Η οποία απάντηση είναι?
Και μιλάμε για γκόμενα ή φιλενάδα?
Η οποία απάντηση είναι?
Και μιλάμε για γκόμενα ή φιλενάδα?
και μετά απορείς που λέω για φουσκάλες…#-o #-o #-o
Καλά,οκ,γράφε εσύ ότι θές,και σου αφήνω πεδίο ελεύθερο…
οκ σόρυ. η απάντηση είναι
42
Κι επισης, τις περιπτωσεις που ο αντρας θα θελησει να δωσει προτεραιοτητα στη γκομενα για καποιον λογο, ο αντρας φιλος θα το καταλαβει.
Παντως να ξεκαθαρισω οτι απο τις φιλες μου δεν εχω κανενα προβλημα. Μια χαρα συμπεριφερονται σε αντρα φιλο.
σε σπιτικό φύλλο?
Aπλό , Γκόμενος χαχαχαχα! Αν ο φίλος είναι πραγματικός φίλος και δεν είναι κακός και ζηλιαρης θα καταλάβει , όπως θα καταλάβεις κι εσύ όταν θα έρθει η σειρά σου!
Με τον φίλο τα λές όλα δεν τα κάνεις όλα! χαχαχα! Κι εκτος αυτού, αν δεν είσαι με τον γκόμενο, τι θα έχεις να συζητήσεις με τον φίλο σου… χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
@λεδ: ειναι η δευτερη φορα που συμφωνούμε , αρχίζω και ανησυχώ!
Νομίζω ότι ναι είναι δυνατή η φιλία αναμέσα σε άντρες και γυναίκες,ειδικά αν και τα 2 μέρη παίξουν σωστά το παιχνίδι.Φυσικά στην αρχή ειδικά θα υποβόσκει το ερωτικό,δε νομίζω ότι γίνεται να αποφευχθεί αυτό,δεδομένου ότι αμφότεροι αναπληρωνουμε ένα μέρος της ανάγκης για τρυφερότητα από το άλλο φύλλο μέσω αυτής της σχέσης (ελλείψη κανονικού συντροφου)…
μπάι μπάι είναι η απάντηση
χαχααχχαχαχαχαχααχχαχαχα
ρε αυτο που λετε οτι δεν υπαρχει φιλια μεταξυ κοριτσιων πραγματικα δεν ισχυει ομως…
πόσο είπαμε ότι είσαι Ράνια? υπομονή…
Την απάντηση που δε σου έδωσε ο Mοντε… σου την έδωσε ο Λεντ…!! (έμμεσα αλλά με σαφήνεια), και πριν πεις bye.
Και για να μη νομίζεις πως σε ειρωνεύομαι και εγώ…(αν είναι ποτέ δυνατόν) η απάντηση λοιπόν για τον άντρα στο ερώτημα “φίλος ή γκόμενα?” είναι φίλος. Αυτή ήταν Η απάντηση.
οι γνώστες ξέρουν τι σημαίνει η απάντηση
με αυτη τη λογικη δεν υπαρχει φιλια ως τα 20 ξερω γω ή παραπανω. Σορρυ αλλα εμενα δεν μου στεκει αυτο. :-s
Ενωει οτι αλλιως αντιλαμβανεσαι την φιλια στα 15,αλλιως στα 20,αλλιως στα 25 και ου το καθεξης
Βασικα μιλαει με τη λογικη οτι αρκετες φιλιες δοκιμαζονται μέχρι και ειδικα οταν τελειωσεις το σχολειο, πραγμα που ισχυει. Αυτο καταλαβα δηλαδη.
ναι όλα αυτά εννοώ.και επίσης εννοώ ότι καθαρή φιλία μεταξύ γυναικών είναι ΠΟΛΥ ζόρικο να υπάρξει.
αλλά ο πυραμίδας διαφωνεί.
κι εγω. Βασικα ειναι σωστα τα προγεγραφεντα ( ) οτι αλλιως ειναι κατα τη διαρκεια και μετα το σχολειο…
αλλα γιατι να μην υπαρξει δηλαδη…
agreed