Φιλία άνδρα-γυναίκας

love forum

κορίτσια θα έρθετε στο πάρτυ μας? πείτε ! κορψετ?

με σκλαβωνεις

Κορψετ θα ερθει στο παρτυ τον πισινο της κατω να χτυπαει:!: :!: :!:

εννοείται

o μαι γκοντ.ε όχι δε θα χτυπάω τον πισινό μου…το πολύ πολύ να χτυπάω το κεφάλι μου

Θα ερθεις λατρεια ε? :oops:

ρε μην το μαματε το τοπικ

μαμυ περιμένουμε απαντήσεις … :-k :-k

Aν παίξει Bolt Thrower και μονο,τότε θα ερθει…:lol:

Αχ νταβιντιαν με καταλαβαίνεις…

μπραδερ τολκι θα ερθω…με ταπεράκια…:slight_smile:

Αμφβάλω αν υπάρχει τότε έστω και στοιχιώδης καθαρήγ φιλία μεταξύ αντρών,άλλωστε έχω δεί άπειρες φορές τύπους που ήταν κολλητοί να πλακώνονται για κάποια κοπέλα,ήγια ακόμη ποιο χαζούς λόγους.

Η απάντηση δεν είναι απλή και δεν είναι θέμα ρομαντισμού,δλδ αν είχα κάτι σοβαρό με κάποια δεν θα έβρισκά έτσι απλά την απάντηση μεταξύ φίλου και φιλενάδας…εκτός πια και αν κάποιος βλέπει τόσο επιπόλαια μια σχέση που το έχει ήδη σίγουρο απο την αρχή ότι θα έχει ένα τέλος και δεν πρόκειται να κάνει θυσίες για αυτή τη σχέση…

Και ο πυραμίδας θα διαφωνεί μέχρι να δεί και κανά επιχήρημα…

Αυτη ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα :wink:

Τόσες φορές που το έχω δεί δεν θα το έλεγα εξαίρεση:wink: και δεν είναι μόνο αυτό,α ςμην μιλήσω για πισωμαχεριές κολλητού ενός φίλου που είχα στη φιλενάδα του επειδή εκείνος τη γούσταρε.Και όχι,αμφιβάλω αν τέτοια πράγματα είναι η εξαίρεση.Απλά για τους άντρες συνήθως υπάρχει η δικαιολογία του τύπου ‘εκείνη φταίει που μαλώσανε’,λές δεν έχουν μυαλό και δεν μπορούν να κρατήσουν τη κάψα τους…

Σορρυ αλλά αυτό δεν είναι χαζός λόγος…αιδίου θριξ…

Σοβαρός μη σοβαρός λόγος,αν ήταν τόοοοσο ψηλά η φιλία τους τότε θα βρίσκανε λύση:wink:

κορψέτ είσαι πολύ μεγάλη. πρέπει να έρθεις στο πάρτυ. για να μιλήσεις με πυραμιδούλη.

πυραμιδούλη θα έρθεις?

τουλάχιστον αυτοί πλακώνονται , δεν σκάβουν ύπουλα ό ένας το λάκο του αλλουνου!:stuck_out_tongue:

Το κορπσετ και το πυραμίδα μιλάνε πολύ:D

Εγώ λόγω κάποιων υποχρεόσεων που μου είπανε πριν λίγο μάλλον δεν θα μπορέσω να έρθω:(

Εδιτ για απο πάνω ποστ:δλδ το να δέρνεις κάποιον είναι καλύερο απο το να τον συκοφαντείς?Χμμμμμμμμμ…

Κριμα ρε…Και θα εφερνα ταπες με ποκεμον να παιχτσουμε :frowning:

αστα αυτά. θα έχεις υποχρεώσεις ΟΛΟ το βράδυ? τι φίλος είσαι? δίκιο έχεις τελικά : και οι φίλοι σε καρφώνουν πισώπλατα

ειναι πιο αντρίκιο! χαχαχαχαχαχα:p :lol: :lol: :lol: