Φιλία άνδρα-γυναίκας

Μπορει να υπαρξει φιλια αλλα αν η φιλη ειναι πολυ ωραια τοτε καποια στιγμη θα εξελιχθει σε ερωτα.Μου εχει τυχει γι αυτο το λεω.Και μαλιστα τις φιλες τις ερωτευεσαι περισσοτερο απο τις αλλες.

Σωστός ο Ολιβα…

Κωλοζωή ρε γμτ…

παντως πιστευω με την κοπελα σου πρεπει να εισαι φιλος πανω απ ολα, δηλαδη να εχεις τη δυνατοτητα να μιλησεις για ο,τι μιλας και με τους αντρες φιλους σου(νταξει τωρα αν λες ολη την ωρα για μπαλα και τα συναφη… αποφυγε το καλυτερα αν ειναι αδαης).αλλιως ποιο το νοημα αν φοβασαι να επικοινωνησεις και σκεφτεσαι πως θα της φανει κατι που θα πεις? τωρα για να απαντησω και στο ερωτημα νομιζω πως εφοσον υπαρχουν κοινα ενδιαφεροντα μπορει να υπαρξει φιλια χωρις ερωτικο στοιχειο. η ελλειψη κοινων ενδιαφεροντων μαλλον ειναι ο λογος που αυτες οι φιλιες ειναι σπανιες

Δεν βλέπω να φέρνεις αντιρήσεις για το θέμα του γάμου, οπότε θεωρώ δεδομένο ότι παντρευτήκαμε.:stuck_out_tongue:

[quote="“freedomofrock,post:242,topic:4984”]

Σωστός ο Ολιβα…

Κωλοζωή ρε γμτ…[/QUOTE]

Και αυτό γίνεται γιατί τοις ξέρεις ήδη καλά και δεν ανακαλύπτεις καινούρια πράματα συνεχώς …

Αχχχχχχχχχχ …

Guardian προδόθηκες… χαχαχαχαχααχ

To οτι το προσπερασα απλα δε παιζει δλδ; :stuck_out_tongue:
Μη με παρεξηγεις εχω προηγουμενα με τον γαμο :stuck_out_tongue:

διαζυγιο;

No comment! (ετσι για να λεμε οτι γραφτηκε κατι εδω περα. λολ. ) :wink: :stuck_out_tongue:

:oops: :oops: :oops: :oops:

Πες ναι για να μη σου κηρυξει και σε εσενα πολεμο… :lol: :stuck_out_tongue:

ΟΥΜ. Το κσέρω ότι λες πσέμματα. :cry:

σεναριο επιστημονικης φαντασιας για μενα . δεν γινεται να γηνουν φιλοι ενας ανδρας με μια γυναικα με τιποτα.[-X [-X [-X [-X

αν και εχω “φιλες” αλλα δεν ειναι ΦΙΛΕΣουτε εγω δεν καταλαβα τη εγραψα :stuck_out_tongue: #-o #-o

Eιπαμε σενάριο επιστιμονική φαντασίας είναι η φιλία μεταξύ γυναικών!

Δεν περιμενα να με πιστεψεις :stuck_out_tongue:
Αληθεια, ξερω εναν ψυχοπαθη που μεχρι προσφατα πιστευε οτι ειμαστε παντρεμενοι και γενικοτερα μαζι, αυτο ειναι ολο :stuck_out_tongue:

από μικρή είχα πιο πολλούς φίλους από φιλες ( μιλάμε για 10 προς2 )

Όλα μπορούν αν γίνουν! όπως και να έχει, μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα… αρκει και οι 2 να ξέρουν τι 8έλουν!:slight_smile:

Eμεις οι 2 δηλαδη δεεεε???

μαα… δεεεε

:lol:

:frowning: :frowning: :frowning:

ουτε λιγακι?

μη μασάς… 8α σε πάω 8εσσαλονίκη… !!! :lol: