Εκει θα περασει σοβαρο τεστ η φιλια μας???
εκει 8α περάσει η μπογιά σου στην εφη… ( εγς 8α βρω κάτι άλλο )
Ξαδερφη!!!
ΧΑΧαΧΑΧΑΧΑ! Αυτά είναι!
Ρε μη μασάς, αμα θες βοήθεια πες στον τολκι
Εγώ δεν προσφέρομαι γιατί είμαι αδυνατούλης:lol:
Όχι νταξει προσπαθω να το χειριστω το θεμα.
του ζηταω καθε 3 μερες διαζυγιο για να ισσοροπισουν τα πραγματα. υποφερω βσκ αλλα τεσπα
Λοιπόν περίμενε μερικές μέρες να ξε-αρρωστήσω και θα του κάνουμε επίσκεψη αλα γκοντφάδερ (κεφάλι αλόγου στο κρεβάτι για όμορφο ξύπνημα). Αν έχεις διαφορετική πρόταση είμαι ανοιχτός.
Μ’ ενα πιστο (πλαστο παντα) διαζυγιο και μερικους περιορισμους τυπου “απο τα 5000 μετρα” θελω να πιστευω πως ειναι ενταξει. Αν δει τ’ αλογο θα παρει διαστασεις το θεμα και θα νομιζει οτι απειλειται η αγαπη μας ξερω γω
Τοσο βασανα ουτε η Κριστιν Ντααε…
:roll:
λοοοοολ!
Αλλη φαση αυτη… εγω τραβαω χειροτερα
νομίζω ότι μιλάμε για φίλους που τους εμπιστευόμαστε τα πάντα με κλειστά τα μάτια, μας ξέρουν και τους ξέρουμε και όχι για παρέες…
Εγώ ψήφισα κολοκυθοκεφτέδες…
Προσωπικα,πιστευω οτι μπορει να υπαρξει φιλια μεταξυ ατομων αντιθετου φιλου χωρις να ‘‘ξυπνανε’’ αλλου ειδους αισθηματα.Παρ’ολα αυτα ειναι πιθανο και συμβαινει γενικοτερα μεσα σε σχεσεις υποτιθεμενης φιλιας καποιος-καποια μετα απο καποιο διαστημα να αποκαλυπτει τον ερωτα του.Και τοτε βεβαια καταρριπτονται ολα.εχω αναρωτηθει κ γω…μηπως τελικα ειναι πλεον τετριμμενο η οχι?ποιος ξερει…
Εγώ ξέρω ότι πολλοί από δω μέσα θα ενδιαφερόντουσαν να γίνουν “φίλοι” σου…
κανόνας καλού αστείου:
-
Να είναι πρωτότυπο
-
Να είναι αστείο
-
Να μη το περιμένεις ο άλλος.
Δεν ικανοποιεί κανένα κριτήριο το τελευταίο “αστείο”. Better luck next time.
Παιδιά, δημιουργείται άσχημο κλίμα για χρήστη του φόρουμ. Καιρός να σταματήσουμε όλοι μας να πειράζουμε τη Λίδα (από ότι είδα, ήδη 2 mods έχουν ασχοληθεί με το θέμα αυτό) για να καταλάβει και αυτή ότι οι χρήστες αυτού του φόρουμ έχουν ξεπεράσει το επίπεδο του Γυμνασίου (οι περισσότεροι τουλάχιστον) που όποτε ένα κοριτσάκι μιλούσε σε ένα κοριτσάκι φώναζαν οι πιο χαζοί “ωωωωωωωωωωωωωωω”… Δεν παει στον Raistlin, αλλά σε όλους όσους αποφάσισαν να πειράζουν τη Lida για κάτι που προφανώς την ενοχλεί…
Καλή συνέχεια
Μα αυτό που είπα δεν είναι αστείο.Ότι βλέπω λέω…
Είχα μια κολλητη και εγω σαν παιδί,βασικα ηταν και απο αντρες και γυναικες η καλυτερη μου φιλη/φιλος τσακωθηκαμε και μετα πίστυεψα οτι δεν υπαρχει φιλία μεταξυ ανδρα και γυναικας.αναθεωρω και δηλώνω ψευτης υπαρχει αλλα σπάνια
παντα υποβοσκει το ερωτικο.αν κρινω απο μενα…
Εγω κατα τη διαρκεια της ζωης μου ειχα αρκετες φιλες που δεν υπηρχε τιποτε αλλο απο πισω,αλλα με τοσα που εχουνε δει τα ματακια μας αντε να σαι σιγουρος και να πεις σαν γενικο συμπερασμα οτι χαλαρα μπορει να υπαρεξι.Καπου αναμεσα ειμαι,εξαρταται απο το ατομο μαλλον
Πιστευω οτι ποτε δεν υπαρχει καθαρα μονο φιλικη σχεση. Ειτε απο τη μια μερια ειτε απο την αλλη κατι υποβοσκει. Εχει περασει εστω και ως φευγαλαια σκεψη κατι περα απο φιλια. Παρολο αυτα δεν ειναι και απολυτο.
Δεν εκανα ποτε πολλη παρεα με ατομα του αντιθετου φυλου,ποσο μαλλον να εχω κολλητιλικια.Απλα θελω να πω την ταπεινη μου αποψη. Πιστευω οτι μεταξυ αντρα και γυναικας που εχουν μεταξυ τους φιλια,παντα θα υποβοσκει και ο ερωτισμος.Αλλα επισης πιστευω οτι μπορει να υπαρξει και καθαρη φιλια… σε ελαχιστες βεβαια περιπτωσεις.