεταξύ αγοριού και κοριτσιού τέλος…

εγω είμαι σπάνια με την μερια των γυναικών!

Ρε νουμερα 23 σελιδες σε μια μερα; Σδααξησαηδαηφθσηθιφηθιηκξσ.

Ισχυει.

Γενικα ανεκαθεν “κολλουσα” φιλικα περισσοτερο με αντρες παρα με γυναικες, χωρις να υπαρχει κατι το ερωτικο απο μερους μου τουλαχιστον. Οταν μιλαμε για φιλια τυπου “κολλητιλικι” ομως με ατομο του αντιθετου φυλου πιστευω οτι ειναι καπως δυσκολο να υπαρξει αλλα οχι απιθανο.

+1.

παραδειγμα

2 συμμαθητες ο Στελιος και ο Νικος. Φιλοι 6 χρονια τωρα. Παιζανε μπαλα και ο Στελιοσ εσπρωξε τον Νικο σε ενα τοιχο καταλαθος. Ο Νικος τσντιζεται και ακουγονται πραγματα του στυλ ‘‘θα τα πουμε στην ταξη’’ κλπ. Ε πλακωθηκανε στο ξυλο, ηρθε διευθυντρια φαγανε μονοημερη γιατι του ενος του ειχε ανοιξει η μυτη του αλλουνου του ειχε γινει μελανί το ματι… τεσπα. Μετα απο 2-3 μερες παλι μαζι βολτα τους εβλεπα…

τι να πει κανεις…

συμφωνώ απολύτως,αν και το ποσοστό μπορεί να είναι και λίγο πιο μικρό…:-k

Πολλά άκουσα πολλά διάβασα πολλά είδαν τα πανέμορφα αμυγδαλωτά μου μάτια.
Ας καταθέσω λοιπόν κι εγώ την άποψή μου

Ανέκαθεν είχα άντρες φίλους και φίλους καλούς και κολλητούς και με κάποιους από αυτούς έχουμε περάσει πολλά μαζί -σχολεία πανεπιστήμια εξετάσεις γλέντια ξενύχτια μεθύσια γάμοι διαζύγια κλπ κλπ κλπ.
Η άποψή μου είναι ότι ναι μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας.
Όταν έχουμε ξεκαθαρίσει τα θέλω μας να πιστεύω μας τα γιατί μας η σχέση αυτή μπορεί να είναι δυνατή και να αντέξει στο χρόνο και έχω ίδια παραδείγματα.
Αν μάλιστα δεν υπάρχει αδελφός αδελφή ξάδελφος ξαδέλφη κοντινής ηλικίας θα έλεγα ότι είναι και επιτακτική ανάγκη να υπάρχει μια τέτοια φιλία για να μαθαίνουμε και το αντίθετο φύλο :wink:
Όμως πολλές φορές τις περισσότερες θα λέγα κ υποβόσκει ερωτική έλξη -αυτή είναι η φύση ρε παιδιά τι να κάνουμε?-υποσυνείδητα και οι δύο σκέφτονται ότι ίσως να μην αξίζει να θυσιάσουν μια εξαιρετική φιλική σχέση στο βωμό ενός αμφίβολου έρωτα.Άλλες φορές πάλι εμείς οι γυναίκες να μην δίνουμε το πράσινο φως -γιατί εμείς το δίνουμε κορίτσια σας το δηλώ υπευθύνως- είτε γιατί ντρεπόμαστε είτε γιατί φοβόμαστε είτε γιατί ο κολλητός μας είναι καπαρωμένος είτε γιατί μας έχει εξομολογηθεί τον ερωτά του για την τάδε κλπ κλπ κλπ.
Το ίδιο όμως μπορεί να συμβαίνει και με τα αγόρια.
Και όταν δεν υπάρχει ερωτική έλξη γιατί πως να δεις ερωτικά τον Κώστα που είστε μαζί απο το νηπιαγωγείο??? όλα ωραία και καλά και άν έχετε μυαλό δεν αφήνετε κανέναν και καμμιά να μπει ανάμεσά σας όταν υπάρχει όμως έρωτας στην μέση τι γίνεται???
Ως μάμμυ σας δηλώ το εξής Αφού το ξεκαθαρίσουμε μέσα μας κοιτάμε στα ίσα τον άλλο και του λέμε τι νιώθουμε τίμια και σταράτα που λέμε και αν είμαστε αποδέκτες μιας τέτοιας κατάστασης στο όνομα της μέχρι τώρα φιλίας μας ξεκαθαρίζουμε την θέση μας και από κοινού καθορίζουμε την πορεία μας…
Χρήσιμες συμβουλές
1.Πολλές φορές αυτό που εμείς δεν βλέπουμε ή συνηθέστερα δεν θέλουμε να δούμε το βλέπουν οι άλλοι για μας.Μήπως η δικιά σας ζηλεύει και ξυνίζει κάθε φορά που αναφέρεται το όνομα της κολλητής σας? Μήπως ο δικός σας μιλάει με τα χειρότερα λόγια για τον παιδικό σας φίλο???
Για σκεφτείτε το αυτό…
2.Μήπως κάτι φιλιά αγκαλιές κλπ κλπ κλπ δεν είναι και τόσο αθώα???
3.Μήπως ρε παιδιά αυτό που ψάχνουμε είναι μπροστά στα μάτια μας και αρνούμαστε να το παραδεχτούμε? για αυτό και δεν στεργιώνουμε σχέση? Πως να την στεργιώσουμε αφού καμμιά δεν είναι σαν την Αννα ή σαν κανείς δεν μας κάνει να νιώθουμε όπως ο Νίκος…
4.Μήπως ο κολλητός/ή κατά περίπτωση δεν βρίσκει κανέναν/καμμιά άξιο/α για μας???
5.Μήπως μιλάτε περισσότερο και για όλα τα θέματα με τον κολλητό/κολλητή σας από ότι με τον δικό/δική σας???Αλήθεια ποιός ξέρει καλύτερα τι κρύβετε στην ψυχή σας στο μυαλό σας στην καρδιάς σας???:wink:

