δεν νομιζω οτι γινεται να υπαρξει αληθινη και στενη φιλια μεταξυ αντρα και γυναικας. Παντα θα παιζει και το αλλο στην μεση. Εκτος εαν μιλαμε για περιπτωσεις που τα 2 ατομα συναντιωνται ξερω γω μια φορα το μηνα.
Αλλο αυτο. Αλλα στενη φιλια, δλδ, καθημερινη επαφη κτλ, δεν νομιζω οτι μπορει να υπαρξει. Εγω τουλαχιστον με οσες και καλα το παιξαμε φιλαρακια καταληξαμε στο κρεβατι.
για μενα μιλαω φυσικα. Μπορει καποιοι αλλοι να εχουν αλλες εμπειριες. Ειναι και θεμα χαρακτηρα πιστευω.
Μια συμβουλη, εστω και κυνικη. Σε θεματα που θεωρεις σημαντικα, μην εμπιστευεσαι ποτε κανεναν.
Το ερωτικό πάντα θα υποβόσκει αν σου αρέσει εμφανισιακά η άλλη. Πολλές φορές ακόμα και αυτή η προϋπόθεση είναι περιττή.
Βέβαια, μπορεί να περνάς καλά μαζί της και να μην σε πειράζει που δεν κάνεις κάτι μαζί της ερωτικά. Ας πούμε γιατί μπορεί να έχεις άλλη σχέση…
Ναι ισχύει!! Γενικά η φιλία γυναίκας με γυναίκα είναι αδύνατον να υπάρξει για τη συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών. Λυκοφιλίες γαρ.
[SPOILER]¶ντε, πολλές λαλακίες είπα. Αν είχα μια ωραία φίλη και δε με συγκράταγε κάτι άλλο (πχ έχει γκόμενο ή έχω γκόμενα ή οτιδήποτε άλλο τέλος πάντων) ένας φιλικός δε θα με χάλαγε.
Α και μια συμβουλή, αν γουστάρετε ποτέ κάποια, μην μπείτε στην friend list. Κάντε γρήγορα την κίνηση αλλιώς καήκατε μπάμιες. :lol: [/SPOILER]
xixi!Για σενα το φτιαξε η Μαμμυ!
Aυτον οσο παει και τον αγαπαω περισσοτερο.Η μονη ενσταση ειναι στο μπουτι.Βυζι και παλι βυζι!
Μερικές φορές οι λέξεις και το εύρος που έχουν φτάνουν να χτίσουν την ίδια την πραγματικότητα γύρω μας. Για παράδειγμα, οι Εσκιμώοι με το χιόνι.
Όταν λοιπόν υπάρχει μόνο η λέξη “φιλία” απο τη μία και μόνο η λέξη “έρωτας” απο την άλλη, υπάρχει μια τάση να τα βλέπουμε αυτά τα δύο λες και αλληλοαποκλείονται - που δεν θα πρεπε. Στην ουσία είναι ένα συνεχές, μια ευθεία γραμμή, στη μία άκρη του οποίου υπάρχει η “σκέτη” φιλία, και στην άλλη άκρη ο “καθαρός” έρωτας. Και με πολλές στάσεις στο ενδιάμεσο.
Μια σχέση με ισχυρές δόσεις φιλίας μέσα της είναι σαν εκείνο το έξτρα υλικό που νοστιμίζει το φαί. Χωρίς αλάτι πολλά φαγητά είναι άγευστα. Ενώ με το αλατοπίπερο (βλέπε “φιλία και επικοινωνία”), συχνά έχουν μεγαλύτερο βάθος.
Το αν θα υπάρχει μόνο φιλία ανάμεσα σε 2 ή όχι εξαρτάται καθαρά απο το πόση ερωτική έλξη μπορεί να υπάρχει ανάμεσα τους - και αυτή δε την καθορίζει ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος. Μερικές φορές έρχεται απο την πίσω πόρτα, μερικές όχι. Μερικές αργεί πολύ να έρθει, άλλες απλά δεν υπάρχει, και άλλες είναι εκεί απο την αρχή.
Τέλος, φιλία ή έρωτας, είτε στη μία είτε στην άλλη περίπτωση, ας υπάρχει καλή επικοινωνία, αυτό λέω εγώ. Επικοινωνία, σε λεκτικό ή/και σε σωματικό επίπεδο
Απλη φιλια, ναι μπορει να υπαρξει. Κολλητιλικια δε το νομιζω. Ολο και καπως θα χαλασει μια φιλια… οχι μονο απο ελξη… μην ξεχναμε πως αντρες και γυναικες διαφερουν και σ’ ενδιαφεροντα και σε πολλες μικρες λεπτομερειες. Μπορει ο αλλος να βαρεθει ξερω γω.
Βεβαια παντα θα υπαρχουν και αγορια που δεν βλεπεις ερωτικα και που μπορεις να δεις φιλικα. Αυτοι που σε αποθουν για τον αλφα η βητα λογο δε σημαινει πως θα σ’ αποθησουν και στον φιλικο τομεα.
