πυραμιδούλη μόλις βγεις από την ρομαντική φουσκάλα σου να μας ειδοποιήσεις για να σου κάνουμε ένα πάρτυ
Ρομαντικός θα ήμουνα αν έλεγα ότι οι άνθρωποι είναι όλοι καλοί ή έχουν έστω καλές προθέσεις.Δεν είπα κάτι τέτοιο,απλά διαφώνισα στο ότι η ζήλια είναι κυρίως χαρακτηριστικό των γυναικών.Άσε που δεν είμαι σε διάθεση να διαβάζω ειρωνίες:wink:
σκασε γερο
ξέρεις πόσο σε αγαπώ. αποκλείεται να σε ειρωνευόμουν. το είπα με μια διάθεση “ταπ ταπ” στο κεφάλι.
Εκπλήσσομαι που επιτέλους συμφωνώ με monte!! Έχεις δίκιο αγόρι μου.
Ον τόπικ: εγώ πειράζει που έχω μόνο άντρες φίλους ή πρέπει να το κοιτάξω;:-s
να άλλη μια χρησιμότητα των ανδρών :
είμαστε ΚΑΙ φίλοι. αν δεν υπήρχαμε, θα μιλάγατε μόνο στην μάνα σας ή/και την αδερφή σας.
Μαρία πότε ακριβώς έχουμε διαφωνήσει?
whatever:roll:
Τελικά ο Jerry ποιος είναι?:-s
σε πειράζω… βρε!!
Κ δεν είναι πως είστε και φίλοι, απλά είστε περισσότερο ειλικρινείς στις φιλίες σας απ’ ότι είναι οι γυναίκες…
Ποια στατιστική το λέει αυτό?:roll:
η ζωή φίλε πυραμίδα, η ζωή το λέει…
Tης ζωης!
Συγκλονιστικό:roll:
Εδιτ:το ότι κρίνετε τη ζωή σας υποκειμενικά,δεν σας λέει ότι ίσως,λέω ίσως,κάνετε λάθος?
ενώ διαφορετικά θα μπορούσαμε να κρίνουμε την ζωή[SIZE=“2”] μας,[/SIZE] [SIZE=“3”]αντικειμενικά ?[/SIZE]8O 8O 8O 8O
Γιατί όμως δεν βλέπω κάποιον να συμφωνεί με την δική σου αντικειμενική αποψη?
Δεν κάνουμε Λάθος είμαστε ΑΣΦΑΛΤΟΙ!!!
Μοα,τι θα έπρεπε να συμφωνεί η πλειοψηφεία μαζί μου για να υποστηρίζω κάποια άποψη?
Όπως το βλέπω εγώ,επειδή ο καθένας έχει τις δικές του εμπιρίες και προκαταλήψεις,ώστε αν τα βλέπανε αλλιώς τα πράγματα θα έπρεπε να βάλουν τον εαυτούλη τους πολύ χαμηλότερα απο εκεί που τον έχουν και να τον κρίνουνε σκληρότερα.
Δεν λέω ότι εγώ είμαι σωστός στις σχέσεις μου,αλλά αν αυτά που διαβάζω εδώ και κάτι σελίδες θεωρούνται λογικά,τότε τι να πώ,τα παρατάω…
πυραμιδούλη αν πάντα πόύμε ότι “κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός” κτλ, γαμάμε τις πιο καλές συζητήσεις.
ελάτε, πείτε κ άλλα.
βασικά αναρωτιέμαι η μάμυ τι έχει να πει για τις φιλίες των γυναικών…
μάμυ άσε τα μελομακάρονα κ απάντησε
ΥΓ : έχω φίλες κ είναι φοβερές. τις γυναίκες που θα σου φερθούν άσχημα τις θάβουν χειρότερα από τους άνδρες. ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
:respect:
Ειναι το πιο ακομπλεξαριστο πλασμα του πλανητη!
Οι γυναικες μεταξυ τους κανουν συνηθως ΚΑΚΕΣ φιλιες. Περαν του οτι πολλες φορες ειναι υποκριτριες και μπροστα στην φιλη τους δειχνουν οτι την αγαπανε οπως ο Μοντε την ΑΕΚ ενω απο πισω την βριζουν οπως εγω την ΑΕΚ, ειναι ανειλικρινεις για τον απλουστατο λογο οτι προσπαθουν να πουλησουν καλοσυνη κι αφοσιωση. Εχω δει πολλες, δυστυχως, γνωστες μου να χαϊδευουν τ’αυτια (μεταφορικα μονο γαμωτο) των κολλητων τους και να μην τους λενε την αληθεια καταμουτρα μονο και μονο για να το παιξουν “οι καλυτερες φιλες”.
βασικά η διαφορά είναι η εξής
στην απορία “γκόμενα ή φίλος” ο άντρας δεν σκέφτεται την απάντηση
στην απορία “γκόμενος ή φίλη” η κοπέλα θα πει “μου δίνεις 5’ να απαντήσω?”
ζεπ όταν είσαι καλός, κεντάς…χαχα