Σας εύχομαι από ψυχής αν νιώθετε έτσι να πάρετε τον κολλητό/κολλητή σας από το χέρι και να ζήσετε τον μεγαλύτερο έρωτα που υπήρξε ποτέ πάνω σε αυτή την γη και άντε να φάμε και κουφέτα και καλά στέφανα και μεις κουμπάροι…

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΛΙΑ

Να είστε καλά

Απ’ την μια, ειμαι καλη φιλη με μια κοπελα απο τα 3 μου (ετη :p) αλλα σε καποιες φασεις της ζωης μας δεν ειμασταν ΚΟΛΛΗΤΕΣ. Αλλα ειναι αληθεια (και οποιος θελει το πιστευει) οτι δεν εχουμε κραξει σε 2ο ατομο η μια την αλλη, οτι δεν εχουμε καταφερει να μαλωσουμε γιατι συνεννοουμαστε και διαφωνιες να εχουμε και ολα τα συναφη(ουτε ανδρες να ειμασταν :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :p) και απο την αλλη ειχα αλλη μια καλη φιλη που την ξερω απο μικρη (απο το σοι κι ολας) και που επισης δεν ειχαμε μαλωσει κι ουτε καποιο διαστημα ειμασταν ΚΟΛΛΗΤΕΣ. Κολλησαμε ομως σ’ ενα σημειο (στο γυμνασιο συγκεκριμενα). Ε, μου κανε τη ζωη κολαση. Πραγματικα η κοπελα ειναι το κατι αλλο. Δε φταιει η φυση μας λοιπον… η μαλακια στον εγκεφαλο του καθενα φταιει, ο τροπος που μεγαλωσε κτλ.
Ειναι πολλες οι περιπτωσεις απλα μιλαμε παντα ως προς την πλειοψηφια και μερικες φορες προκαταβαλουμε τους εαυτους μας.

Πολύ ωραία τα έγραψες Μάμμυ :wink:

[SIZE=“1”]Με εξαίρεση αυτό το σημείο για τα κουφέτα, χιχιχι[/SIZE] :stuck_out_tongue:

1)Θα το παλέψω

2)Φτού σου:p

Ξέρω άτομα που έχουν σύντροφο και ταυτόχρονα ισχυρές φιλίες με άτομα από το άλλο φύλο…

συμφωνώ με Rock and roses.

Το δύσκολο είναι να υπάρξει πραγματική φιλία γενικά (άσχετα από το φύλο) και ειδικότερα φιλία που θα στηρίζεται σε κοινές εμπειρίες από την παιδική ηλικία. Αν υπάρξει τέτοια φιλία ακόμα και αν είναι μεταξύ άνδρα/γυναίκας είναι πολύ δύσκολο να αναπτυχθεί το ερωτικό στοιχείο (εκτός και αν σας φαίνεται φυσιολογικό να νιώθεις ερωτική έλξη για μέλη της οικογένειας σου ας πούμε). Αλλά εκείνο που μερικοί δεν καταλαβαίνετε είναι ότι η ερωτική έλξη δεν ακυρώνει μια φιλία όπως σωστά είπε η rock and roses και η Lena νομίζω. Η αδιαφορία μόνο καταστρέφει μια φιλία.