Κολλητο ειχα κι εγω αλλα προτιμισε ν’ ακουσει την γκομενα του που του λεγε οτι του την επεφτα κτλ κτλ… ε δεν εκανε κανεις προσπαθεια να ξανακολλησουμε. Και τωρα που το βλεπω δεν ηταν τοσο τραγικο οσο μου φαινοταν αρχικα.
Με έχετε καλύψει…
Αν αυτό πιστεύεις εσύ για το φύλο σου τι να πώ:roll: εδώ εγώ που είμαι άντρας και το διαβάζω και το θεωρώ…βασικά καλύτερα να μην δώσω λέξη.Επειδή όμως η λέξη γυναίκες περιλαμβάνει απο τη μητέρα μου και την αδερφή μου,συγγενείς,φίλες,πρώην φιλενάδες,μέχρι εντελώς άσχετα άτομα,σε παρακαλώ αν θές πάρτο πίσω:wink: Όπως υπάρχουν γυναίκες που έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά σε μεγάλο βαθμό,έτσι υπάρχουν και άλλες που έχουν ελάχιστα αυτά τα στοιχεία αν όχι καθόλου.Το ίδιο για τους άντρες,άλλο που για τους άντρες σε αυτού του είδους την κοινωνία που ζούμε υπάρχουν 1000 και βάλε δικαιολογίες για όταν ζηλεύουν και επιδυκνίουν κακία.Τώρα το ότι κάποιοι άνθρωποι ουστάρουν να πιστεύουν τέτοια στερεότυπα και να δέχοντε τέτοιους ρόλους,αυτό είναι άλλου παπά το ευαγγέλιο…
Δεν μπορώ να καταλάβω ρε συ Πυραμίδα γιατι παρεξηγέσαι? Γιατι τα αναγάγεις όλα σε προσωπικό επίπεδο και τα αντιπαραβάλλεις με προσωπικά σου παραδείγματα? Αν είναι δυνατόν!#-o
Πήγαινα σε μια σχολή όπου υπήρχαν 146 γυναικες αν 6μηνο! και όχι μόνο. Αρά καταλαβαινεις από που βγάζω τα συμπεράσματα μου κι αν είναι ασφαλή! Ειπα Αν πρόσεξες ότι το έχουμε στην Φυση μας , το αν θα το εκδηλώσουμε ειναι καθαρά θέμα του χαρακτήρα μας και των αξιών που έχουμε απο το σπίτι μας!
Κι εγω μπορεί για κάποιους να είμαι Αγια και για άλλους Ο σατανάς με μαυρα!
Ειδες? και πάλι γυναίκα την έκανε την ΒρωμοΔουλεια!:lol: :lol:
Παρεξηγιέμαι επειδή μου την δίνουνε απίστευτα κάτι τέτοια…τι θα πεί το έχετε στη φύση σας???Δλδ τι νομίζεις,στους άντρες δεν παίζουν αυτά???Δεν είναι θέμα φύλου αλλά ατόμου,ίσως και κοινωνικό,αλλά δεν δέχομαι ότι είναι φυσικό χαρακτηριστικό των γυναικών.
Και πρωσοπικά παραδείγματα αναφέρω επειδή αυτά έχω,άλλωστε και εσύ αναφέρθηκες σε προσωπικές εμπιρίες…
O Pyramid παιζει ειναι συγγενης του Τζερυ Σπρινγκερ…ανδρας φεμινιστης!
Δεν σου ζητήσε κανείς να ασπαστείς την άποψή μου, αυτή είναι και σίγουρα υπάρχουν πολλόι που την συμμερίζονται! χαχαχα
:p:p:p
Jerry who?:-s
Δεν ξέρεις τον Σπρίνγκερ?:-k
Κάτι μου λέει αλλά μου διαφεύγει τώρα…
Βασικα τωρα που το σκεφτομαι θυμαμαι μια αθανατη φιλια μεταξυ ενος αντρα και μιας γυναικας,που δεν υπηρχε τιποτα ερωτικο μαλιστα η γυναικα ειχε και γκομενο.
ο αντρας ηταν γκει.Αλλα αυτο δεν εχει σχεση ετσι?
λολ
προσωπικα πιστευω οτι μπορει να υπαρξει φιλια, αλλα οχι αγνη αγνη. Σιγουρα καποιος απο τους 2, [τις περισσοτερες φορες ο αντρας(παραδεχτειτε το αληθεια ειναι)] οοοοολο και κατι ψιλα θα νιωθει. Ειναι σπανιο να υπαρχουν φιλιες αναμεσα σε αγορια και κοριτσια χωρις καποια πλευρα να ψιλογουσταρει εστω τον αλλον.
Οποιος πει το αντιθετο ειναι λαθος και να το ξερει. Οπως ειπα και πριν ειναι πολυ σπανιο να μην υπαρχουν καποια περαιτερω αισθηματα.
ταδε εφη Ρανια
Ρανια θες να κανουμε σεκς?