Φιλία άνδρα-γυναίκας

Είναι πχιο τρου από το να ξεμαλλίαζεσαι. :stuck_out_tongue:
(ναι το έχω δεί…)

Βασικα ειναι ρομπα να τσακωνεσαι για γυναικα!

βασικά είναι πιο ρόμπα να χάνεις όμως…

ακομα πιο ρομπα ειναι αυτο που χανεις να ειναι φαγητο!

Ρόμπα είναι να φευγει η τύπισσα με έναν τρίτο! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ρομπα ειναι να σου παρουν και το φαγητο μαζι.
Εκει ειναι ολοκληρωτικη ηττα και πας για φουντο στα πανω κατω νερα της Χαλκιδας

μαλάκα τόλκι πείνασα

Ε Παρασκευη θα σας παω για φαγητο σε μαγαζαρα μετα το παρτυ και μετα θα μου παιρνετε ολοι πιπα

Πονηρουληδες…

i dig you man

δεν υπάρχει φιλία, πάντα θα υπάρχει ή έστω ξαφνικά σε κάποια στιγμή θα βγει…πάντως 2-3 φίλες που έχω δεν τις βλέπω ερωτικά γιατί είναι κοπέλες κολλητών μου…
το θέμα είναι το αγόρι ή το κορίτσι γυρίζει πιο συχνά την φιλία σε έρωτα??:-k

αυτό είναι υποτόπικ :stuck_out_tongue:

ντραμτεκ εισαι θεός που έκανες δεύτερο υποτόπικ

ο άντρας γιατί χωρίς γυναίκα δεν την παλεύει. οι γυναίκες είναι αυτάρκεις. γιαυτό κ ζουν χωρίς φίλες

λες να τις έχουμε ανάγκη περισσότερο φίλε μοντε??κακό αυτό…θα σταματήσω να γουστάρω κοπέλες που με βλέπουν σαν φίλο…θα γλυτώσω από κάποιες χυλόπιτες(φιλικές):lol: :lol: :lol:

πάντως είναι ένα θέμα αυτό για πείτε και άλλοι-άλλες γνώμες??

Πότε προλάβατε να το ΄κανετε 22 σελίδες το θέμα…;

Έχω κάμποσες φορές ακούσει και το αντίθετο…

ότι δλδ ο άντρας δεν την παλεύει και ΜΕ γυναίκα? ναι συμβαίνει καμιά φορά…

Ναι συμβαίνει αλλά οχι ρε δεν εννοούσα αυτό…Έχω ακούσει από πολλές να μην την παλεύουν μόνες…

Πυραμίδα, θα έρθεις. Έστω και για λίγο. Τάδε έφη το φονικό κουνέλι.

Ον τόπικ: Για τη φιλία και τον έρωτα μεταξύ των φύλων έγραψα. Για τη φιλία σκέτο, μεταξύ του ιδίου φύλου, καλό είναι να μην εγκλωβιζόμαστε με στερεότυπα γενικά. Υπάρχουν αρκετοί άντρες που και θα κουτσομπολέψουν, και θα την κάνουν πισώπλατα και, και. Και ναι, έχω δει γυναικείες φιλίες που διαρκούν.

Αλλά δεν ήταν πολλές. Και αυτό το πράγμα, αυτό που θα γράψω τώρα, μόνο σε γυναίκες το έχω δει ρε γαμώτο. Μόνο.

Να είναι δυο κοπέλες μέχρι πριν λίγο κολλητές όσο δε πάει, και να τις βλέπεις να εκθειάζουν η μία την άλλη, πόσο αγαπιώνται και άλλα τέτοια γλυκανάλατα… μέχρι που κάτι γίνεται και τσουπ, αυτό ήταν. Δεν ξαναμιλάνε η μία στην άλλη! Ποτέ όμως! Και το έχω δει πάρα πολλές φορές αυτό, και μόνο σε γυναίκες…

Σόρρυ Πυραμίδα :roll:

Εγω πιστευω λοιπον πως ανετα μπορει να υπαρξει φιλια μεταξυ των 2 φυλων.Ειναι βασικα μια καλη ευκαιρια και για τους 2 να δουνε συμπεριφορες του φυλου εξω απο μια σχεση.Κοινως,μαθαινεις πολλα για το πως σκεφτεται το"αντιπαλον δεος",σε περιπτωσεις φυσικα που υπαρχει ανιδιοτελης φιλια και οχι μπασταρδεμα με ερωτικες υποβοσκουσες τασεις.Απλα συνηθως λογω διαφορετικης ιδιοσυγκρασιας δεν ειναι δυνατο το κολλητιλικι πιστευω.Παντως προσωπικα ειμαι υπερ της ποιοτητας εναντι της ποσοτητας.Δηλαδη μια-δυο φιλες μου ειναι υπεραρκετες…

εδώ η πρώην μου τσαντίστηκε που βγήκα με τις φίλες της που ήταν και μαλωμένες…
αλλά και είναι και με άλλον …#-o #-o #-o #-o

Αυτό είναι άλλο!

witch είσαι κοριτσάκι τι θαλεγες…:stuck_out_tongue:
είναι και δικές μου φίλες…