Τώρα για το αν είναι δυνατόν να υπάρξει φιλία μεταξύ γυναικών δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι είναι πολύ πιο εύκολο να υπάρξει πραγματική φιλία μεταξύ άνδρα/γυναίκας.
Και καλό είναι όσοι διαφωνείτε να έχετε και πρωσικά παραδείγματα και όχι του στυλ “εγώ ήξερα δυο παιδιά που ήταν κολλητοί και μάλωσαν για γκόμενα” ξέρω γω.

+11111

για μενα υπαρχει φιλια μεταξυ αντρα και γυναικας αλλα ποτε δεν θα γινει η ΦΙΛΙΑ που εχω με τον καλυτερο φιλο μου απο το στρατο πχ…υπαρχει με την προυποθεση ο αντρας να μην ειναι λιγουρης και να ειναι ευχαριστημενος απο την ερωτικη του ζωη !!επισης οταν αυτη η φιλια προχωρησει με τα χρονια και οι δυο κανουν σχεση (οχι μεταξυ τους:lol: ) εκει μπαινουν αλλα μετρα και σταθμα ,δηλαδη κατα ποσο θα εχουν τον χρονο και την ελευθερια να ειναι φιλαρακια οπωσ παλια.

Thanks για τη συμβουλη ρε Angmar, εν μερει το να σκεφτεται καποιος ετσι, να κλειστει δηλαδη στο καβουκι του γτια να μην πληγωθει εχει μια λογικη.Αλλα οταν ζεις ειναι φυσιολογικο και να αγαπας και να εμπιστευεσαι .Ρισκαρεις μεν γιατι ποτε δεν ξερεις αν ο αλλος το αξιζει πραγματικα αλλα παντα θελεις καποιον διπλα σου να σε στηριζει.Ειτε ειναι γονεις, ειτε φιλοι!:wink:

Γιατι εσεις δεν θαβετε ανδρες?Μην πεις οχι!Δεν γινεται οοοοολοι πια σ’αυτο το συμπαν να παιρνεστε αγκαλιτσες!:stuck_out_tongue: Μερικες φορες, οπως παρουσιαζετε το φυλο σας, μου θυμιζετε τα αρκουδακια της αγαπης!:stuck_out_tongue:
Για να ειμαι ομως περισσοτερο ειλικρινης, αμα καποια δεν την συμπαθουμε ή υπαρχει κοντρα (ξερετε) , δεν θελετε να μας ακουσετε… Δηλαδη και ο χειροτερος γκομενος να εισαι λιγοτερα ακους!:lol:

Φιλη εννοειται!Οχι οτι δεν αγαπουμε και τον γκομενο αλλα παιζουν και τα χρονια ρολο και οι εμπειριες που υπαρχουν μεταξυ φιλεναδων:roll: Δεν γινεται να διαγραψουμε μια πορεια για τον γκομενο!:wink:
Αρα παλι βλακειες λες!:stuck_out_tongue:

Γιατι?Η κοπελα δεν θα το καταλαβει αν ο γκομενος της θελησει να δωσει προτεραιοτητα στον φιλο του?Σε πληροφορω πως το θεωρω απολυτα φυσιολογικο να θελει να βλεπει περισσοτερο τον φιλο του απο μενα (για να δειτε οτι αποτελω εξαιρεση!8) :stuck_out_tongue: ) αρκει να υπαρχει μια ισορροπια!
Επισης, αν εγω θελω να δωσω προτεραιοτητα στον γκομενο για καποιο λογο, η γυναικα φιλη θα το καταλαβει.(Και ναι μιλαω παντα για μενα γιατι δεν εχω αλλα παραδειγματα!)

Πως το εννοεις αυτο?Σωματικα ή συναισθηματικα? Παιρνω το πρωτο γιατι το δευτερο δεν υπαρχει. Μια χαρα μπορειτε χωρις γυναικα!Απλα μια αντιφαση… συχνα δεν λετε (και λεγεται γενικως) οτι οι γυναικες ειναι πιο συναισθηματικα οντα?Αμα ειναι, τοτε πως μπορουν να ειναι αυταρκεις και να μπορουν διχως φιλες και γκομενο?

Περιμενω απαντηση monte.8)

Soulthorn,αν βγάλεις βιβλίο για αγάπες και έρωτες θα γινει παγκόσμιο best seller…:lol: :stuck_out_tongue:

Θα το παρει πολυς κοσμος και μεσα σ’αυτον και εσυ!

Παραδεξου το επιτελους, με θαυμαζεις!8) :stuck_out_tongue:

8O 8O :stuck_out_tongue:

Το wretch είσαι θυλικό? Και ακούς κάιους και άισις? ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ.

Eισαι βλακας!Το σωστο θα ηταν:

Το wretch είσαι θυληκό?Θα ερθεις στο παρτυ!!!